Onaaaa 1553 Napisano 5 godzin temu Jeż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 396 Napisano 5 godzin temu uwazaj moje dziecko na adwokatow i komornikow, oni sa utkani z nici szatana, ich umysly sa skazone grzechem, pomysl sobie ze ten adwokacik broni gwalciciela abo np mordercy, pomysl sobie ze w razie rozwodu czy podzialu spadku nie otrzymasz nic i pewnie on to tak zakreci ze zamist on tobie to ty jemu bedziesz placic alimenty udaj sie by nabrac otrzezwienia w samotnosci, idz do lasu, wejdz w zaspe sniegu i siedz tam minimum 20 minut, po powrocie do domu odmocz nogi w wodzie z octem i sola, nastepnie odmow modlitwe ojcze nasz i bogurodzice, popros maryje niech zesle ci lepiej jakiegos zlomiarza, moze bedzie mial troche gorszej jakosci "garnitur'" a jego perfumem bedzie odor codziennie odbieranych smiecie ale przynajmniej w sadzie bedzie bezradny jesli bedziesz sie z nim rozwodzic 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dlugonogasylwia88 36 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 84Michal84 napisał: uwazaj moje dziecko na adwokatow i komornikow, oni sa utkani z nici szatana, ich umysly sa skazone grzechem, pomysl sobie ze ten adwokacik broni gwalciciela abo np mordercy, pomysl sobie ze w razie rozwodu czy podzialu spadku nie otrzymasz nic i pewnie on to tak zakreci ze zamist on tobie to ty jemu bedziesz placic alimenty udaj sie by nabrac otrzezwienia w samotnosci, idz do lasu, wejdz w zaspe sniegu i siedz tam minimum 20 minut, po powrocie do domu odmocz nogi w wodzie z octem i sola, nastepnie odmow modlitwe ojcze nasz i bogurodzice, popros maryje niech zesle ci lepiej jakiegos zlomiarza, moze bedzie mial troche gorszej jakosci "garnitur'" a jego perfumem bedzie odor codziennie odbieranych smiecie ale przynajmniej w sadzie bedzie bezradny jesli bedziesz sie z nim rozwodzic Michal Kocham Cie. Jesetes po prostu wybinym czlowiekiem. Czekam na Twoje relacje z tego co dzieje sie u Ciebie, Twojej zony i jej siostry ? Czy romans trwa, czy nadal sie spotykacie. Prosze, tylko nie mow ze to nie Ty. Wiem ze to Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 396 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dlugonogasylwia88 napisał: Michal Kocham Cie. Jesetes po prostu wybinym czlowiekiem. Czekam na Twoje relacje z tego co dzieje sie u Ciebie, Twojej zony i jej siostry ? Czy romans trwa, czy nadal sie spotykacie. Prosze, tylko nie mow ze to nie Ty. Wiem ze to Ty Oj... Elcia, Elcia. Ile jeszcze masz tych kont ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 482 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 84Michal84 napisał: Oj... Elcia, Elcia. Ile jeszcze masz tych kont ? Te jest jedyne. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 482 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, 84Michal84 napisał: Oj... Elcia, Elcia. Ile jeszcze masz tych kont ? W każdym razie miło że akurat o mnie wspominasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach