Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 3 godziny temu Wszędzie tesz mam cpykacze teraz i nic nie czuwa 24h doba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: A ty to co xD sie wpierdalasz między 2 szlory jedna lysa druga menelica dumna xD ja, Pani Magda oraz Gina jedziemy odwiedzic Nimfetke razem, jak bede w Polsce xD Bedzie fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 479 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, kochamginę napisał: Menelice, wiesniary, itp. wyjeebane Ogolnie wkoorwia mnie, ze kazda karyna musi miec tutaj jakiegos przydoopasa pieerdolonego np elcia kocha malowany srejzi kocha tego szczura lipedzia a sraudiusz czy bumbo czy jakies inne karyny to lajdaczki cpuna z wroclawia i robia mu loda a Gina dla odmiany kocha Madzie, i poki co, zaden pasozyt sie nie wpieerdala w relacje xD Lubie go a nie kocham. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Wszędzie tesz mam cpykacze teraz i nic nie czuwa 24h doba Mnie to najbardziej lodowka wkoorwiala, jak mieszkalem sam na mieszkaniu, bo to syf, ktory zre prad 24/7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kochamginę napisał: ja, Pani Magda oraz Gina jedziemy odwiedzic Nimfetke razem, jak bede w Polsce xD Bedzie fajnie Krzyz na drogę i kotwica w plecy dla hecy a jakze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Lubie go a nie kocham. Tak. No dobra, ale wszedzie sie przydoopas musi wpieerdalac, tak jak lipedzie i inne cpuny z wroclawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 45 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, kochamginę napisał: Menelice, wiesniary, itp. wyjeebane Ogolnie wkoorwia mnie, ze kazda karyna musi miec tutaj jakiegos przydoopasa pieerdolonego np elcia kocha malowany srejzi kocha tego szczura lipedzia a sraudiusz czy bumbo czy jakies inne karyny to lajdaczki cpuna z wroclawia i robia mu loda a Gina dla odmiany kocha Madzie, i poki co, zaden pasozyt sie nie wpieerdala w relacje xD Sprdalaj niedomyty szczurze bo możesz rządzic jedynie swoimi brudnymi gaciami jak je wykrecasz po srraniu w krzakach zyebie i nie osrraj gaci blokując forum borderze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Krzyz na drogę i kotwica w plecy dla hecy a jakze Dzieki Gina w porownaniu do tych dziewczyn tutaj wydaje sie dosc normalna. Nie jest zepsuta zadnymi patusami xD. Zobaczymy jak to bedzie . W koncu ktos normalny, kogo moge pokochac xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożena z moderacji 15 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Beata niedzieciata napisał: On ci wypisuje żebyś spie...a ty się rozpisujesz no typowa krejzi jest typowa On tiebie pisze, sztoby ty spiz... a ty raspisywajeszsja, nu tipicznaja krejzi jest tipicznaja pipkaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kochamginę napisał: Mnie to najbardziej lodowka wkoorwiala, jak mieszkalem sam na mieszkaniu, bo to syf, ktory zre prad 24/7 No moja zre podblatowa by brala 4x mniej i byla czarna ale 500zl trzeba by wydac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu Takie srejzi czy bumbo to maja cos nie tak pod kopula. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kochamginę napisał: Dzieki Gina w porownaniu do tych dziewczyn tutaj wydaje sie dosc normalna. Nie jest zepsuta zadnymi patusami xD. Zobaczymy jak to bedzie . W koncu ktos normalny, kogo moge pokochac xD. Chyba widzimy świat innymi oczami xD whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: No moja zre podblatowa by brala 4x mniej i byla czarna ale 500zl trzeba by wydac no ps3 pamietam ze zarlo raz gralem kilka dni non stop w Polsce w Diablo 3 na ps3 to potem ze problem bo rachunki o prad potem przez takie sytuacje mam traume koorwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Chyba widzimy świat innymi oczami xD whateva Raczej tak, mysle, ze zyjemy w dwoch roznych innych swiatach xD. Ja Wielka Brytania a wy Polska xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Chyba widzimy świat innymi oczami xD whateva Ale wszystko ma granice, znajac zycie to i Gienia sie zacznie lajdaczyc z jakims kolejnym samcem alfa, wiec oczywiscie, spodziewam sie najgorszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kochamginę napisał: Raczej tak, mysle, ze zyjemy w dwoch roznych innych swiatach xD. Ja Wielka Brytania a wy Polska xD Ja niedługo afryka dzika tam to już w ogóle 3 swiat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kochamginę napisał: Ale wszystko ma granice, znajac zycie to i Gienia sie zacznie lajdaczyc z jakims kolejnym samcem alfa, wiec oczywiscie, spodziewam sie najgorszego Ja już nawet na najgorsze mam wywalone jaja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kochamginę napisał: no ps3 pamietam ze zarlo raz gralem kilka dni non stop w Polsce w Diablo 3 na ps3 to potem ze problem bo rachunki o prad potem przez takie sytuacje mam traume koorwa. Ja teraz prąd zapłaciłem za sprzedaż 1 plyty bolalo ale co zrobić inaczej bym rozwalil budżet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu zkoda, ze gienia pije alkohol, niestety tutaj na kafe sa bardzo niskie standardy jesli chodzi o karyny tak niskie, ze nie ma lepszego wyboru poza ginia. niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 3 godziny temu Bosz mocny ten Kieślowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bożena z moderacji napisał: Filip od ilu lat się znamy i dlaczego nie warto mi grozić ani ściemniać jak libed kreje, że mnie wystalkowali Skoncz. Wyebane jaja ma każdy na Twoje pjerdolenie i strachy na lachy. Wypjerdala już stad bo przynudzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożena z moderacji 15 Napisano 3 godziny temu Filip od ilu lat się znamy i dlaczego nie warto mi grozić ani ściemniać jak libed kreje, że mnie wystalkowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Ja niedługo afryka dzika tam to już w ogóle 3 swiat To fajnie, bon voyage makumba xD 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Ja już nawet na najgorsze mam wywalone jaja xD ta xD 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja teraz prąd zapłaciłem za sprzedaż 1 plyty bolalo ale co zrobić inaczej bym rozwalil budżet no boli w chooy. Ale pytalem sie babci przez telefon, czy bedzie do mnie problem, ze uzywam laptopa o prad albo gram w gierki, to zebym nie zartowal. Takze spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożena z moderacji 15 Napisano 3 godziny temu won wieczorna ladcznico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Lubie go a nie kocham. Tak. Jak to się mówiło że masz pamięć rybki czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Skoncz. Wyebane jaja ma każdy na Twoje pjerdolenie i strachy na lachy. Wypjerdala już stad bo przynudzasz Nie chce mi sie nawet odpisywac tym pasozytom. Najpierw cie wkoorwiaja, dra lacha z ciebie, a potem sie podlizuja i na litosc wypad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożena z moderacji 15 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu A ten down znowu jakimis jutubami spamuje kolejny temat ja prdl chyba pora zablokowac jutuba w przegladarce, zeby mi sie te zjeebane mordy nie pokazywaly z doopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu jak niekoorwa jakis wiesniak srageti to cpun z wroclawia XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 3 godziny temu ciekawe gdzie owsik sie ukrywa, moze zafascynowal sie linuxem i odszedl na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach