KochamElcie=D 6 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Przyspiesza system i wczytywanie gier tekstur do gpu Pamiętasz skok z hdd na ssd to na nvme jest to samo x10 aha, spoko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 10 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: po co ty w ogole piszesz w tym momencie jak moglbys nie zyc po wbiciu ci siekiery w plecy dla hecy Jakbyś nie miałoś gelbe papieren to już bylobys na milicji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=D 6 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Robię sobie ultimate kompa, jeszcze wejdzie bluray czy karta muzyczna a ja chcialbym zalozyc forum psychiatryk24.pl tylko musialbym sie zaczac uczyc jak studenci i zaplacic za domene ciekawe czy mi sie kiedys uda. oczywiscie bez reklam, a moderatorem bedzie moj kumpel geej, chory na schizofrenie, co tez ma zajeebistego peceta i gra w gry18 godzin dziennie. Edytowano 9 godzin temu przez KochamElcie=D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, KochamElcie=D napisał: a ja chcialbym zalozyc forum psychiatryk24.pl tylko musialbym sie zaczac uczyc jak studenci i zaplacic za domene ciekawe czy mi sie kiedys uda. oczywiscie bez reklam, a moderatorem bedzie moj kumpel geej, chory na schizofrenie, co tez ma zajeebistego peceta i gra w gry18 godzin dziennie. Ja sobie spełniam takie marzenie pceta płyty tesz będę zbierał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=D 6 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja sobie spełniam takie marzenie pceta płyty tesz będę zbierał a czemu nie ja mam marzenie bycie gwiazda rocka i pojechanie w trase koncertowa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 162 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja sobie spełniam takie marzenie pceta płyty tesz będę zbierał Kiedy wjeżdża 75 cali do pokoju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 8 godzin temu 53 minuty temu, Danger napisał: Kiedy wjeżdża 75 cali do pokoju? Jak zarobie lekko 2,5tys nie będę zbierał więc właściwie może wjechać z dnia na dzień jak wtedy 3000 na dentyste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach