Jabole za 2 złote 1 Napisano 5 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 5 godzin temu w sensie kształt rury z lontem na końcu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 518 Napisano 4 godziny temu Nie, w sensie to sobie ''rurę'' znajdż i skończ krindz chociaż na Chwilę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 475 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: w sensie kształt rury z lontem na końcu? Dobre. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 42 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie, w sensie to sobie ''rurę'' znajdż i skończ krindz chociaż na Chwilę zjedz snickersa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 518 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zjedz snickersa Wolę Szyszkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 475 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Wolę Szyszkę Fajne kiedyś sprzedawali szyszki, a to był ryż preparowany sklejony na kształt szyszki chyba karmelem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 518 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Fajne kiedyś sprzedawali szyszki, a to był ryż preparowany sklejony na kształt szyszki chyba karmelem. Sprzedawali, bo wiedzieli czego chcą, a nie każdy da radę. Był preparowany, bo musieli zarobić więcej na towarze, a kobieta to skarb Mało która potrafi pomóc. Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 475 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Sprzedawali, bo wiedzieli czego chcą, a nie każdy da radę. Był preparowany, bo musieli zarobić więcej na towarze, a kobieta to skarb Przeczytalam 2 razy i chúj nie rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 29 Napisano 4 godziny temu Ja też nie kumam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 518 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Przeczytalam 2 razy i chúj nie rozumiem. I uj z tym Ela, Ty emocje ja zarobek i nagroda Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 29 Napisano 4 godziny temu Ja nie jestem ani szyszka ani kobieta nie wiem jak srelcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Conky 10 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 20 minut temu, Spaghetti... napisał: I uj z tym Ela, Ty emocje ja zarobek i nagroda Makaron a ty znowu się najeeeeeeeebałeś jak meserszmit Edytowano 4 godziny temu przez Conky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 475 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Spaghetti... napisał: I uj z tym Ela, Ty emocje ja zarobek i nagroda Powiedzmy że rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 518 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Еlciаа napisał: Powiedzmy że rozumiem. Więc tłumaczę, dla Małolata jesteś nagrodą, bo się postarał. Nie postarzał Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 475 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Spaghetti... napisał: Więc tłumaczę, dla Małolata jesteś nagrodą, bo się postarał. Nie postarzał Trochę mnie wczoraj podłamał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 29 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Spaghetti... napisał: Więc tłumaczę, dla Małolata jesteś nagrodą, bo się postarał. Nie postarzał co a skad wiezs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Conky 10 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Trochę mnie wczoraj podłamał. A co 100 zł to za mało dla niego za dildo w duuupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 243 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Spaghetti... napisał: Sprzedawali, bo wiedzieli czego chcą, a nie każdy da radę. Był preparowany, bo musieli zarobić więcej na towarze, a kobieta to skarb Mało która potrafi pomóc. Spożywanie % podczas pisania tutaj jest zabronione. Zapraszam na bok będzie dmuchanko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 475 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Spożywanie % podczas pisania tutaj jest zabronione. Zapraszam na bok będzie dmuchanko. Tez nie zrozumiałes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 243 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tez nie zrozumiałes? Nie do końca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 475 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nie do końca. Juz myslalam że ze mną jest coś nie tak skoro nie rozumiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 243 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Juz myslalam że ze mną jest coś nie tak skoro nie rozumiem. A jak z nami coś nie tak 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 475 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: A jak z nami coś nie tak 🥺 No to wtedy przynajmniej między sobą się dogadamy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 475 Napisano 3 godziny temu Idę jeszcze spać bo spałam 3h ale czuje że za mało. Pa maleńki. ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Conky 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Idę jeszcze spać bo spałam 3h ale czuje że za mało. Pa maleńki. ;* to pisz na telegram do dilera żeby przywiózł amfetamine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 475 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Conky napisał: to pisz na telegram do dilera żeby przywiózł amfetamine Amfetamina już na mnie nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 243 Napisano 2 godziny temu 35 minut temu, Еlciаа napisał: Idę jeszcze spać bo spałam 3h ale czuje że za mało. Pa maleńki. ;* Wyśpij się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach