Traffic Lights 28 Napisano 2 godziny temu Muzę… haaa haaaa 🪰🦩 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 28 Napisano 2 godziny temu Niech się wali, niech się pali … muza ma grać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 2 godziny temu Gina jak możesz kużwa mać, do spania raz! już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 2 godziny temu sragetti ma ssać peenisa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Traffic Lights napisał: Muzę… haaa haaaa 🪰🦩 Raz na zachód, raz na wschód absolutnie będę z Tobą aż po grób.. Lala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sratu 0 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Raz na zachód, raz na wschód absolutnie będę z Tobą aż po grób.. Lala Łysa ty znowu pijana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 2 godziny temu Więc dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 2 godziny temu dobranoc, spocznij juz na wiecznosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, sratu napisał: Łysa ty znowu pijana Nie jestem tobą szczerbaty Praviku Mam nadzieję, że masz już pracę na moje odszkodowanie za stalking i uporczywy hejt? Mama się dowie, że przebierasz się za babę na Zbiorniku. Ułomie Edytowano 2 godziny temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 2 godziny temu Znowu Mickey Rourke Więc idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 2 godziny temu srakaron jest cieply, i robilby loda mikiemu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Znowu Mickey Rourke Więc idę spać Magda, kużwa miałaś spać Położ się w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Magda, kużwa miałaś spać Położ się w końcu ty w trumnie, ale polknij moj nektar, gdy juz skonczysz mi obciągać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, KochamElcie;PP napisał: dobranoc, spocznij juz na wiecznosc Na zawsze i na wieczność, to Ty spoczniesz za życzenie śmierci innym pajacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 28 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Znowu Mickey Rourke Więc idę spać Hahaha, ta piosenka była tu już chyba z 400 razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie;PP napisał: srakaron jest cieply, i robilby loda mikiemu xD Czemu ciągle o lodach? Głodny jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Hahaha, ta piosenka była tu już chyba z 400 razy. Liczyłaś? Bo ja nie. Haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Na zawsze i na wieczność, to Ty spoczniesz za życzenie śmierci innym pajacu spoko, a teraz wypieerdalaj juz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie;PP napisał: spoko, a teraz wypieerdalaj juz .. Ok, i tak nie zaruchasz prawiczku w namiocie kmiocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 2 godziny temu Zboki wynocha stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zboki wynocha stąd Ty jesteś zboczona i czytasz frajera sernika zamiast spać Idż stąd w końcu. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Ty jesteś zboczona i czytasz frajera sernika zamiast spać Idż stąd. To jest temat Giny.. Nie ośmieszaj się więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 28 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Liczyłaś? Bo ja nie. Haha. Wstawiał ją niezliczoną ilość razy. Chyba wywołuje u niego ekstazę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: To jest temat Giny.. Nie ośmieszaj się więcej Ok to wszystko pyskata, dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: .. Ok, i tak nie zaruuchasz praviczku w namiocie kmiocie wiem o tym, ale wypieerdalaj juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czemu ciągle o lodach? Głodny jesteś? glodny farfeluny mojej ukochanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Traffic Lights napisał: Wstawiał ją niezliczoną ilość razy. Chyba wywołuje u niego ekstazę. Bez komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 28 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Bez komentarza Włączam podcast kryminalny i pewnie przy nim zasnę. Dobranoc. wrzuć żetona do Makarona, to może szafa grająca coś zagra. 🦩 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 1 godzinę temu cos bym zjadl, ale loda nie za bardzo dobra salatke z duza iloscia zielonych lisci oraz ziol, polane dobrym dressingiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 510 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 14 minut temu, Traffic Lights napisał: Wstawiał ją niezliczoną ilość razy. Chyba wywołuje u niego ekstazę. Ty za to wystawiłaś niezliczoną ilość razy pijaną twarz i twoja psiapsułka Magda tego nie widzi Wiesz dlaczego? dlatego, że pewnego dnia potratuje Cię tak jak mnie i innych panna księżniczka. I jeszcze będzie się z tego śmiała. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach