WhySuchSzlora 18 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Dzieci współczuję ludziom jak mają że z kimś wytrzymują i związek mają to jeszcze ok Edytowano 8 godzin temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Powtarzasz się jak dziad z demencja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 8 godzin temu Nic ci nie poradzimy bo srramy w twoje marzenia chcesz to se wal nie chcesz to nie mnie to guwno obchodzi nie ma tu nic ciekawego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Wstydze sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 8 godzin temu Nie sądzę że byś dawał radę brać w tyłek chyba ale co mnie to jesteś wnerwiajacy to tak się pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 8 godzin temu To się lecz ja chyba jestem socjopatka z deprecha i nie pomogę, bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu XD wy wszyscy tu jesteście nieczyste świnie krnąbrne i haram. Zboczone bezbożne knurzyska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Ale co mnie to guwno obchodzi. Zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 8 godzin temu Nara biedny Klaudiusz i będzie blokowanie psychotyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, KochamElciéXD napisał: gdybym byl normalny to bym nie walil,.albo juz od dawna mial ukochana. Jest pare petard jak taki 6000 rtx ale wyobraź sobie że zwaliles sobie życie z jakoms fokom grazynom to już lepiej pić do lustra jak Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 8 godzin temu Z tego co widzę na tiktoku ludzie dobierajom się atrakcyjnosciom to jak nie jesteś do...y w szczenke czada albo kase muska to lepiej walic konia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Lezak został oświecony tyle lat czekałam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 8 godzin temu No leżak ogarnięty się zrobił a Srynik jakiś przyebany z kolei jak ten zwiedlak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 467 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Z tego co widzę na tiktoku ludzie dobierajom się atrakcyjnosciom to jak nie jesteś do...y w szczenke czada albo kase muska to lepiej walic konia Wydrukuj swoje przemyślenia i jako sekwencje przyklej na ściane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Wydrukuj swoje przemyślenia i jako sekwencje przyklej na ściane. Twojom i dumbo nimfy anastazje oprawie w ramki cípy będzie dobry projekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 7 godzin temu Kot łasica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 7 godzin temu I tak wszyscy umrzemy więc o co te spiny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 7 godzin temu Wszystko to marność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 7 godzin temu Dlatego nigdy nie zamierzam już być poważna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 7 godzin temu Ja też nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 7 godzin temu Jeszcze muszę spłacić długi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 7 godzin temu Pokutę zmówić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 7 godzin temu Wobec wszechświata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, WywaloneJaja napisał: Wszystko to marność. W sumie elka mnie stresuje tylko niech wraca do bio ojca bombelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, KochamElciéXD napisał: a ja sobie leze w namiocie i slucham muzyki i mi dobrze Czego słuchasz kupiłem diablo 2 ostatnio na płytach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 7 godzin temu Była taka fajna płyta z trailer Cyberpunka muszę jom znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 7 godzin temu Controlling Crowds Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach