WywaloneJaja 72 Napisano 2 godziny temu Te promocje to jest guwno. Na co komu karton mleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 2 godziny temu Mleko w ogole drogie w chooy, szkoda mi kasy na to w UK mleko jest masakra, 2l za dwa funty to ja podziekuje Kawy tez nie kupuje, bo maly sloik 2 funty to u mamy mam dwa ekspresy i mleko zawsze jest to u niej chleje kawe xDD Teraz lubie sobie mleko podgrzac z miodem w garnku i espresso z ekspresu i dolewam sobie mleka, niezly smaczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WywaloneJaja napisał: Też bym chciała być najedzona po kawie. Oszczędności i chudość tak Muszę sobie mięsa kupić i witaminy bo ostatnio słabo jadłem i się czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 2 godziny temu Ja spozywam od jakiegos czasu spiruline, bardzo zdrowe w ogole i bialka duzo xD Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 2 godziny temu W jednym pubie jest promocja, ze 1.80 kubek kawy i sobie pije z ekspresu caly dzien, i moge sobie tam laptopa brac i sobie siedziec pol dnia i wypic 10 kaw, i nikt nie ma problemu do mnie. to tez spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Te promocje to jest guwno. Na co komu karton mleka Mi do kawy idzie tak litr na tydzień ale ja pije z 7 dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kochamginę napisał: Ja spozywam od jakiegos czasu spiruline, bardzo zdrowe w ogole i bialka duzo xD Polecam To zielone guwno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 2 godziny temu Muszę przetestować jakiś zabielacz bo np slodzik się sprawdzil i nie muszę jusz kupować cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 2 godziny temu Ja teraz wlasnie sobie golnalem kawe nie chce mi sie spac jakos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: To zielone guwno? ta, tylko trzeba uwazac, bo latwo sie tym upieerdolic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kochamginę napisał: ta, tylko trzeba uwazac, bo latwo sie tym upieerdolic W jakim sensie. Nie wiem czy te wszystkie specyfiki z dùpy coś daja. Życia nie starczy zeby zażywać wszystko. Pewnie jak nieboszczce kadzidło nad trumno tak pomaga ale marketing się musi zgadzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 2 godziny temu Muszę wjechać na hipermarket i z 4 palek kupić sobie się odzywic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: W jakim sensie. Nie wiem czy te wszystkie specyfiki z dùpy coś daja. Życia nie starczy zeby zażywać wszystko. Pewnie jak nieboszczce kadzidło nad trumno tak pomaga ale marketing się musi zgadzac No ze sie ubrudzic latwo idzie, bo jak np to na mebel albo na cos poleci ten plankton, to potem jest problem to zmyc troche, ciezko schodzi. No ja mam organic, ale mam tez kreatyne w proszku z witaminami, a mam tez troche tabletek nitro pak dla pakerow, 8 tabletek sie biezre naraz a tam w chooy wszystkiego XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Muszę wjechać na hipermarket i z 4 palek kupić sobie się odzywic Blonnik podobno zdrowy jest U mnie gdyby byla naprawde bieda, to chyba bym sobie kupil paczke platkow owsianych bo to grosze i sol, i to bym tylko wpieerdalal i woda mineralna Jak hajs mam, to przepieerdalam na jakies energetyki albo pepsi w puszce uwielbiam, FAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kochamginę napisał: Blonnik podobno zdrowy jest U mnie gdyby byla naprawde bieda, to chyba bym sobie kupil paczke platkow owsianych bo to grosze i sol, i to bym tylko wpieerdalal i woda mineralna Jak hajs mam, to przepieerdalam na jakies energetyki albo pepsi w puszce uwielbiam, FAK Tylko pamiętaj żeby namoczyc ja jadlem błyskawiczne nie moczylem i rozwalilem sobie jelita z tego co pamiętam długi okres miałem przeróżne problemy zdrowotne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, kochamginę napisał: No ze sie ubrudzic latwo idzie, bo jak np to na mebel albo na cos poleci ten plankton, to potem jest problem to zmyc troche, ciezko schodzi. No ja mam organic, ale mam tez kreatyne w proszku z witaminami, a mam tez troche tabletek nitro pak dla pakerow, 8 tabletek sie biezre naraz a tam w chooy wszystkiego XD Kurkuma gorzej. Ja już się nie bawię w takie eksperymenty. Nakupuje szajsu wezme 3 razy jak mam nowy zryw i chùj sajonara xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 2 godziny temu Kto ma zdechnąć ten zdechnie amen. Nic nikomu niepotrzebne chyba że chory naprawde jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 2 godziny temu Poszukaj w uk powinno być takie wiadro warzywne 1kg u nas to luksus 12-20zl w uk było 2£ i nikt nie kupiwal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 2 godziny temu A co to za wiadro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 2 godziny temu Ja w uk brałem 5 pączków za 1£ albo hamburgery po 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: A co to za wiadro Sałatka warzywna chyba z ziemniakami grszek jajko taka ctapa z majonezem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Tylko pamiętaj żeby namoczyc ja jadlem błyskawiczne nie moczylem i rozwalilem sobie jelita z tego co pamiętam długi okres miałem przeróżne problemy zdrowotne Ja zawsze gotuje w wodzie, zeby zmiekly albo zalewam wrzatkiem i pod talerz na kilka minut, zeby sie 'ugotowaly' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja w uk brałem 5 pączków za 1£ albo hamburgery po 1 a gdzie hamburgery po 1? no tutaj w jednym sklepie widzialem ostatnio 5 z dzemem za funta xD ale paczki to troche kalorie w sumie. nie zawsze mam ochote na tyle cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Sałatka warzywna chyba z ziemniakami grszek jajko taka ctapa z majonezem Ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 2 godziny temu spoko, nigdzie nie widzialem a to w polskich sklepach? xD u mnie czasem mama jak gotuje zupe to wpieerdole salatke warzywna ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach