WywaloneJaja 30 Napisano 10 godzin temu Wybieram kulfona kulawego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 10 godzin temu Nie waż się blokować mojego gangu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 9 godzin temu Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 14 Napisano 9 godzin temu hej kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1043 Napisano 8 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, KochamElcie=) napisał: hej kochanie No hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 450 Napisano 8 godzin temu A jakie są do wyboru maskotki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 14 Napisano 8 godzin temu A AncientWisdom odchodzi z bsdforall i pisze mi, ze inni ludzie pisza o mnie, ze jestem trollem xD Wiele osob mnie obgaduja i maja o mnie bardzo zle zdanie. haha xD nienawidza mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: A jakie są do wyboru maskotki? Kulfon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 450 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Kulfon I co jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: I co jeszcze? Nie mam weny jakby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 450 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Nie mam weny jakby No to chսjowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No to chսjowo. Trzeba się zabrać za poważne sprawy na to wychodzi tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 36 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: No to chսjowo. Tobie codziennie tylko jedno w głowie Wój Wacław Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 8 godzin temu Raczej gdzie indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 450 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Tobie codziennie tylko jedno w głowie Wój Wacław Już wczoraj autorka tematu mi to insynuowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 36 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Już wczoraj autorka tematu mi to insynuowała. pewnie z zazdrości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 8 godzin temu Mam swojego kabaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 8 godzin temu A nie to baklazan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 450 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: pewnie z zazdrości Głodny glodnemu wypomni. Wiadomo nie od dziś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 8 godzin temu Mądrości z kafe to moje hobby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 450 Napisano 8 godzin temu Ty to masz ssanie na kiełbe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 8 godzin temu Ty masz zaś dziwne wnioski rodem z wioski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 450 Napisano 8 godzin temu Moje wnioski wysunełam na podstawie twego częstego pisania o kiełbie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 7 godzin temu Bo masz kiełbie we łbie. Dobra dość bo to nie ma polotu żadnego juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 450 Napisano 7 godzin temu Ja przynajmniej nigdy nie zaprzeczam faktom. Kiełba z polotem Może kabanos/serdelek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 36 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Ja przynajmniej nigdy nie zaprzeczam faktom. Kiełba z polotem Może kabanos/serdelek kabanos? to trzeba chyba mieć z 90 lat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 7 godzin temu Serdel do 50 minimum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1532 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: kabanos? to trzeba chyba mieć z 90 lat... Można zjeść kabanosa od dziecka do emeryta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 450 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: kabanos? to trzeba chyba mieć z 90 lat... 8 minut temu, WywaloneJaja napisał: Serdel do 50 minimum Ja nie wiem o czym wy mowicie, bo ja o jedzeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach