Bożena z moderacji 15 Napisano 3 godziny temu Nie odpisuj, bo już mi jakiś ... zablokował skrzynkę. Ewentualnie możemy się wymienić kontami o których nikt nie wie i tam pogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 3 godziny temu Żenada xD ludzie mnie już niczym nie zaskoczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Bożena z moderacji napisał: Nie odpisuj, bo już mi jakiś ... zablokował skrzynkę. Ewentualnie możemy się wymienić kontami o których nikt nie wie i tam pogadać. dobra to wymiencie sie i wypieerdalac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Żenada xD ludzie mnie już niczym nie zaskoczą. zenada level hard xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 122 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bożena z moderacji napisał: Nie odpisuj, bo już mi jakiś ... zablokował skrzynkę. Ewentualnie możemy się wymienić kontami o których nikt nie wie i tam pogadać. A moze frytki do tego? Przez ciebie kazdy cwok nazywa mnie tutaj tutka , teraz kontynuujesz wymyslac jakies bzdury, nie mam syndromu sztokholmskiego. naprawde możesz sobie swoja akcje dopisać do listy zwyciestw, gratuluje i koncze temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 12 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Szpinak napisał: Nie wiem czego oczekuje, chyba zrozumienia mechanizmow pewnych bo trochę mnie przerasta analizowanie i nie dochodze do żadnych wniosków. wiec uznałam ze warto zapytać u zrodla, czy nie? najwyżej nie dostanę odpowiedzi To może libeda zapytaj, przecież on wie wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 139 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Bożena z moderacji napisał: Nie odpisuj, bo już mi jakiś ... zablokował skrzynkę. Ewentualnie możemy się wymienić kontami o których nikt nie wie i tam pogadać. He he he, dobry lawirant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kochamginę napisał: zenada level hard xD Daj spokój. Nawet ona za nim lata. Jednak mimo cpunstwa ma jakąś bajere która przyciąga jak muchy do guwna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu Cpun z wroclawia uwielbia wymyslac bzdury na temat innych np. jak pieerdoli, ze mnie matka ma dosyc albo babcie, i wspolczuja syna xD czy wnuka xD a same do mnie wydzwaniaja i mnie zapraszaja do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Daj spokój. Nawet ona za nim lata. Jednak mimo cpunstwa ma jakąś bajere która przyciąga jak muchy do guwna Widac, ze jakis gadzi dziala widocznie. Ja jednak jestem za inteligentny na takie rzeczy xD Wole sobie posluchac muzyki niz uganiac sie za babami i robic im kielbie we lbie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 122 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Daj spokój. Nawet ona za nim lata. Jednak mimo cpunstwa ma jakąś bajere która przyciąga jak muchy do guwna Sorry ale nie wiesz w ogóle o co chodzi , rozumiem ze masz imperatyw zawsze te swoje 3 grosze wepchnąć ale akurat wtrącasz sie bezsensownie. Ale tez sobie obwieszczaj co tam chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: Sorry ale nie wiesz w ogóle o co chodzi , rozumiem ze masz imperatyw zawsze te swoje 3 grosze wepchnąć ale akurat wtrącasz sie bezsensownie. Ale tez sobie obwieszczaj co tam chcesz Ale ma racje akurat, wypad na priv z cpunem z wroclawia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 122 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kochamginę napisał: Widac, ze jakis gadzi dziala widocznie. Ja jednak jestem za inteligentny na takie rzeczy xD Wole sobie posluchac muzyki niz uganiac sie za babami i robic im kielbie we lbie xD Szkoda ze twoj gadzi nie doprowadził cie jeszcze do psychiatry. Dzieki ci za wszystkie te twoje obelgi, rozumiem ze to nagroda za to ze jako nieliczna stawałam w twojej obronie fajny jesteś fifi, serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 122 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kochamginę napisał: Ale ma racje akurat, wypad na priv z cpunem z wroclawia. Ustawiać to sobie możesz rurki swojego namiotu. Ignor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożena z moderacji 15 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Sorry ale nie wiesz w ogóle o co chodzi , rozumiem ze masz imperatyw zawsze te swoje 3 grosze wepchnąć ale akurat wtrącasz sie bezsensownie. Ale tez sobie obwieszczaj co tam chcesz Moją bajerką jest miłość dla Ciebie i pogarda dla tej szmaty, wieczornej. Libed potwierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: Szkoda ze twoj gadzi nie doprowadził cie jeszcze do psychiatry. Dzieki ci za wszystkie te twoje obelgi, rozumiem ze to nagroda za to ze jako nieliczna stawałam w twojej obronie fajny jesteś fifi, serio. w chooyu cie mam, idz tam do lipedzia albo cpuna xD 3 minuty temu, Szpinak napisał: Ustawiać to sobie możesz rurki swojego namiotu. Ignor nara xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Bożena z moderacji napisał: Moją bajerką jest miłość dla Ciebie i pogarda dla tej szmaty, wieczornej. Libed potwierdzi. Wieczorna jest bardzo fajna, na szczescie duzo wyzej stoi niz ty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu cpun z wroclawia najpierw kocha sraudiusha, teraz srejzi xD pewnie szuka nowych tutek do swojego burdelu we wroclawiu xD w jednym mieszkaniu beda pracowaly jego tutki i zarabialy hajs na swojego alfonsa xD bumbo bedzie ich burdelmama xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 139 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: Sorry ale nie wiesz w ogóle o co chodzi , rozumiem ze masz imperatyw zawsze te swoje 3 grosze wepchnąć ale akurat wtrącasz sie bezsensownie. Ale tez sobie obwieszczaj co tam chcesz Nie obraź się, ale ona ma trochę racji. Przychodzisz się wypłakiwać typowi i to dobrze nie wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 122 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Bożena z moderacji napisał: Moją bajerką jest miłość dla Ciebie i pogarda dla tej szmaty, wieczornej. Libed potwierdzi. Jezeli będziesz kontynuował to co robisz, pobawimy sie twoimi metodami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu srejzi pewnie dostala kosza od admina nerwicy i teraz placz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bożena z moderacji napisał: Moją bajerką jest miłość dla Ciebie i pogarda dla tej szmaty, wieczornej. Libed potwierdzi. Pogarda to też uczucie. Ja mam wyebane na ludzi jak ty bo na chùi się emocjonowac jak zyeb a ty mnie obdarzasz pogardą xD ty to ty jaki zyeb jest każdy widzi ale ze krejzi za tobą lata i błaga o wyjaśnienie to już jest poza mojo czasoprzestrzenio pojmowania xD whateva. Pies cie yebau cpunki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kochamginę napisał: cpun z wroclawia najpierw kocha sraudiusha, teraz srejzi xD pewnie szuka nowych tutek do swojego burdelu we wroclawiu xD w jednym mieszkaniu beda pracowaly jego tutki i zarabialy hajs na swojego alfonsa xD bumbo bedzie ich burdelmama xD Klaudiusz mu do zakonu uciekła to nowych szuka xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Beata niedzieciata napisał: Klaudiusz mu do zakonu uciekła to nowych szuka xD XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 122 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Pogarda to też uczucie. Ja mam wyebane na ludzi jak ty bo na chùi się emocjonowac jak zyeb a ty mnie obdarzasz pogardą xD ty to ty jaki zyeb jest każdy widzi ale ze krejzi za tobą lata i błaga o wyjaśnienie to już jest poza mojo czasoprzestrzenio pojmowania xD whateva. Pies cie yebau cpunki Czy ja o coś błagam? 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Nie obraź się, ale ona ma trochę racji. Przychodzisz się wypłakiwać typowi i to dobrze nie wygląda. czy ja sie wypłakuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Szpinak napisał: Sorry ale nie wiesz w ogóle o co chodzi , rozumiem ze masz imperatyw zawsze te swoje 3 grosze wepchnąć ale akurat wtrącasz sie bezsensownie. Ale tez sobie obwieszczaj co tam chcesz No wiem. To jest tak skomplikowane i tajne ze dosłownie zaleciało typowa elcia xD zachowujesz się jak kolejna ritardzica ze stajni muna. Sorry xD myslalam ze masz więcej oleju w glowie ale zwalam to na karb mojej naiwności. Jak zawsze xD 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu od takich ritardzic jak najdalej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Czy ja o coś błagam? czy ja sie wypłakuje? Latasz za zyebem licząc że potraktuje cie inaczej niż elcie z której każdy tu drze lacha że naiwna że wiesniara blabla a teraz zachowujesz się jak ona. No opisuje co widzę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 122 Napisano 3 godziny temu I latam bo po 2 tygodniach pisania bzdur usiłuje to skonfrontować. Jak uważacie widocznie jesteście bardziej zaprawione w Kafe bojach, fighterki. Miłego kafeteriowania, miło tu sie zrobiło, dużo milosci, świńskie TRIO ma sporo wspólnych tematów dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu no nara, wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach