WywaloneJaja 40 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Nie pomagaj bo podziobie nożem i fajnie będzie krew tryskała na wszystkie strony Będziesz paczki z cackami cyckowymi słać munowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Będziesz paczki z cackami cyckowymi słać munowi? Nie, w dopie mam to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Nie, w dopie mam to Dobre miejsce na przemyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu a mnie wkoorwia jak przyjdzie taka salowa i pieerdoli innym co maja robic, np idz spac sama idz spac czego sie rzadzisz koorwa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Dobre miejsce na przemyt Kozacza te uje a sami nadają się do pierdla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Kozacza te uje a sami nadają się do pierdla ty tez kozaczysz i co tak jak wczoraj lipedz a wypieerdalajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 6 godzin temu Keks powinien umierać co miesiąc jak mam okres albo zły humor i oddawać narządy i przeżywać katusze w laboratorium i odradzać się na nowo żeby cierpieć bo jedyne na co zasługuje w życiu to cierpienie za to co pisze na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu (edytowany) a mnie ten keks tez wkoorwial i bardzo dobrze, ze go nie ma i niech ZDYCHA smiec tak jak ten zmij do mnie skakal tu i bez powodu sie przypieerdalal, kiedy ja normalnie chcialem popisac, a pare tygodni pozniej tu czytam, ze nie zyje hahaha bardzo dobrze a potem wszyscy oburzeni tutaj, o jaki ja zly jestem bo biedny zmijus umarl, a ja sie ciesze, o jaki ja okropny, a dobrze sie przekrecil xD Edytowano 6 godzin temu przez KochamElcie=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwek 0 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: tak jak ten zmij do mnie skakal tu i bez powodu sie przypieerdalal, kiedy ja normalnie chcialem popisac, a pare tygodni pozniej tu czytam, ze nie zyje hahaha bardzo dobrze a potem wszyscy oburzeni tutaj, o jaki ja zly jestem bo biedny zmijus umarl, a ja sie ciesze, o jaki ja okropny, a dobrze sie przekrecil xD Opanuj się psycholu bo przeginasz Edytowano 6 godzin temu przez Dziwek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 6 godzin temu Ale powiało śmiercionosno grozo. Tez pewnie zdechnę przez klątwy owsika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dziwek napisał: Opanuj się psycholu bo przeginasz jestem opanowany, i spadaj wcale nie przeginam i bede sobie robil co bede chcial, a ty odczep sie ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Ale powiało śmiercionosno grozo. Tez pewnie zdechnę przez klątwy owsika haha owsik tez jest wkoorwiajacy jak ci pisze opanuj sie albo odczep sie od niego czy od niej nastepny jak salowa, co sie panoszy koorwa i mysli, ze jest kims Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: jestem opanowany, i spadaj wcale nie przeginam i bede sobie robil co bede chcial, a ty odczep sie ode mnie To Pravik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: haha owsik tez jest wkoorwiajacy jak ci pisze opanuj sie albo odczep sie od niego czy od niej nastepny jak salowa, co sie panoszy koorwa i mysli, ze jest kims Zdechnij to jego motto dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: To Pravik nom wiem, ze pravik, a co myslisz, ze nie wiem? tez mnie wkoorwia, bo raz udaje milego, a za chwile jedzie po tobie i obraza, i wrzuca przerobione twoje foty w avatar ten typek to juz w ogole ma cos zle z glowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Zdechnij to jego motto dla mnie Zdychaj xD Do mnie tak wiele razy tu pisal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu Tak samo lezak pisal tu kiedys, ze jakis jego kumpel go gnoil, ze nie pracuje czy cos, a potem sie okazalo, ze ten kumpel sie zabiil w robocie i juz nie zyje. Ja nie twierdze, ze zmij akurat umarl, bo po mnie jechal, ale akurat mnie ucieszyl ten news, bo nie dawno jeszcze byl bardzo niemily dla mnie z doopy, a wczesniej nigdy ze mna slowa nie zamienil, a tu taki news I podobno Elcia mu dala kosza xD biedny zmij, chcial bejbika z Elcia, a wolala malolata i umarl bezdzietny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 6 godzin temu Złego diabli nie bioro wiec wyebane mam jaja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu to wmawianie mi prostytucji albo geejowstwa tez jest przegieciem w chooy, nie wiem po co ludzie to robia, jak ja nigdy nic takiego nie robilem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Złego diabli nie bioro wiec wyebane mam jaja xD ja tez, bo ogolnie nie boje sie ludzi stad, ktorzy wiele razy klamali na moj temat i nadal klamia. Gdyby ktos pisal prawde, to moglbym sie bac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Złego diabli nie bioro wiec wyebane mam jaja xD ogolnie teraz tak sobie mysle, ze jak mialem 18 lat to zamknalem sie w mieszkaniu i tylko gierki w glowie i w ogole i bylo mi fajnie to potem jak rozjeebalem komputer to chcialem nowy komputer i dalej gierki to wszyscy nie, bo musze isc do pracy dorosly i w ogole no a dzisiaj jestem po 30 i czuje, ze wrocilem do tego stanu, co gdy mialem 18 lat wlasnie 0 nalogow, tylko gierki w glowie. jeszcze do tego sauna/basen/silownia karnet i moge sobie codziennie chodzic xD a te 11 lat, ktore przezylem to troche zmarnowane, bo ile sobie zdrowia zepsulem przez te narkotyki albo przez innych ludzi, bo mnie wykanczali umyslowo swoja glupia gadka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: ogolnie teraz tak sobie mysle, ze jak mialem 18 lat to zamknalem sie w mieszkaniu i tylko gierki w glowie i w ogole i bylo mi fajnie to potem jak rozjeebalem komputer to chcialem nowy komputer i dalej gierki to wszyscy nie, bo musze isc do pracy dorosly i w ogole no a dzisiaj jestem po 30 i czuje, ze wrocilem do tego stanu, co gdy mialem 18 lat wlasnie 0 nalogow, tylko gierki w glowie. jeszcze do tego sauna/basen/silownia karnet i moge sobie codziennie chodzic xD a te 11 lat, ktore przezylem to troche zmarnowane, bo ile sobie zdrowia zepsulem przez te narkotyki albo przez innych ludzi, bo mnie wykanczali umyslowo swoja glupia gadka Też się czuje młodo. Młodziej niż gdy byłam naprawdę młoda. I również mam wyebana jaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Też się czuje młodo. Młodziej niż gdy byłam naprawdę młoda. I również mam wyebana jaja. ja odzylem troche, bo nie pale fajek w koncu i w namiocie mam swieze powietrze, gdy spie no i zyje aktywnie i w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu jutro znowu ide w poludnie na basen i bede trenowal i sauny, i codziennie jestem swiezy i pachnacy i wyladnialem na buzi i mi wlosy urosly xD Niedlugo bede wygladal jak model xDD jak mi sie uda zrobic umiesnione cialo to bede pieknym facetem w chooy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 6 godzin temu Lepiej byc chaotycznie neutralnym bo wypierane zło pseudo swietoszkowatych potem wychodzi z człeka w kuriozalny sposób i dla hecy chce odpjerdalac coś w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwek 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Też się czuje młodo. Młodziej niż gdy byłam naprawdę młoda. I również mam wyebana jaja. To dobrze wieczorna. Ty zatrzymałaś się w rozwoju w wieku 10 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, KochamElcie=) napisał: Tak samo lezak pisal tu kiedys, ze jakis jego kumpel go gnoil, ze nie pracuje czy cos, a potem sie okazalo, ze ten kumpel sie zabiil w robocie i juz nie zyje. Ja nie twierdze, ze zmij akurat umarl, bo po mnie jechal, ale akurat mnie ucieszyl ten news, bo nie dawno jeszcze byl bardzo niemily dla mnie z doopy, a wczesniej nigdy ze mna slowa nie zamienil, a tu taki news I podobno Elcia mu dala kosza xD biedny zmij, chcial bejbika z Elcia, a wolala malolata i umarl bezdzietny xD Nie zdążyłam się z nim spotkać bo pojawił się małolat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie=) napisał: ja odzylem troche, bo nie pale fajek w koncu i w namiocie mam swieze powietrze, gdy spie no i zyje aktywnie i w ogole Ja mam fajną dziurę wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwek 0 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, KochamElcie=) napisał: to wmawianie mi prostytucji albo geejowstwa tez jest przegieciem w chooy, nie wiem po co ludzie to robia, jak ja nigdy nic takiego nie robilem xD Ale to jest prawda i jest pełno na to dowodów Edytowano 6 godzin temu przez Dziwek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu chaotycznie neutralnym to sie w baldurs gate bylo haha moze sobie zainstaluje i sobie pogram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach