Traffic Lights 58 Napisano 4 godziny temu Nie nie obchodzi … mnie… 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożena z moderacji 15 Napisano 4 godziny temu A szklanka wódy? ;-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 58 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Bożena z moderacji napisał: A szklanka wódy? ;-)) Daj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 34 Napisano 4 godziny temu wodka jest niesmaczna, lepsze winko szkoda ze mnie to dobije przez zbyt cinszkom chorobe psychicznom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 34 Napisano 4 godziny temu moge skoczyc z wiezowca i sie mozg wolno regeneruje a psiapsi moze pic i pic i nie chce skakac z wiezowca po tym tylko normalnie funkcjonuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 34 Napisano 4 godziny temu podobno trzeba miesiaca nawet zeby zregenerowac mozg po alkoholu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 58 Napisano 3 godziny temu Ten szmaciarz chce po aa jeździć pjerdolnjety jakiś, mam go w puzdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 58 Napisano 3 godziny temu Chodzi z wiadrem brzydzę sięgo. Jadę do Kulezanki na cytrynową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 34 Napisano 3 godziny temu ja se pojde do chinczyka i bede grac w kucyki pony tez tylko wezme kapiel w wannie z babelkami i z olejkiem lawendowym tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 34 Napisano 3 godziny temu (edytowany) babofony i madki moga podskoczyc, musza laske robic swojemu panu na zawolanie i pracowac 24/7 zeby nie rzucil jak im sie zachce odpoczac Edytowano 3 godziny temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 58 Napisano 3 godziny temu Mów do ręki siuko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 34 Napisano 3 godziny temu mowie o porzadnych babofonach co nigdy nie odpoczywajom tylko caly czas grajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 10 Napisano 3 godziny temu Ja pjerdole. Za duża psychodela nawet jak na to forum... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach