Spaghetti... 523 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Bez gadania tylko muza... Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 5 godzin temu Tęsknię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 5 godzin temu Za jego dawna twarzą chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Na różowo, więc nie będzie Edytowano 5 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Na różowo, więc nie będzie Nie wkurzaj się, będzie teraz bo publika powoli odchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 4 godziny temu W remizie mógłbyś grać na urodzinach Oli kordas 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 4 godziny temu Nie jestem wkurzona, tylko rozbawiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: W remizie mógłbyś grać na urodzinach Oli kordas Przynajmniej nie udaję strażaka, jak Ty czerwoną Mambę w szlafroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 4 godziny temu A kto ci broni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 4 godziny temu To uniwersum przyjmie kazda rolę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: To uniwersum przyjmie kazda rolę Serio nawet tego pajaca ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 4 godziny temu Magdę przyjęło z otwartym sercem to i wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie jestem wkurzona, tylko rozbawiona I o to chodzi, śmiech to zdrowie Panno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 4 godziny temu Od 17 lat nie przysługuje jej ten tytuł poza tym na dere zad już walnęła i się nie produkuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: I o to chodzi, śmiech to zdrowie Panno Nie mam powodów do smutku, więc zagraj coś na sen i zwijam się stąd A druga sprawa, to muszę się przestawić na tryb skowronka, bo zamieniłam się w sowę i bardzo wczesne wstawanie mnie czeka. Tup tup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Od 17 lat nie przysługuje jej ten tytuł poza tym na dere zad już walnęła i się nie produkuj Co się tak prujesz do nas jak czerwony szlafrok, ja pierdziele dziewczyno, pod prysznic i ochłoń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 4 godziny temu Nara 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Co się tak prujesz do nas jak czerwony szlafrok, ja pierdziele dziewczyno, pod prysznic i ochłoń Nie wiem co się jej stało, że jest tak agresywna i skacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie mam powodów do smutku, więc zagraj coś na sen i zwijam się stąd A druga sprawa, to muszę się przestawić na tryb skowronka, bo zamieniłam się w sowę i bardzo wczesne wstawanie mnie czeka. Tup tup I bardzo dobrze, bo z takim charakterm nie możesz mieć, choć czasem dopada każdego. Zagram na sen i połóż się spać Najważniejsze, to odpoczynek, a skowronek pomoże, bo nie mieszkasz nad morzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie wiem co się jej stało, że jest tak agresywna i skacze Też nie wiem, bo jest inteligentna i potrafi być spoko, ale widocznie ma swoje powody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 4 godziny temu Więc kończymy temat .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 4 godziny temu Jak koniec to koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach