Spaghetti... 518 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Zagram własną muzykę Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1069 Napisano 5 godzin temu 100 razy to było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 518 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: 100 razy to było Wiem, ale wkurzony jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1069 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wiem, ale wkurzony jestem Kto Cię zdenerwował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 518 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kto Cię zdenerwował? Piątek, bo za słabo grał Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1069 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Piątek, bo za słabo grał Ja nie mogę zasnąć, bo wieje silny wiatr i 1 lutego ma być pełnia Patrzę na telefony, bo chcę sobie kupić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 518 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja nie mogę zasnąć, bo wieje silny wiatr i 1 lutego ma być pełnia Patrzę na telefony, bo chcę sobie kupić W górach halny centralny potrafi złamać, ale pełnia w życiu Samsunga mam i polecam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1069 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: W górach halny centralny potrafi złamać, ale pełnia w życiu Samsunga mam i polecam. Chyba Samsunga wybiore, bo nie mam innego wyjścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 518 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Chyba Samsunga wybiore, bo nie mam innego wyjścia Nie ma przymusu, ale jak chcesz to kupuj ja się nie zawiodłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1541 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Chyba Samsunga wybiore, bo nie mam innego wyjścia Mialam samsunga, jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1069 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mialam samsunga, jest ok. Słodki awatar Też miałam ale dawno temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Chyba Samsunga wybiore, bo nie mam innego wyjścia ciekawe czy będzie ładowarka w zestawie czy trzeba kupić osobno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1069 Napisano 5 godzin temu Kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1541 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ciekawe czy będzie ładowarka w zestawie czy trzeba kupić osobno... Nie mają te nowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nie mają te nowe. a chińczyki mają... do tego etui i folia na ekran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 518 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Kocham Zobacz sobie kiedyś tą produkcje Netlixa mega serial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 518 Napisano 5 godzin temu Netflixa ... miało być i jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach