kochamginę 10 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: No ja bym się leczyła bymajmiej ale co mnie obchodzi wrocławski ćpun. Mnie tak samo. Mna sie nikt nie przejmuje, to co mnie jakies cpuny czy inne lipedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, kochamginę napisał: Mnie tak samo. Mna sie nikt nie przejmuje, to co mnie jakies cpuny czy inne lipedzie. No a kto się ma przejmować. Może twoje babki. Obcy mają wywalone jaja to chyba oczywiste. A cpunsko ma ostre omamy widac ze zwoje popalone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Piękny głos napisał: Ja pisałem o Xbox Series X i PS5 które starcie było słabe. Nie som słabe uruchom sobie gry w 4k sama karta graficzna kosztuje tyle W fullhd to bys mial na xsx 120fps jak na pc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 5 godzin temu Zresztą niektóre gry dostały taki tryb pracy 120fps fullhd np mad max xsx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 5 godzin temu Jeśli masz 60fps 4k a to jest częste to byś miał 240fps w fullhd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: No a kto się ma przejmować. Może twoje babki. Obcy mają wywalone jaja to chyba oczywiste. A cpunsko ma ostre omamy widac ze zwoje popalone. Babki jak babki Fajnie, ze je mam ciagle xD. Babci nie dawno jednej mlodsza siostra zmarla, i teraz jest smutno i ma dola. a drugiej babci rok temu starsza siostra zmarla na raka w bolu i meczarniach. tak to jest niestety, takie zycie. Ludzie umieraja powoli. Fajnie, ze babcie jeszcze zyja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny głos 1 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Jak brałem ipada pro najlepszy tablet samsunga 15" miał 3x gorszy cpu Tyle że od tego czasu sporo się zmieniło i nawet mediatek kosi twój prądożerny procesor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 5 godzin temu Gracie 2k albo fullhd i przyriwnujecie do konsoli która walczy o 4k60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny głos 1 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie som słabe uruchom sobie gry w 4k sama karta graficzna kosztuje tyle W fullhd to bys mial na xsx 120fps jak na pc... I co z tego jak graficznie wygląda jak gierki z ps4. Edytowano 5 godzin temu przez Piękny głos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kochamginę napisał: Babki jak babki Fajnie, ze je mam ciagle xD. Babci nie dawno jednej mlodsza siostra zmarla, i teraz jest smutno i ma dola. a drugiej babci rok temu starsza siostra zmarla na raka w bolu i meczarniach. tak to jest niestety, takie zycie. Ludzie umieraja powoli. Fajnie, ze babcie jeszcze zyja. Są młode to żyją co mają nie żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Piękny głos napisał: Tyle że od tego czasu sporo się zmieniło i nawet mediatek kosi twój prądożerny procesor. Ja nie widzę żeby się nic zmieniło po aktualizacji 26.2.1 ios chodzi jak petarda na m1 z glass look 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożena z moderacji 15 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: No ja bym się leczyła bymajmiej ale co mnie obchodzi wrocławski ćpun. Nawet bym nie zauważył, gdyby filipek cie mefedfronowa szmato z kowbojek, przed którą nawet pedały uciekają, nie zauważy. Prasowałaś ostatnio dywan, na ścianie? Wtedy, gdy AIDS aka bene wrzucił zdjęcie, wyglądało to ... jak rządzące żelazka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bożena z moderacji napisał: Nawet bym nie zauważył, gdyby filipek cie mefedfronowa szmato z kowbojek, przed którą nawet pedały uciekają, nie zauważy. Prasowałaś ostatnio dywan, na ścianie? Wtedy, gdy AIDS aka bene wrzucił zdjęcie, wyglądało to ... jak rządzące żelazka. Jesteś większym idjota niż myślisz. To tyle co mam do dodania na temat tamtego zdjecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Są młode to żyją co mają nie żyć. no moze i sa. Ogolnie to balbym sie leciec do Polski i do babci, bo dawno nie bylem u nich, ale przypominaja mi sie czasy psychiatryka i jak mieszkalem w PL i w sumie to nigdy mi sie u babci zadnej krzywda nigdy nie dziala, wiec lece na luzie Pamietam jak ostatnio bylem, to sobie lezalem w kanapie, i juz myslalem, ze zaraz babcia do mnie z morda, ze ja leze i nic nie robie w ogole, ale nic takiego nie bylo. Mam relaks i spokoj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 5 godzin temu Cieszę się że moje pomysły wjeżdżają wam na psyche xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 147 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Piękny głos napisał: Czaisz że sna I co z tego jak graficznie wygląda jak gierki z ps4. Jak jesteś ślepy to tak ps4 ma za zadanie podolac fullhd to 4x mniej pixeli dlatego niektóre gry wyglądają na pierwszy rzut oka podobnie Ale jusz tekken 8 nie wyszedł nawet na ps4 bo nie dała by rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 5 godzin temu Jak można uwierzyć że jestem aż tak pjerdolnieta xD szanujmy sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 5 godzin temu Z lotniska mnie odbieraja babcia z dziadkiem, moim krewnym prawdziwym, a brat dziadka jest bogatym milionerem developerem, jeden z najbogatszych typow w miescie xD. Mial mercedesa ze stanow za 1,2mln zlotych. Najszybsza fura w miescie mojemu dziadkowi na swieta gwiazdke dal 30.000zl ja prdl kasiasty dziadek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kochamginę napisał: no moze i sa. Ogolnie to balbym sie leciec do Polski i do babci, bo dawno nie bylem u nich, ale przypominaja mi sie czasy psychiatryka i jak mieszkalem w PL i w sumie to nigdy mi sie u babci zadnej krzywda nigdy nie dziala, wiec lece na luzie Pamietam jak ostatnio bylem, to sobie lezalem w kanapie, i juz myslalem, ze zaraz babcia do mnie z morda, ze ja leze i nic nie robie w ogole, ale nic takiego nie bylo. Mam relaks i spokoj. Pewnie się bały. A babka jak to babka cieszy się ze wnuk nie szaleje po narkotykach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 5 godzin temu Ale moj inny dziadek nieprawdziwy, tylko ten, ktory mnie wychowywal, to byl tez obrotny typek, z babcia wielka chate zrobili i mieli swoj sklep, ale niestety pil alkohol i go picie wykonczylo, szkoda goscia. Troche tesknie za nim, bo w porzadku byl. Jak bylem dzieckiem i wpadalem do babci z dziadkiem na chate, to zawsze sie tak bezpiecznie czulem. Fajne czasy, ktore juz nie wroca. Mozna sobie tylko powspominac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Pewnie się bały. A babka jak to babka cieszy się ze wnuk nie szaleje po narkotykach. Nie no, kiedys mieszkalem sam w Polsce na mieszkaniu bez pieniedzy, ale babki jedzenie przywozily a jak siedzialem w psychiatryku to co drugi dzien mi fajki przywozily i jedzenie, i praly ubrania, zebym nie oszalal tam. takze spoko jest. Ale bede tesknil za saunami i namiotem troche. 2 miesiace szybko zleca Lada chwila i znowu bedzie swieta bozego narodzenia. 2027 rok, kolejny rok samotnosci oraz praawictwa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 479 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, WywaloneJaja napisał: Wywalone jaja. Trzymasz kredens w rozkroku dzis? Chwile mogę potrzymac ale nie za długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 5 godzin temu a co to kredens w rozkroku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 5 godzin temu Ja nie pamiętam dziadka jak przez mgle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny głos 1 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Jak jesteś ślepy to tak ps4 ma za zadanie podolac fullhd to 4x mniej pixeli dlatego niektóre gry wyglądają na pierwszy rzut oka podobnie Ale jusz tekken 8 nie wyszedł nawet na ps4 bo nie dała by rady I co z tego jak gry niewiele się różnią graficznie od tych sprzed 10 lat. A przypomnę że w PS4 miałeś procek od AMD dla tabletów Edytowano 5 godzin temu przez Piękny głos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kochamginę napisał: Nie no, kiedys mieszkalem sam w Polsce na mieszkaniu bez pieniedzy, ale babki jedzenie przywozily a jak siedzialem w psychiatryku to co drugi dzien mi fajki przywozily i jedzenie, i praly ubrania, zebym nie oszalal tam. takze spoko jest. Ale bede tesknil za saunami i namiotem troche. 2 miesiace szybko zleca Lada chwila i znowu bedzie swieta bozego narodzenia. 2027 rok, kolejny rok samotnosci oraz praawictwa xD A na chui liczyć te lata w ogóle. Czas jest umowny tak czy sråk się starzejemy jakie to ma znaczenie. To samo co roku i tam się kręci aż do usrånej smierci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Ja nie pamiętam dziadka jak przez mgle Dziadek jeden tez fajny, ale tez umarl, lubil sobie czasem golnac. Tez szkoda typka. I mojego ojca, ze nigdy nie widzial jak dorastam, tylko mu sie szybko, mlodo zmarlo. Takie zycie xD Przynajmniej ja ciagle zyje i udalo mi sie rzucic uzywki i narkotyki alkohol xD Fajna mialem faze czasem, ale duzo tez stracilem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: A na chui liczyć te lata w ogóle. Czas jest umowny tak czy sråk się starzejemy jakie to ma znaczenie. To samo co roku i tam się kręci aż do usrånej smierci No to samo, to prawda. Chodzi o to, ze co roku nie udaje mi sie stracic praawictwa xD. Nie moge sie w nikim zakochac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 72 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kochamginę napisał: Dziadek jeden tez fajny, ale tez umarl, lubil sobie czasem golnac. Tez szkoda typka. I mojego ojca, ze nigdy nie widzial jak dorastam, tylko mu sie szybko, mlodo zmarlo. Takie zycie xD Przynajmniej ja ciagle zyje i udalo mi sie rzucic uzywki i narkotyki alkohol xD Fajna mialem faze czasem, ale duzo tez stracilem xD To twój ojciec nie zyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamginę 10 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: To twój ojciec nie zyje Zmarl jak mialem 3 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach