WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie interesuje mnie samice Od zawsze wiedziałam że się nawrócicie. Ciekawe kto następny uzna wyższość pana na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Kutarate napisał: TYLKO NIE MÓW IM ŻE JESTEŚ GEJEM Jestem nowej orientacji do humanoidow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Już namiotowiec ️ zazdrości nam i wyzywa. zazdrość to zła cecha … Won stąd mistyczko ze stygmatem w odbycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Już namiotowiec ️ zazdrości nam i wyzywa. zazdrość to zła cecha … Mnie nadał od lesby i wrócił na nowym nicku Oczywiście tematy zablokowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie potrzebuje kochałem jednom wybrała co innego Jedna kaczpa albo choj w stałej relacji zaufanej chyba mniej brzydzi Edytowano 8 godzin temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mnie nadał od lesby i wrócił na nowym nicku Oczywiście tematy zablokowane. Kolejna egocentryczka która próbuje przebić kopernika i myśli że się ziemia kręci wokół jej odbytu. Paszol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: Co ty masz z tym Bogiem nagle Próbuje znalezc kogos kto mnie przekona że Bóg istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 8 godzin temu Muszę swój ram przejrzeć teraz jest na topie brylok z prawdziwego ramu u bogatych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 8 godzin temu Mydelko, pupełko, schizofrenik w namiocie i znowu na wylocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 47 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mydelko, pupełko, schizofrenik w namiocie i znowu na wylocie Haa haa… 🧼 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: Próbuje znalezc kogos kto mnie przekona że Bóg istnieje A na co ci ten Bog i wiara w niego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mydelko, pupełko, schizofrenik w namiocie i znowu na wylocie Jeblocie? Włazisz tu impertynencko z kopytem 48 i swoją digidonga ale my cie tu nie chcemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: A na co ci ten Bog i wiara w niego ? Pewnie go teściowa namawia na ślub kościelny i szuka sensu tej szopki aby uspokoić sumienie boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: A na co ci ten Bog i wiara w niego ? mozna sie o niego pokłòcić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, KochamElciéXD napisał: pewnie jej smierdzi, jak tyle żre i goowno ciagle robi i pewnie doopy nie myje sruna pewnie to podnieca, dlatego taka gruba i smierdzaca Jak czytam niektóre baby tu to czuje smród śledzia z monitora i jak za dużo piszą to se wyobrażam ze jak się wkorwiaja to by na mnie pryskaly ślina robiąc te swoje wywody babofonskie Edytowano 8 godzin temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 8 godzin temu nikt mnie nie namawia na koscielny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Szkoda bo zyjesz w grzechu i nie będziesz zbawiony jako dziecko boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 8 godzin temu Seks to tylko problem może być bombelka i życie przesrane z alimenty albo godziny wywiadowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 8 godzin temu No robi się z tego nie wiadomo co a to nudy i guwno jak jest głównym celem a nie dodatkiem do czegoś więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Świadkiem jehowy zyebania umyslowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Załóżmy własny dom boży pod wezwaniem swietej kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 467 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Załóżmy własny dom boży pod wezwaniem swietej kafeterii O kúrwa. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 8 godzin temu Mogę wam pokazać sporo ładniejszych rzeczy niż samica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: O kúrwa. Haha Żadne kùrwy. Tylko porządne oblubienice boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 467 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Żadne kùrwy. Tylko porządne oblubienice boze Kúrwa jako przecinek a nie kobieta lekkich obyczajów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 8 godzin temu No ciekawsze są w ogóle czynności niż kopulacja i jakaś miłość na chûj to komu i tak mija a dobre jedzenie i film lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 8 godzin temu I spokój ducha i zdrowie i hoby a żeby z fagasem się męczyć to trzeba mieć siłę i energię do tego ponadprogramowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 8 godzin temu Nie klikam w żadne zdjęcia bo mnie to guwno obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Pewnie będzie tam szlory trzymal imgranckie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach