KochamElcie=) 27 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Ja mam fajną dziurę wystarczy Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Ja mam fajną dziurę wystarczy pewnie i masz, ale ja nie wiem co to dziura, wiec mnie to jeebie, co ty masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwek 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie zdążyłam się z nim spotkać bo pojawił się małolat. Przecież się spotkaliście i uciekałaś przed nim przez pół Warszawy jak go zobaczyłaś. Przez ciebie umarł jako prawiczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 5 godzin temu szczerbaty lecisz do ignora tak jak lipedz xD nie chce mi sie was czytac i wam odpisywac na ten belkot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dziwek napisał: To dobrze wieczorna. Ty zatrzymałaś się w rozwoju w wieku 10 lat No i. Zmien ten awatar lysa mendo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: No i. Zmien ten awatar lysa mendo tego deebila trzeba ignorowac to moze sobie w koncu pojdzie ja np na lipedzia zaczepki przestalem reagowac i go dalem do ignora i spokoj mam ze szczerbatym tez to zrobie on jest patologia w chooy nazywanie go chorym psychicznie byloby obraza dla chorych umyslowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: pewnie i masz, ale ja nie wiem co to dziura, wiec mnie to jeebie, co ty masz No i nie o to mi chodzi żeby interesowało tylko mi tam to wystarczy resztę mam w chuyu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dziwek napisał: Przecież się spotkaliście i uciekałaś przed nim przez pół Warszawy jak go zobaczyłaś. Przez ciebie umarł jako prawiczek Jak mógł być prawiczkiem jak 8 lat był w związku wczesniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwek 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: No i. Zmien ten awatar lysa mendo A co nie podobam ci się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dziwek napisał: A co nie podobam ci się Tak. Jako istota ludzka. Paszoł won zgredzie szczerbaty. Już wylazłes z odbytu i błagasz o uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: No i nie o to mi chodzi żeby interesowało tylko mi tam to wystarczy resztę mam w chuyu A ja w sumie nic nie mam poza karnetem na saune i basen, jak sobie pomysle, ze jutro znowu moge tam isc w poludnie i prawie w ogole ludzi nie ma, bo wszyscy w pracy, to mi dobrze bardzo z tym bo po 16 juz sie zlatuja wszyscy jak muchy do goowna i jest masakra a od 10 do 14 jest tak fajnie. pusty basen. malo osob. cisza na saunie. cos pieknego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwek 0 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, KochamElcie=) napisał: nom wiem, ze pravik, a co myslisz, ze nie wiem? tez mnie wkoorwia, bo raz udaje milego, a za chwile jedzie po tobie i obraza, i wrzuca przerobione twoje foty w avatar ten typek to juz w ogole ma cos zle z glowa On jest normalny w przeciwieństwie do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Tak. Jako istota ludzka. Paszoł won zgredzie szczerbaty. Już wylazłes z odbytu i błagasz o uwagę jeebal go pies wczoraj jak lipedz wpadl to mnie wiele to nauczylo wlasnie teraz szczerbaty znowu chce byc w centrum uwagi, tylko najgorsze jest to, ze on tak jak lipedz i moze ktos jeszcze od lat pieerdola w kolko te same teksty i to juz nudne jest ile mozna w kolko czytac ze jest sie prostyytutka ja pieerdole co za deebile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 5 godzin temu jakies szczerbate czy lipedzie nie dadza normalnie popisac ze soba, bo sie musza wpieerdolic i zepsuc atmosfere, zeby byc w centrum zainteresowania, i od lat w kolko te same teksty, nuda w chooy mi sie to juz znudzilo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwek 0 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, KochamElcie=) napisał: jeebal go pies wczoraj jak lipedz wpadl to mnie wiele to nauczylo wlasnie teraz szczerbaty znowu chce byc w centrum uwagi, tylko najgorsze jest to, ze on tak jak lipedz i moze ktos jeszcze od lat pieerdola w kolko te same teksty i to juz nudne jest ile mozna w kolko czytac ze jest sie prostyytutka ja pieerdole co za deebile No dobra teraz nie jesteś, bo Alfons w psychiatryku i masz urlop. Ale byłeś wiele lat... Edytowano 5 godzin temu przez Dziwek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: jeebal go pies wczoraj jak lipedz wpadl to mnie wiele to nauczylo wlasnie teraz szczerbaty znowu chce byc w centrum uwagi, tylko najgorsze jest to, ze on tak jak lipedz i moze ktos jeszcze od lat pieerdola w kolko te same teksty i to juz nudne jest ile mozna w kolko czytac ze jest sie prostyytutka ja pieerdole co za deebile To samo pomyślałam. Jak zyebany bot z zegarkiem w ręku przewidzisz co i kiedy napisze. Nie on jeden tu zreszta. Zyeb. Poza repertuar nie wyszedł odkąd tu jestem a to już trzeba w latach liczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 5 godzin temu Wybrałeś ignorowanie zawartości dodanej przez Dziwek. Opcje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: To samo pomyślałam. Jak zyebany bot z zegarkiem w ręku przewidzisz co i kiedy napisze. Nie on jeden tu zreszta. Zyeb. Poza repertuar nie wyszedł odkąd tu jestem a to już trzeba w latach liczyc noo od lat tylko oo ty prostytutko oo jestes peedalem oo moja nimfa oo jestem normalny ja prdl juz mi sie to przejadlo w chooy lipedzie i inne tak samo, oo ciapaci mnie ruuchaja oo to nawet srun i salowa juz nie pieerdola tych samych tekstow w kolko, co kiedys, a ci sie zacieli jak plyta no i kleksiu tez od lat tylko teksty o alfim, nastepny nudziarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: To samo pomyślałam. Jak zyebany bot z zegarkiem w ręku przewidzisz co i kiedy napisze. Nie on jeden tu zreszta. Zyeb. Poza repertuar nie wyszedł odkąd tu jestem a to już trzeba w latach liczyc no wlasnie w latach tutaj juz ze dwa lata w kolko tylko to samo pieerdoli xD i nie tylko on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: noo od lat tylko oo ty prostytutko oo jestes peedalem oo moja nimfa oo jestem normalny ja prdl juz mi sie to przejadlo w chooy lipedzie i inne tak samo, oo ciapaci mnie ruuchaja oo to nawet srun i salowa juz nie pieerdola tych samych tekstow w kolko, co kiedys, a ci sie zacieli jak plyta no i kleksiu tez od lat tylko teksty o alfim, nastepny nudziarz Jeszcze wieczorna przeproś nimfetke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Jeszcze wieczorna przeproś nimfetke chyba zaraz sobie palne w glowie od czytania w kolko tych samych tekstow od lat xD zdychaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 5 godzin temu ide sobie chyba pograc w gierki, nic tu po mnie milego wieczoru zyczliwym ludziom i nie tym nudziarzom xD pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: chyba zaraz sobie palne w glowie od czytania w kolko tych samych tekstow od lat xD zdychaj Dawno nie mlaskal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwek 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Dawno nie mlaskal A ty dawno nie srałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dziwek napisał: A ty dawno nie srałaś To otworz szczerbaty pysk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, WywaloneJaja napisał: Dawno nie mlaskal szkoda sie denerwowac przez frajerow, bo potem maja radoche. lepiej ignor i zapomniec, ze cos takiego istnieje w ogole i zapomniec. spuscic pravika w klopie osranym lezaka, 3 tygodnie niespuszczany sedes. tam by pasowal xD Edytowano 5 godzin temu przez KochamElcie=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: szkoda sie denerwowac przez frajerow, bo potem maja radoche. lepiej ignor i zapomniec, ze cos takiego istnieje w ogole i zapomniec, spuscic pravika w klopie osranym lezaka, 3 tygodnie niespuszczany sedes. W dupje wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwek 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie=) napisał: szkoda sie denerwowac przez frajerow, bo potem maja radoche. lepiej ignor i zapomniec, ze cos takiego istnieje w ogole i zapomniec. spuscic pravika w klopie osranym lezaka, 3 tygodnie niespuszczany sedes. tam by pasowal xD Filipku to żarty tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: W dupje wiadomo. ja tez sie wiele razy dawalem prowokowac przez deebili, a potem sam zaczalem sie zachowywac gorzej niz zwierze, a deebile potem mieli radoche, a moderator oczywiscie mnie zbanowal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: ja tez sie wiele razy dawalem prowokowac przez deebili, a potem sam zaczalem sie zachowywac gorzej niz zwierze, a deebile potem mieli radoche, a moderator oczywiscie mnie zbanowal. Riterator. Mi zal owsika tak naprawdę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwek 0 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Riterator. Mi zal owsika tak naprawdę Zawsze Wiedziałem że masz w głębi dobre serce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach