Traffic Lights 32 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Kiedyś coś na pewno obiecałaś mi, kiedyś coś na pewno, pamiętam jak dziś. […] Poddaje się, nie mówię więcej już nic. Edytowano 11 godzin temu przez Traffic Lights Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 11 godzin temu Zgłoszone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łysa menda 4 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: @łysa menda mam blokniętą skrzynkę, nie widziałam co mi napisałeś. Napisz mi co chciałeś na dagmara.esel@interia.pl Napisałem aaaw to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 11 godzin temu Zgłoszone. Takie coś nie będzie tu tolerowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsy 8 Napisano 11 godzin temu moon kolejna uposledzona urabia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 11 godzin temu Wysokie standardy menelicy z salonów. Amanci amareny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łysa menda 4 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, libedovsy napisał: moon kolejna uposledzona urabia seks z krejze jak się pozbyć libeda, google szukaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 32 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, łysa menda napisał: Napisałem aaaw to ja Co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łysa menda 4 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Co? aaaw@netc.pl to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 6 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, libedovsy napisał: moon kolejna uposledzona urabia Ta w dodatku jest ciągle pijana a jak pijana to wiadomo co sprzedana. Munik! To się może udać w końcu pierwszy raz w historii kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 11 godzin temu Czuje powiew nowego romansu 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 11 godzin temu Niedługo kolejna kaczpa kochani będzie tu latać. Gotowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 6 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Traffic Lights napisał: Co? Tylko dobrze wygól jak będziesz mu wysyłać bo ci siare zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 32 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, łysa menda napisał: aaaw@netc.pl to ja Masz jakiegoś szemranego maila. Nic nie dostałam, ani wysłać na ten adres nic nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsy 8 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Beata niedzieciata napisał: Ta w dodatku jest ciągle pijana a jak pijana to wiadomo co sprzedana. Munik! To się może udać w końcu pierwszy raz w historii kafe a ty swiniak jak zawsze mu zazdroscisz niestety z twoim podlym charakterem nie mozesz nawet uposledzonej urobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 10 godzin temu Obdyp ogol tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsy 8 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Niedługo kolejna kaczpa kochani będzie tu latać. Gotowi? i dane osobowe moze jej to pomoze bo jak moon wywali to moze ktos poprosi jej stara o pomoc i odwyk dla dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsy 8 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, łysa menda napisał: aaaw@netc.pl to ja podpowiem ci ze netc.pl jest na spam listach i zablokuja ci jak ma skrzynke na interii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, libedovsy napisał: i dane osobowe moze jej to pomoze bo jak moon wywali to moze ktos poprosi jej stara o pomoc i odwyk dla dziecka Ja tu tylko uprawiam narracje rzeczywistości tego uniwersum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsy 8 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Traffic Lights napisał: Masz jakiegoś szemranego maila. Nic nie dostałam, ani wysłać na ten adres nic nie mogę. mooon bedzie mial ciezko do ciebie napisac bo on sie ukrywa za szemranymi proxy i mailami dla ruskich trolli wiec pewnie pierwsze 100 maili nie dojdzie szybciej mu normalny list do paczkomatu wyslesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 32 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Beata niedzieciata napisał: Ta w dodatku jest ciągle pijana a jak pijana to wiadomo co sprzedana. Munik! To się może udać w końcu pierwszy raz w historii kafe Co sie tak podniecasz jedno z drugim? Widziałam początek wiadomości, to nic osobistego, mnie nie interesują internetowe znajomości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 10 godzin temu Hoho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 6 Napisano 10 godzin temu 12 minut temu, libedovsy napisał: a ty swiniak jak zawsze mu zazdroscisz niestety z twoim podlym charakterem nie mozesz nawet uposledzonej urobic Nie zazdroszczę bo niby czego tak samo jak twojej kwoki krejzi nikt nie zazdrości bo się za słabo odbijała w butelce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsy 8 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Beata niedzieciata napisał: Nie zazdroszczę bo niby czego tak samo jak twojej kwoki krejzi nikt nie zazdrości bo się za słabo odbijała w butelce mam cos dla ciebie jak chcesz odmienic swoj los to musisz sobie to kupic i sie wypsikac dobrze erli.pl/produkt/spray-do-wykrywania-rui-u-loch-zapach-knuragreater-m,234648482?utm_source=admitad&tagtag_uid=78a2823c6c877088960b8ff6deb91421 kupujesz psikasz i udaj sie do jakiegos hodowcy i wreszcie zamoczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsy 8 Napisano 10 godzin temu to jedyna nadzieja dla ciebei bicek na sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 10 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 6 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, libedovsy napisał: to jedyna nadzieja dla ciebei bicek na sex Czemu miałbym chcieć intymności z randomami z neta których na oczy nie widziałem? Ty się dobrze czujesz? To że sobie robię z was kulturalną satyrę nie znaczy że chce mieć z wami seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 10 godzin temu Bicu jaki inteligent. Może cie do szkła kontaktowego wezmo do duetu z tym co wygląda jak ropucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 32 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Bardzo się boję pająka… zalęgł się w łazience. Edytowano 10 godzin temu przez Traffic Lights Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 30 Napisano 10 godzin temu Haa dobrze klątwa się materializuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach