Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 9 godzin temu Pytali o przyszłość wszechświata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 9 godzin temu Haha w końcu coś ciekawego. Opowiadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 9 godzin temu Wszystko jest w elliota i Fibonacciego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1059 Napisano 9 godzin temu Nigdy ich nie wpuszczam i mówią, że wychodzę, bo jadę do lasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Haha w końcu coś ciekawego. Opowiadaj Strigerowali mnie rano Dzwoni domofon Halo Czy mnie dobrze słychać Tak Jestem samicom z samcem (padły imiona) {se myślę może rodzina albo mops} i pada pytanie jak pan myśli będzie w przyszłości u Pana lepiej czy gorzej Zamyslilem się dokładając słuchawkę i nie otwierając bez słowa wyjaśnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 9 godzin temu Ale z ai miałem rozkmine pół dnia huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 9 godzin temu A jaki masz model bo ja plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy ich nie wpuszczam i mówią, że wychodzę, bo jadę do lasu Przyszłości nie zależy ode mnie tylko od giełdzie czy ludzi kupujących płyty ja tylko mogę robić progres rzeczywistości najlepiej jak umiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: A jaki masz model bo ja plus Ale co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Strigerowali mnie rano Dzwoni domofon Halo Czy mnie dobrze słychać Tak Jestem samicom z samcem (padły imiona) {se myślę może rodzina albo mops} i pada pytanie jak pan myśli będzie w przyszłości u Pana lepiej czy gorzej Zamyslilem się dokładając słuchawkę i nie otwierając bez słowa wyjaśnienie Ja bym se podyskutowała ale do mnie nie przychodzą. W ogóle już nie łażą tak nachalnie jak kiedyś. No i jak raz zagadasz będąc w domu to potem już mają cie na celowniku. Zagadałam jak stali o książkę ale teraz daja jakieś marne ulotki cienkie a nie książki kolorowe jak kiedyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 9 godzin temu Kumpel mnie namawia do grania na giełdzie już myslalem o tym kiedys ale nie miałem weny się uczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Ale co Chata gpt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Ja bym se podyskutowała ale do mnie nie przychodzą. W ogóle już nie łażą tak nachalnie jak kiedyś. No i jak raz zagadasz będąc w domu to potem już mają cie na celowniku. Zagadałam jak stali o książkę ale teraz daja jakieś marne ulotki cienkie a nie książki kolorowe jak kiedyś. Z ai doszliśmy do wniosku że powinni się roochac i brać kredyty a co ich moje życie obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 9 godzin temu Miałam fiksacje na ilustracje biblii tych pomyleńców. Zwłaszcza na jonasza w bebzonie wieloryba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: Chata gpt Zwykły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 9 godzin temu Nie kupuj pro co najwyzej go bo w PL nie ma jeszcze funkcji video Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Z ai doszliśmy do wniosku że powinni się roochac i brać kredyty a co ich moje życie obchodzi Chcą abyś został zbawiony w dniu ostatecznym armagiedonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Chce zwiedzić królestwo jehowy i na orgie się zapisać. U baptystów już byłam ale tam tylko kawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Chcą abyś został zbawiony w dniu ostatecznym armagiedonie Ja mam za dużo do wyjaśnienia dla nich lepiej to praca dla mnie rozwój osobisty biznesu zyski giełdzie lepiej w mieszkaniu to wgl inne myślenie o rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: Kumpel mnie namawia do grania na giełdzie już myslalem o tym kiedys ale nie miałem weny się uczyc Póki nie stracisz sto tysięcy będziesz jak dziewica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja mam za dużo do wyjaśnienia dla nich lepiej to praca dla mnie rozwój osobisty biznesu zyski giełdzie lepiej w mieszkaniu to wgl inne myślenie o rzeczywistości Może byś został starszym jehowym szybko. I tam dużo takich chętnych chorych lan w spódnicach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ale co Chata giepete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 8 godzin temu ostatnio mialem cieżka gadke z Jehowymi o Bogu z księdzem tez bym se pogadał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 8 godzin temu Ciekawe czy taki dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: ostatnio mialem cieżka gadke z Jehowymi o Bogu z księdzem tez bym se pogadał Co ty masz z tym Bogiem nagle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Może byś został starszym jehowym szybko. I tam dużo takich chętnych chorych lan w spódnicach. Nie interesuje mnie samice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 43 Napisano 8 godzin temu Kościołów pod dostatkiem w tym kraju. Wyspowiadaj się z tych grzechów nim będzie za późno na zbawienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 18 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie interesuje mnie samice Mnie tez nie, są zyebane i śmierdzą im tzipy i wredne też są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 142 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, KochamElciéXD napisał: a moze jakas jehowa zostalaby twoja zona i obladzala jak pojeebana? Nie potrzebuje kochałem jednom wybrała co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 47 Napisano 8 godzin temu Już namiotowiec ️ zazdrości nam i wyzywa. zazdrość to zła cecha … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach