Prześcieradła jusz tak 147 Napisano czwartek o 22:50 Przed chwilą, Kutarate napisał: TYLKO NIE MÓW IM ŻE JESTEŚ GEJEM Jestem nowej orientacji do humanoidow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano czwartek o 22:51 Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Już namiotowiec ️ zazdrości nam i wyzywa. zazdrość to zła cecha … Won stąd mistyczko ze stygmatem w odbycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano czwartek o 22:51 Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Już namiotowiec ️ zazdrości nam i wyzywa. zazdrość to zła cecha … Mnie nadał od lesby i wrócił na nowym nicku Oczywiście tematy zablokowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 46 Napisano czwartek o 22:52 (edytowany) 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie potrzebuje kochałem jednom wybrała co innego Jedna kaczpa albo choj w stałej relacji zaufanej chyba mniej brzydzi Edytowano czwartek o 22:53 przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano czwartek o 22:52 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mnie nadał od lesby i wrócił na nowym nicku Oczywiście tematy zablokowane. Kolejna egocentryczka która próbuje przebić kopernika i myśli że się ziemia kręci wokół jej odbytu. Paszol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano czwartek o 22:53 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: Co ty masz z tym Bogiem nagle Próbuje znalezc kogos kto mnie przekona że Bóg istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano czwartek o 22:53 Muszę swój ram przejrzeć teraz jest na topie brylok z prawdziwego ramu u bogatych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano czwartek o 22:53 Mydelko, pupełko, schizofrenik w namiocie i znowu na wylocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 46 Napisano czwartek o 22:54 Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: Próbuje znalezc kogos kto mnie przekona że Bóg istnieje A na co ci ten Bog i wiara w niego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano czwartek o 22:54 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mydelko, pupełko, schizofrenik w namiocie i znowu na wylocie Jeblocie? Włazisz tu impertynencko z kopytem 48 i swoją digidonga ale my cie tu nie chcemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano czwartek o 22:55 Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: A na co ci ten Bog i wiara w niego ? Pewnie go teściowa namawia na ślub kościelny i szuka sensu tej szopki aby uspokoić sumienie boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano czwartek o 22:55 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: A na co ci ten Bog i wiara w niego ? mozna sie o niego pokłòcić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 46 Napisano czwartek o 22:56 (edytowany) 3 minuty temu, KochamElciéXD napisał: pewnie jej smierdzi, jak tyle żre i goowno ciagle robi i pewnie doopy nie myje sruna pewnie to podnieca, dlatego taka gruba i smierdzaca Jak czytam niektóre baby tu to czuje smród śledzia z monitora i jak za dużo piszą to se wyobrażam ze jak się wkorwiaja to by na mnie pryskaly ślina robiąc te swoje wywody babofonskie Edytowano czwartek o 22:57 przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano czwartek o 22:56 nikt mnie nie namawia na koscielny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano czwartek o 22:57 Szkoda bo zyjesz w grzechu i nie będziesz zbawiony jako dziecko boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano czwartek o 23:00 Seks to tylko problem może być bombelka i życie przesrane z alimenty albo godziny wywiadowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano czwartek o 23:01 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 46 Napisano czwartek o 23:02 No robi się z tego nie wiadomo co a to nudy i guwno jak jest głównym celem a nie dodatkiem do czegoś więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano czwartek o 23:04 Świadkiem jehowy zyebania umyslowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano czwartek o 23:08 Załóżmy własny dom boży pod wezwaniem swietej kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 481 Napisano czwartek o 23:10 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Załóżmy własny dom boży pod wezwaniem swietej kafeterii O kúrwa. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano czwartek o 23:10 Mogę wam pokazać sporo ładniejszych rzeczy niż samica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano czwartek o 23:11 Przed chwilą, Еlciаа napisał: O kúrwa. Haha Żadne kùrwy. Tylko porządne oblubienice boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 481 Napisano czwartek o 23:12 Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Żadne kùrwy. Tylko porządne oblubienice boze Kúrwa jako przecinek a nie kobieta lekkich obyczajów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 46 Napisano czwartek o 23:13 No ciekawsze są w ogóle czynności niż kopulacja i jakaś miłość na chûj to komu i tak mija a dobre jedzenie i film lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 46 Napisano czwartek o 23:14 I spokój ducha i zdrowie i hoby a żeby z fagasem się męczyć to trzeba mieć siłę i energię do tego ponadprogramowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 46 Napisano czwartek o 23:14 Nie klikam w żadne zdjęcia bo mnie to guwno obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano czwartek o 23:15 Pewnie będzie tam szlory trzymal imgranckie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 46 Napisano czwartek o 23:18 (edytowany) Dzieci współczuję ludziom jak mają że z kimś wytrzymują i związek mają to jeszcze ok Edytowano czwartek o 23:18 przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano czwartek o 23:20 Powtarzasz się jak dziad z demencja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach