WywaloneJaja 43 Napisano 7 godzin temu Szkoda bo zyjesz w grzechu i nie będziesz zbawiony jako dziecko boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 7 godzin temu Seks to tylko problem może być bombelka i życie przesrane z alimenty albo godziny wywiadowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 7 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 7 godzin temu No robi się z tego nie wiadomo co a to nudy i guwno jak jest głównym celem a nie dodatkiem do czegoś więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéXD 5 Napisano 7 godzin temu moj kumpel z ktorym gralem kiedys w zespole sobie poznal bogata dziewczyne z wlasna chata i sie do niej wprowadzil. juz maja bejbika i kolejne w drodze. kumpel mnie pytal czy nie zostane swiadkiem na ich slubie. ostatnio mi wyslal foto swojego music roomu, montuje juz sciany w garazu i music.room bedzie z instrumentami i perkusja i bedziemy grali muzyke xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéXD 5 Napisano 7 godzin temu mowi, ze lubi seeks po prostu 3 lata mlodszy jest ode mnie Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 7 godzin temu Świadkiem jehowy zyebania umyslowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéXD 5 Napisano 7 godzin temu mormonki tez byly fajne dziewczyny cieszyly sie, ze mnie widza ale nie chce mi sie w niedziele wstawac na 10 do kosciola ;/ na msze napisalem, ze jestem leniwy i nie daje rady tak wczesnie wstac co tydzien. szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 7 godzin temu Załóżmy własny dom boży pod wezwaniem swietej kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéXD 5 Napisano 7 godzin temu ja sie ciesze, bo moj przyjaciel nie przestal grac na gitarze a ostatnio do mnie dzwonil i takiego newsa mi zapodal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéXD 5 Napisano 7 godzin temu wrzuce zara foto ktore mi wyslal, chwila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 467 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Załóżmy własny dom boży pod wezwaniem swietej kafeterii O kúrwa. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 7 godzin temu Mogę wam pokazać sporo ładniejszych rzeczy niż samica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: O kúrwa. Haha Żadne kùrwy. Tylko porządne oblubienice boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéXD 5 Napisano 7 godzin temu O tutaj music room buduje kumpel xD https://ibb.co/XfzgRYPw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 467 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Żadne kùrwy. Tylko porządne oblubienice boze Kúrwa jako przecinek a nie kobieta lekkich obyczajów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéXD 5 Napisano 6 godzin temu No wiem leżak, dla mnie fajne damskie stopki to najpiękniejsze co może być na tym świecie. Ale mało jest takich fajnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 6 godzin temu No ciekawsze są w ogóle czynności niż kopulacja i jakaś miłość na chûj to komu i tak mija a dobre jedzenie i film lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 6 godzin temu I spokój ducha i zdrowie i hoby a żeby z fagasem się męczyć to trzeba mieć siłę i energię do tego ponadprogramowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 6 godzin temu Nie klikam w żadne zdjęcia bo mnie to guwno obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéXD 5 Napisano 6 godzin temu A ja wolałbym teraz miłość z ukochaną niż patrzeć się w ekran i przytuleni razem i kochamy się, ale mogę sobie o tym pomarzyć. Chciałbym miłość, ale jej nie mam. Nie z wyboru. Po prostu mam pecha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 6 godzin temu Pewnie będzie tam szlory trzymal imgranckie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéXD 5 Napisano 6 godzin temu Nie będzie, będziemy grali muzykę. Kumpel ma gitary, sprzęt do nagłaśniania, perkusje też. To spoko kolega. Poznałem go z ogłoszenia szukam zespołu jestem perkusista xD Kiedyś dałem na neta i do mnie napisał no i że dobrze grałem to się zaprzyjaźniliśmy razem. I znamy sie już od 2015. On teraz ma ukochaną i dziecko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Dzieci współczuję ludziom jak mają że z kimś wytrzymują i związek mają to jeszcze ok Edytowano 6 godzin temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéXD 5 Napisano 6 godzin temu kupili ze swoja ukochana nie dawno 4 pokojowy dom i w planach maja wiecej dzieci. po prostu sie kochaja i uwielbiaja seeks, wiec robia bejbiki ja niestety jestem geej, bo wale konia do fajnych zgrabnych nog. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 6 godzin temu Powtarzasz się jak dziad z demencja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 6 godzin temu Nic ci nie poradzimy bo srramy w twoje marzenia chcesz to se wal nie chcesz to nie mnie to guwno obchodzi nie ma tu nic ciekawego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéXD 5 Napisano 6 godzin temu jestem dziadem z demencja a wy sie nie powtarzacie? od lat w kolko te same teksty, ze mnie jeebia w tylek, jestem prostytutka itp wstydzcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 6 godzin temu Wstydze sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciéXD 5 Napisano 6 godzin temu no dla mnie walenie koonia jest chore robie to przez chorobe umyslowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach