WhySuchSzlora 54 Napisano 29 Styczeń (edytowany) 3 minuty temu, KochamElciéXD napisał: pewnie jej smierdzi, jak tyle żre i goowno ciagle robi i pewnie doopy nie myje sruna pewnie to podnieca, dlatego taka gruba i smierdzaca Jak czytam niektóre baby tu to czuje smród śledzia z monitora i jak za dużo piszą to se wyobrażam ze jak się wkorwiaja to by na mnie pryskaly ślina robiąc te swoje wywody babofonskie Edytowano 29 Styczeń przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 197 Napisano 29 Styczeń nikt mnie nie namawia na koscielny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 173 Napisano 29 Styczeń Seks to tylko problem może być bombelka i życie przesrane z alimenty albo godziny wywiadowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 54 Napisano 29 Styczeń No robi się z tego nie wiadomo co a to nudy i guwno jak jest głównym celem a nie dodatkiem do czegoś więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 487 Napisano 29 Styczeń 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Załóżmy własny dom boży pod wezwaniem swietej kafeterii O kúrwa. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 173 Napisano 29 Styczeń Mogę wam pokazać sporo ładniejszych rzeczy niż samica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 487 Napisano 29 Styczeń Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Żadne kùrwy. Tylko porządne oblubienice boze Kúrwa jako przecinek a nie kobieta lekkich obyczajów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 54 Napisano 29 Styczeń No ciekawsze są w ogóle czynności niż kopulacja i jakaś miłość na chûj to komu i tak mija a dobre jedzenie i film lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 54 Napisano 29 Styczeń I spokój ducha i zdrowie i hoby a żeby z fagasem się męczyć to trzeba mieć siłę i energię do tego ponadprogramowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 54 Napisano 29 Styczeń Nie klikam w żadne zdjęcia bo mnie to guwno obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 54 Napisano 29 Styczeń (edytowany) Dzieci współczuję ludziom jak mają że z kimś wytrzymują i związek mają to jeszcze ok Edytowano 29 Styczeń przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 54 Napisano 29 Styczeń Nic ci nie poradzimy bo srramy w twoje marzenia chcesz to se wal nie chcesz to nie mnie to guwno obchodzi nie ma tu nic ciekawego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 54 Napisano 29 Styczeń Nie sądzę że byś dawał radę brać w tyłek chyba ale co mnie to jesteś wnerwiajacy to tak się pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 54 Napisano 29 Styczeń To się lecz ja chyba jestem socjopatka z deprecha i nie pomogę, bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 54 Napisano 29 Styczeń Nara biedny Klaudiusz i będzie blokowanie psychotyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 173 Napisano 29 Styczeń 9 minut temu, KochamElciéXD napisał: gdybym byl normalny to bym nie walil,.albo juz od dawna mial ukochana. Jest pare petard jak taki 6000 rtx ale wyobraź sobie że zwaliles sobie życie z jakoms fokom grazynom to już lepiej pić do lustra jak Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 173 Napisano 29 Styczeń Z tego co widzę na tiktoku ludzie dobierajom się atrakcyjnosciom to jak nie jesteś do...y w szczenke czada albo kase muska to lepiej walic konia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 54 Napisano 29 Styczeń No leżak ogarnięty się zrobił a Srynik jakiś przyebany z kolei jak ten zwiedlak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 487 Napisano 29 Styczeń 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Z tego co widzę na tiktoku ludzie dobierajom się atrakcyjnosciom to jak nie jesteś do...y w szczenke czada albo kase muska to lepiej walic konia Wydrukuj swoje przemyślenia i jako sekwencje przyklej na ściane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 173 Napisano 29 Styczeń 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Wydrukuj swoje przemyślenia i jako sekwencje przyklej na ściane. Twojom i dumbo nimfy anastazje oprawie w ramki cípy będzie dobry projekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 54 Napisano 29 Styczeń Kot łasica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 173 Napisano 30 Styczeń 11 minut temu, WywaloneJaja napisał: Wszystko to marność. W sumie elka mnie stresuje tylko niech wraca do bio ojca bombelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 173 Napisano 30 Styczeń 11 minut temu, KochamElciéXD napisał: a ja sobie leze w namiocie i slucham muzyki i mi dobrze Czego słuchasz kupiłem diablo 2 ostatnio na płytach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 173 Napisano 30 Styczeń Była taka fajna płyta z trailer Cyberpunka muszę jom znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 173 Napisano 30 Styczeń Controlling Crowds Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 86 Napisano 30 Styczeń Zawsze coś istniało, a to oznacza, że stwórca nie jest potrzebny, a to z kolei oznacza, że religia Świadków Jehowy też jest niepotrzebna do wyjaśniania świata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach