WywaloneJaja 43 Napisano 7 godzin temu Kościołów pod dostatkiem w tym kraju. Wyspowiadaj się z tych grzechów nim będzie za późno na zbawienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéXD 5 Napisano 7 godzin temu mnie ciezko zeby jakas samica zainteresowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie interesuje mnie samice Mnie tez nie, są zyebane i śmierdzą im tzipy i wredne też są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, KochamElciéXD napisał: a moze jakas jehowa zostalaby twoja zona i obladzala jak pojeebana? Nie potrzebuje kochałem jednom wybrała co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kutarate 12 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: ostatnio mialem cieżka gadke z Jehowymi o Bogu z księdzem tez bym se pogadał TYLKO NIE MÓW IM ŻE JESTEŚ GEJEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 47 Napisano 7 godzin temu Już namiotowiec ️ zazdrości nam i wyzywa. zazdrość to zła cecha … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie interesuje mnie samice Od zawsze wiedziałam że się nawrócicie. Ciekawe kto następny uzna wyższość pana na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéXD 5 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Już namiotowiec ️ zazdrości nam i wyzywa. zazdrość to zła cecha … a czego ci zazdroscic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kutarate napisał: TYLKO NIE MÓW IM ŻE JESTEŚ GEJEM Jestem nowej orientacji do humanoidow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kutarate 12 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie potrzebuje kochałem jednom wybrała co innego Mewe z Tico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Już namiotowiec ️ zazdrości nam i wyzywa. zazdrość to zła cecha … Won stąd mistyczko ze stygmatem w odbycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéXD 5 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie potrzebuje kochałem jednom wybrała co innego ja juz zadnej nie kocham w kazdej sie odkochalem i nigdy sie nie zakocham, bo przyzwyczailem sie, ze kazda innego bierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Już namiotowiec ️ zazdrości nam i wyzywa. zazdrość to zła cecha … Mnie nadał od lesby i wrócił na nowym nicku Oczywiście tematy zablokowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kutarate 12 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: Mnie tez nie, są zyebane i śmierdzą im tzipy i wredne też są chyba tobie śmierdzi ciipa bo innym nie Edytowano 7 godzin temu przez Kutarate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéXD 5 Napisano 7 godzin temu a ja jestem tylko na chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéXD 5 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mnie nadał od lesby i wrócił na nowym nicku Oczywiście tematy zablokowane. bo jestes lesba i wypad do bunii i odczep sie od mlodych dziewczyn, stara lesbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie potrzebuje kochałem jednom wybrała co innego Jedna kaczpa albo choj w stałej relacji zaufanej chyba mniej brzydzi Edytowano 7 godzin temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéXD 5 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kutarate napisał: chyba tobie śmierdzi ciipa bo innym nir pewnie jej smierdzi, jak tyle żre i goowno ciagle robi i pewnie doopy nie myje sruna pewnie to podnieca, dlatego taka gruba i smierdzaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mnie nadał od lesby i wrócił na nowym nicku Oczywiście tematy zablokowane. Kolejna egocentryczka która próbuje przebić kopernika i myśli że się ziemia kręci wokół jej odbytu. Paszol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: Co ty masz z tym Bogiem nagle Próbuje znalezc kogos kto mnie przekona że Bóg istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 7 godzin temu Muszę swój ram przejrzeć teraz jest na topie brylok z prawdziwego ramu u bogatych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 7 godzin temu Mydelko, pupełko, schizofrenik w namiocie i znowu na wylocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéXD 5 Napisano 7 godzin temu nie mam schizofrenii, tak powiedzial moj lekarz psychiatra spadaj salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 47 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mydelko, pupełko, schizofrenik w namiocie i znowu na wylocie Haa haa… 🧼 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: Próbuje znalezc kogos kto mnie przekona że Bóg istnieje A na co ci ten Bog i wiara w niego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mydelko, pupełko, schizofrenik w namiocie i znowu na wylocie Jeblocie? Włazisz tu impertynencko z kopytem 48 i swoją digidonga ale my cie tu nie chcemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: A na co ci ten Bog i wiara w niego ? Pewnie go teściowa namawia na ślub kościelny i szuka sensu tej szopki aby uspokoić sumienie boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: A na co ci ten Bog i wiara w niego ? mozna sie o niego pokłòcić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, KochamElciéXD napisał: pewnie jej smierdzi, jak tyle żre i goowno ciagle robi i pewnie doopy nie myje sruna pewnie to podnieca, dlatego taka gruba i smierdzaca Jak czytam niektóre baby tu to czuje smród śledzia z monitora i jak za dużo piszą to se wyobrażam ze jak się wkorwiaja to by na mnie pryskaly ślina robiąc te swoje wywody babofonskie Edytowano 7 godzin temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 7 godzin temu nikt mnie nie namawia na koscielny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach