Spaghetti... 531 Napisano wtorek o 20:25 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 531 Napisano wtorek o 21:19 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 531 Napisano wtorek o 21:36 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 531 Napisano wtorek o 22:43 . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 531 Napisano wtorek o 22:57 . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 531 Napisano czwartek o 22:41 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 531 Napisano czwartek o 23:35 Najlepiej jednak być aktorem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 17 Napisano wczoraj o 16:38 Aniu, Aniu, weź mą dłoń… 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 531 Napisano 18 godzin temu Spoko, to zagramy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 59 Napisano 18 godzin temu 10 godzin temu, Spaghetti... napisał: Spoko, to zagramy ... A tobie jak życie mija? Co nigdzie na wyjściu przy piątku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 531 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: A tobie jak życie mija? Co nigdzie na wyjściu przy piątku? Dobrze mija Sev, a Tobie? Cały dzień praca i miasto zaliczone, nie chce mi się nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1569 Napisano 18 godzin temu To grajmy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 59 Napisano 18 godzin temu 10 godzin temu, Spaghetti... napisał: Dobrze mija Sev, a Tobie? Cały dzień praca i miasto zaliczone, nie chce mi się nic To odpoczywaj w takim razie skoro się nazwiedzałeś za dnia. A co robisz prócz słuchania muzyki? Sennie delikatnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 59 Napisano 18 godzin temu Radio słucham i co dziesiąty kawałek powtarzają. Pograjcie wy to was posłucham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 531 Napisano 18 godzin temu 12 minut temu, Seven napisał: To odpoczywaj w takim razie skoro się nazwiedzałeś za dnia. A co robisz prócz słuchania muzyki? Sennie delikatnie. Spoko, dam radę, ale Ty też wypocznij jeśli masz ochotę. Różne rzeczy, lepiej nie wiedzieć czasami To położ się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 59 Napisano 18 godzin temu 11 godzin temu, Spaghetti... napisał: Spoko, dam radę, ale Ty też wypocznij jeśli masz ochotę. Różne rzeczy, lepiej nie wiedzieć czasami To położ się. Chcę wiedzieć. Mów! Co teraz robisz?! Proszę cię! Ciekawa jestem tak bardzo, że nie zasnę. Zaraz idę spać, masz rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 531 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Seven napisał: Chcę wiedzieć. Mów! Co teraz robisz?! Proszę cię! Ciekawa jestem tak bardzo, że nie zasnę. Zaraz idę spać, masz rację. Nie krzycz kużwa Sev! ciekawość to pierwszy stopień do piekła Zaśniesz, podobno po słodkim się lepiej śpi, więc zjedz ciacho Idż i śpij spokojnie. Edytowano 18 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 59 Napisano 18 godzin temu 10 godzin temu, Spaghetti... napisał: Nie krzycz kużwa Sev! ciekawość to pierwszy stopień do piekła Zaśniesz, podobno po słodkim się lepiej śpi, więc zjedz ciacho Idż i śpij spokojnie. Zbijesz mnie? Nakrzyczysz? Co mi zrobisz jak zacznę bardziej podnosić głos? A może przytulisz do sertza? Hehe, Paweł toś mnie na koniec dnia rozbawił. Dzięki! Niemniej już nie zawracam ci głowy. Trzymaj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 531 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Zbijesz mnie? Nakrzyczysz? Co mi zrobisz jak zacznę bardziej podnosić głos? A może przytulisz do sertza? Hehe, Paweł toś mnie na koniec dnia rozbawił. Dzięki! Niemniej już nie zawracam ci głowy. Trzymaj się. Nic, bo to tylko forum, więc żartuje, a Ty wszystko do serca bierzesz Nie ma za co Sev, po imieniu Ci nie powiem, bo nie znam Nie zawracasz głowy, ale możesz gitarę i zagrać coś jak chcesz. Ty też się trzymaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 59 Napisano 18 godzin temu 11 godzin temu, Spaghetti... napisał: Nic, bo to tylko forum, więc żartuje, a Ty wszystko do serca bierzesz Nie ma za co Sev, po imieniu Ci nie powiem, bo nie znam Nie zawracasz głowy, ale możesz gitarę i zagrać coś jak chcesz. Ty też się trzymaj. Tak. Wszystko na poważnie i na serio temu nie wolno ze mnie drwić. Pogram kolejnym razem. Miło było pana widzieć. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 531 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Tak. Wszystko na poważnie i na serio temu nie wolno ze mnie drwić. Pogram kolejnym razem. Miło było pana widzieć. ;] Poważnie to się w trumnie wygląda, więc nie ściemniaj mi tu cwaniaro jedna Zapraszam jak chcesz. Mi Ciebie również 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 59 Napisano 17 godzin temu 10 godzin temu, Spaghetti... napisał: Poważnie to się w trumnie wygląda, więc nie ściemniaj mi tu cwaniaro jedna Zapraszam jak chcesz. Mi Ciebie również Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 531 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, Seven napisał: Dobranoc. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 531 Napisano 17 godzin temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 531 Napisano 17 godzin temu .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 531 Napisano 16 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1569 Napisano 5 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach