Spaghetti... 523 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Bez gadania tylko muza... Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 10 godzin temu Tęsknię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Na różowo, więc nie będzie Edytowano 10 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Na różowo, więc nie będzie Nie wkurzaj się, będzie teraz bo publika powoli odchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 10 godzin temu Nie jestem wkurzona, tylko rozbawiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: W remizie mógłbyś grać na urodzinach Oli kordas Przynajmniej nie udaję strażaka, jak Ty czerwoną Mambę w szlafroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: To uniwersum przyjmie kazda rolę Serio nawet tego pajaca ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie jestem wkurzona, tylko rozbawiona I o to chodzi, śmiech to zdrowie Panno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: I o to chodzi, śmiech to zdrowie Panno Nie mam powodów do smutku, więc zagraj coś na sen i zwijam się stąd A druga sprawa, to muszę się przestawić na tryb skowronka, bo zamieniłam się w sowę i bardzo wczesne wstawanie mnie czeka. Tup tup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Od 17 lat nie przysługuje jej ten tytuł poza tym na dere zad już walnęła i się nie produkuj Co się tak prujesz do nas jak czerwony szlafrok, ja pierdziele dziewczyno, pod prysznic i ochłoń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Co się tak prujesz do nas jak czerwony szlafrok, ja pierdziele dziewczyno, pod prysznic i ochłoń Nie wiem co się jej stało, że jest tak agresywna i skacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie mam powodów do smutku, więc zagraj coś na sen i zwijam się stąd A druga sprawa, to muszę się przestawić na tryb skowronka, bo zamieniłam się w sowę i bardzo wczesne wstawanie mnie czeka. Tup tup I bardzo dobrze, bo z takim charakterm nie możesz mieć, choć czasem dopada każdego. Zagram na sen i połóż się spać Najważniejsze, to odpoczynek, a skowronek pomoże, bo nie mieszkasz nad morzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie wiem co się jej stało, że jest tak agresywna i skacze Też nie wiem, bo jest inteligentna i potrafi być spoko, ale widocznie ma swoje powody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 9 godzin temu Więc kończymy temat .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach