libedovsy 7 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: To była domówka i wszyscy byliśmy podpici i chyba się przewrócilismy, a zdjecie było robione jak wstawałam. xd no w kazdym razie doradzam jej ze takich sie nie daje bo pozniej znajomy zobaczy siebie w necie i bedzie draka nie kazdy by chcial po 10 latach wyladowac na kafeterii wsrod swirow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsy 7 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WywaloneJaja napisał: To raczej oczywiste ale nie dla libeda oswieconego sie to ironia libedowska nazywa nie lapiesz w ironie masz autyzm tak na kafeterii pisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 14 Napisano 1 godzinę temu Wybrałeś ignorowanie zawartości dodanej przez libedovsy. Opcje XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 28 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libedovsy napisał: sie to ironia libedowska nazywa nie lapiesz w ironie masz autyzm tak na kafeterii pisza No ta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 450 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, libedovsy napisał: no w kazdym razie doradzam jej ze takich sie nie daje bo pozniej znajomy zobaczy siebie w necie i bedzie draka nie kazdy by chcial po 10 latach wyladowac na kafeterii wsrod swirow A ja mu takich zdjęć nie dawałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsy 7 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Еlciаа napisał: A ja mu takich zdjęć nie dawałam. to pewnie twoi znajomi z tego zdjecia mu wyslali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 450 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libedovsy napisał: to pewnie twoi znajomi z tego zdjecia mu wyslali Sto razy pisalam że sciagnal z konta na fb zanim je zablokowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łysa menda 3 Napisano 53 minuty temu 13 minut temu, libedovsy napisał: to pewnie twoi znajomi z tego zdjecia mu wyslali paryż-ostrawa 85-87 pokaże ci jak należy obchodzić się z kobietami i ostrzegam, że za mną lechia i śląsk, gdyby ci jakieś cracovie albo inne wisły przyszły do głowy https://iili.io/fi1x5ut.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 28 Napisano 48 minut temu Chlopie 40 na karku a ty sie podniecasz nimfomankami ze zbiornika xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach