Zero cukru 323 Napisano 29 Styczeń Celem jest unieszkodliwienie gangu. Działania opierają się wyłapaniu poszczególnych członków, w celu osłabienia pozycji głównego bosa i zmuszenia go do kapitulacji. Wszystko przebiega zgodnie z planem. Koniec jest bliski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 323 Napisano 29 Styczeń Nikt nie będzie temperowal malowanego. Operacja będzie prowadzona do skutku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 29 Styczeń Zabrzmiało jakbyś rozbijał mafie pruszkowską albo wołomińską. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 323 Napisano 29 Styczeń Może tak zabrzmiało, bo podchodzimy do każdego zadania profesjonalnie. Na szczęście grupa jest złożona z lokalnych pijaczków i bezrobotnych. Nie będą stawiać większego oporu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 29 Styczeń 13 minut temu, Zero cukru napisał: Może tak zabrzmiało, bo podchodzimy do każdego zadania profesjonalnie. Na szczęście grupa jest złożona z lokalnych pijaczków i bezrobotnych. Nie będą stawiać większego oporu. Masz jakieś srogie pixy na zbyciu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 323 Napisano 29 Styczeń Wczorajsze działania grupy pod osłoną nocy, nie mogły pozostać bez naszej zdecydowaniej reakcji. Nie mogliśmy dalej przymykać oka na ich przestępczą działalność. Jeden z członków gangu o pseudonimie "haw haw" ukrywał się na nerwicy. Szybko został zlokalizowany i unieszkodliwiony. To był przełomowy moment dla całej operacji. Haw haw za butelkę napoju alkoholowego, zdradził nam dokładna lokalizację ich szefa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1095 Napisano 29 Styczeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 323 Napisano 29 Styczeń 22 minuty temu, Еlciаа napisał: Masz jakieś srogie pixy na zbyciu? Nie. Czemu trochę mi odyebalo? Chłopaki zabezpieczyli cały teran. Czekam tylko na potwierdzenie tożsamości celu. Jeśli potwierdzi się, że to "łysy" którego szukamy, to na mój znak odbędzie się szturm na ambonę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 323 Napisano 29 Styczeń 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Co ty tutaj robisz? Wstrzymać szturm. Powtarzam wstrzymać szturm. Haw haw nas wysterowal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 29 Styczeń 6 minut temu, Zero cukru napisał: Nie. Czemu trochę mi odyebalo? Chłopaki zabezpieczyli cały teran. Czekam tylko na potwierdzenie tożsamości celu. Jeśli potwierdzi się, że to "łysy" którego szukamy, to na mój znak odbędzie się szturm na ambonę. Tylko troszeczkę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 323 Napisano 29 Styczeń Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Pozycja zajęta. Czekam na sygnał. Celuj w hełmofon. Jest gdzieś tutaj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 98 Napisano 29 Styczeń najważniejszy agent jeszcze nie dojechał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 323 Napisano 29 Styczeń 6 minut temu, WywaloneJaja napisał: W11 zgłaszam się. Cel oddala się w kierunku lasu. Strzelaj kur bo spier. Na co czekasz, daj mi tę broń 6 minut temu, KochamElcie=D napisał: helmofon XDD Zejdź z linii ognia. Grasuje tutaj groźny przestępca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 323 Napisano 29 Styczeń Poszukiwany znikł z pola widzenia. Bądźcie ostrożni. Zna ten teren jak własną kieszeń. Jest uzbrojony, silny, wysportowany i inteligentny. Chcę go żywego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 323 Napisano 29 Styczeń 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Zgłaszam sie. Postrzelono przypadkiem obiekt przypominający bunio. To nasz poszukiwany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1095 Napisano 29 Styczeń Wy nawet nie wiecie kim jest mój ojciec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano 29 Styczeń Bosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 323 Napisano 29 Styczeń 19 minut temu, WhySuchSzlora napisał: Bosze To dawaj cwaniaro na solówkę za garaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 29 Styczeń Przed chwilą, Zero cukru napisał: To dawaj cwaniaro na solówkę za garaże Zabrzmialeś jak makarą. Daj i mi jakieś zajęcie bo mi się nudzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 323 Napisano 29 Styczeń 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Zabrzmialeś jak makarą. Daj i mi jakieś zajęcie bo mi się nudzi. Salowa powiedziałby ci co robić, żeby się nie nudzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 29 Styczeń 18 minut temu, Zero cukru napisał: Salowa powiedziałby ci co robić, żeby się nie nudzić Co takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 323 Napisano 29 Styczeń 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Co takiego? Że praca uszlachetnia. Najlepiej 250 h. Wtedy nie będziesz miała czasu na nudę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 29 Styczeń 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Że praca uszlachetnia. Najlepiej 250 h. Wtedy nie będziesz miała czasu na nudę Ale ja nie o tym, w tym temacie piszesz o rozbrajaniu grupy przestępczej, potem jakieś polowania razem z boni a ja tez bym chciała pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 323 Napisano 29 Styczeń 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ale ja nie o tym, w tym temacie piszesz o rozbrajaniu grupy przestępczej, potem jakieś polowania razem z boni a ja tez bym chciała pomóc. O to chodzi. Trzeba ją wywabić z krzaków. Ja się tym zajmę. Ty zarzucisz na nią siatkę. Potrzebujemy jej żywej. Jak zobaczysz coś przypominającego jenota, to rzucasz. Ok? To proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 29 Styczeń 1 minutę temu, Zero cukru napisał: O to chodzi. Trzeba ją wywabić z krzaków. Ja się tym zajmę. Ty zarzucisz na nią siatkę. Potrzebujemy jej żywej. Jak zobaczysz coś przypominającego jenota, to rzucasz. Ok? To proste Ok. A dlaczego jenota? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 323 Napisano 29 Styczeń 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ok. A dlaczego jenota? Wydawało mi się, że podobna, a teraz sam nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 29 Styczeń 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Wydawało mi się, że podobna, a teraz sam nie wiem. Mi się wydaje że bardziej podobna do miodożera albo diabła tasmańskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 323 Napisano 29 Styczeń 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Mi się wydaje że bardziej podobna do miodożera albo diabła tasmańskiego. Diabeł tasmański kojarzy mi się z giną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 548 Napisano 29 Styczeń 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Diabeł tasmański kojarzy mi się z giną No to miodożer, wypisz wymaluj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 540 Napisano 29 Styczeń ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach