Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Maniula009

Chyba do Panów, ale może też do Pań co myślicie?

Polecane posty

uwazaj moje dziecko na adwokatow i komornikow, oni sa utkani z nici szatana, ich umysly sa skazone grzechem, pomysl sobie ze ten adwokacik broni gwalciciela abo np mordercy, pomysl sobie ze w razie rozwodu czy podzialu spadku nie otrzymasz nic i pewnie on to tak zakreci ze zamist on tobie to ty jemu bedziesz placic alimenty

udaj sie by nabrac otrzezwienia w samotnosci, idz do lasu, wejdz w zaspe sniegu i siedz tam minimum 20 minut, po powrocie do domu odmocz nogi w wodzie z octem i sola, nastepnie odmow modlitwe ojcze nasz i bogurodzice, popros maryje niech zesle ci lepiej jakiegos zlomiarza, moze bedzie mial troche gorszej jakosci "garnitur'" a jego perfumem bedzie odor codziennie odbieranych smiecie ale przynajmniej w sadzie bedzie bezradny jesli bedziesz sie z nim rozwodzic

• Haha 1

1 minutę temu, 84Michal84 napisał:

uwazaj moje dziecko na adwokatow i komornikow, oni sa utkani z nici szatana, ich umysly sa skazone grzechem, pomysl sobie ze ten adwokacik broni gwalciciela abo np mordercy, pomysl sobie ze w razie rozwodu czy podzialu spadku nie otrzymasz nic i pewnie on to tak zakreci ze zamist on tobie to ty jemu bedziesz placic alimenty

udaj sie by nabrac otrzezwienia w samotnosci, idz do lasu, wejdz w zaspe sniegu i siedz tam minimum 20 minut, po powrocie do domu odmocz nogi w wodzie z octem i sola, nastepnie odmow modlitwe ojcze nasz i bogurodzice, popros maryje niech zesle ci lepiej jakiegos zlomiarza, moze bedzie mial troche gorszej jakosci "garnitur'" a jego perfumem bedzie odor codziennie odbieranych smiecie ale przynajmniej w sadzie bedzie bezradny jesli bedziesz sie z nim rozwodzic

Michal Kocham Cie. Jesetes po prostu wybinym czlowiekiem. Czekam na Twoje relacje z tego co dzieje sie u Ciebie, Twojej zony i jej siostry ? Czy romans trwa, czy nadal sie spotykacie. Prosze, tylko nie mow ze to nie Ty. Wiem ze to Ty 🙂 

Przed chwilą, Dlugonogasylwia88 napisał:

Michal Kocham Cie. Jesetes po prostu wybinym czlowiekiem. Czekam na Twoje relacje z tego co dzieje sie u Ciebie, Twojej zony i jej siostry ? Czy romans trwa, czy nadal sie spotykacie. Prosze, tylko nie mow ze to nie Ty. Wiem ze to Ty 🙂 

Oj... Elcia, Elcia. Ile jeszcze masz tych kont ? 

4 minuty temu, 84Michal84 napisał:

Te jest jedyne. ;pp

7 minut temu, 84Michal84 napisał:

W każdym razie miło że akurat o mnie wspominasz. 😛

22 godziny temu, Еlciаа napisał:

W każdym razie miło że akurat o mnie wspominasz. 😛

no strasznie milo klamczucho, jakos nikt inny nie pamieta o moim romansie z siostra zony tylko ty i nagle pojawiaja sie twoje multi konta ktore to wszystko rozpisuja, przypadek ?

11 minut temu, 84Michal84 napisał:

no strasznie milo klamczucho, jakos nikt inny nie pamieta o moim romansie z siostra zony tylko ty i nagle pojawiaja sie twoje multi konta ktore to wszystko rozpisuja, przypadek ?

To nie są moje konta, piszę tylko z tego.

Dnia 3.02.2026 o 22:29, Onaaaa napisał:

I telenowela romantyczna brazylijska 

To tylko Esmeralda 😉

1 godzinę temu, 84Michal84 napisał:

Ja pamiętam 🙂

Edytowano przez Margherite

3 minuty temu, Margherite napisał:

Ja pamiętam 🙂

co pamietasz ???

Przed chwilą, 84Michal84 napisał:

co pamietasz ???

O romansie z siostrą żony, głośne to bylo na forum.

A na wsi chyba też 😜😜

3 minuty temu, köchamelcieigine napisał:

bo co, postraszysz sądem i prawnikami, tak jak lipedz?

spadaj

Zwyzywamy tak że będziesz płakał w namiocie i srrau w gacie dziecko 

Kobiety to mają problemy. Mi żona wczoraj zarzuciła, że nie jestem już romantyczny, bo założyłem spodenki do spania oraz tshirt i oglądałem leżąc w łóżku serial. Temu jakas kobieta zarzuca, ze zakochał się, bo ubral się jak co dzień do pracy. Ja juz nawet nie próbuję tego wszystkiego zrozumieć.

7 minut temu, Doktor ZG napisał:

Kobiety to mają problemy. Mi żona wczoraj zarzuciła, że nie jestem już romantyczny, bo założyłem spodenki do spania oraz tshirt i oglądałem leżąc w łóżku serial. Temu jakas kobieta zarzuca, ze zakochał się, bo ubral się jak co dzień do pracy. Ja juz nawet nie próbuję tego wszystkiego zrozumieć.

A co się zakłada do łóżka dla romantyczności? Oraz dlaczego ktoś ma mieć w sypialni telewizor z zakazem korzystania z niego?

6 minut temu, Caryca pieprzowa napisał:

A co się zakłada do łóżka dla romantyczności? Oraz dlaczego ktoś ma mieć w sypialni telewizor z zakazem korzystania z niego?

Stringi z trombom

18 minut temu, Doktor ZG napisał:

Ty to jednak lubisz te prowokacyjki 😴 

Edytowano przez baba jędza wołać księdza
  • Sad 1

2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Jak się jest facetem, to nic ;))

Poza tym traktowałabym jakieś 50% wypowiedzi tego pana jako prowokacje 😑

Nie jestem fanką 🙄

Ktoś musi pracować na pomyślność tego miejsca gdy inne gwiazdy odpoczywają w Egiptach i barłogach.

25 minut temu, köchamelcieigine napisał:

nie boimy sie uposledzonych lipedziow i tredowatych pryszczatych szlor z konina

Kim ty jesteś żeby wielkiego Pana Libeda wyzywać bezdomniaku niedomyty pjerdoloncy od rzeczy  o swoich preferencjach będąc belkotem nieustannym jazgotem jak u salowej i zatruwajonc powietrze 

20 minut temu, Caryca pieprzowa napisał:

Kiedys sypiałem nago, bo nie oplacalalo się nawet ubierać. A co słychać u ciebie i Misiaczka?

Edytowano przez Doktor ZG

8 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Jak się jest facetem, to nic ;))

Poza tym traktowałabym jakieś 50% wypowiedzi tego pana jako prowokacje 😑

Przyłapany. Miałaś dzis nie miec czasu 😉

• Haha 1

4 minuty temu, köchamelcieigine napisał:

nie interesuj sie

dla ciebie wielki, dla nas uposledzony i maly fiuutek a ty ugabuga wielka szlora patrzcie jakie mam zwisy i jestem kin kong

A ty jesteś krindzowy wieśniak i wstyd w ogóle czymac z tobom zero rigczu i stylu 

1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał:

A ty jesteś krindzowy wieśniak i wstyd w ogóle czymac z tobom zero rigczu i stylu 

Nie obrażają mję pośrednio bo widzę co czynisz impertynencko

Przed chwilą, WywaloneJajaBoże napisał:

Nie obrażają mję pośrednio bo widzę co czynisz impertynencko

Ty nie jesteś wieśniak bez honoru taki obleśny jak on.

Jakbym była pickme wiesniara to może bym tak robila ale mi nie zależy na sympatii bicusiow

Edytowano przez WhySuchSzlora

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się