Traffic Lights 47 Napisano 13 godzin temu Nieheteronormatywna. Kobiety są bardziej estetyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 13 godzin temu Każdemu wciskasz nachalnie swoją seksualnosc. Kogo to obchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 10 Napisano 13 godzin temu Niestety nie wszystkie niektóre przez kilkanaście lat zaliczyły taki zjazd u mnie w otoczeniu że ja lepiej wyglądam od nich xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 47 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, WywaloneJaja napisał: Każdemu wciskasz nachalnie swoją seksualnosc. Kogo to obchodzi. Niebjetae m tobą zainteresowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 236 Napisano 13 godzin temu Ja też "Witam serdecznie. apeluje o zabranie z forum kafeteria użytkownika Elcia, gdyż obelżywe treści ciągle publikuje, obraża i donosi co się tu dzieje (jakby to kogo obchodziło). Prostaczka i wieśniara mająca się za nie wiadomo kogo. Nie zmyślam, każdy kto wchodzi na Kafe ten wie. Zabierzcie ją tu i żeby tam nie miała wstępu. Żegnam." Gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Traffic Lights napisał: Niebjetae m tobą zainteresowana Toba także nikt tu nie jest zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 236 Napisano 13 godzin temu Ja bym jednak naciskał na te temperowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 13 godzin temu Detronizacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach