Onaaaa 1569 Napisano środa o 09:55 Jeż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 399 Napisano środa o 10:05 uwazaj moje dziecko na adwokatow i komornikow, oni sa utkani z nici szatana, ich umysly sa skazone grzechem, pomysl sobie ze ten adwokacik broni gwalciciela abo np mordercy, pomysl sobie ze w razie rozwodu czy podzialu spadku nie otrzymasz nic i pewnie on to tak zakreci ze zamist on tobie to ty jemu bedziesz placic alimenty udaj sie by nabrac otrzezwienia w samotnosci, idz do lasu, wejdz w zaspe sniegu i siedz tam minimum 20 minut, po powrocie do domu odmocz nogi w wodzie z octem i sola, nastepnie odmow modlitwe ojcze nasz i bogurodzice, popros maryje niech zesle ci lepiej jakiegos zlomiarza, moze bedzie mial troche gorszej jakosci "garnitur'" a jego perfumem bedzie odor codziennie odbieranych smiecie ale przynajmniej w sadzie bedzie bezradny jesli bedziesz sie z nim rozwodzic 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dlugonogasylwia88 36 Napisano środa o 10:08 1 minutę temu, 84Michal84 napisał: uwazaj moje dziecko na adwokatow i komornikow, oni sa utkani z nici szatana, ich umysly sa skazone grzechem, pomysl sobie ze ten adwokacik broni gwalciciela abo np mordercy, pomysl sobie ze w razie rozwodu czy podzialu spadku nie otrzymasz nic i pewnie on to tak zakreci ze zamist on tobie to ty jemu bedziesz placic alimenty udaj sie by nabrac otrzezwienia w samotnosci, idz do lasu, wejdz w zaspe sniegu i siedz tam minimum 20 minut, po powrocie do domu odmocz nogi w wodzie z octem i sola, nastepnie odmow modlitwe ojcze nasz i bogurodzice, popros maryje niech zesle ci lepiej jakiegos zlomiarza, moze bedzie mial troche gorszej jakosci "garnitur'" a jego perfumem bedzie odor codziennie odbieranych smiecie ale przynajmniej w sadzie bedzie bezradny jesli bedziesz sie z nim rozwodzic Michal Kocham Cie. Jesetes po prostu wybinym czlowiekiem. Czekam na Twoje relacje z tego co dzieje sie u Ciebie, Twojej zony i jej siostry ? Czy romans trwa, czy nadal sie spotykacie. Prosze, tylko nie mow ze to nie Ty. Wiem ze to Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 399 Napisano środa o 10:08 Przed chwilą, Dlugonogasylwia88 napisał: Michal Kocham Cie. Jesetes po prostu wybinym czlowiekiem. Czekam na Twoje relacje z tego co dzieje sie u Ciebie, Twojej zony i jej siostry ? Czy romans trwa, czy nadal sie spotykacie. Prosze, tylko nie mow ze to nie Ty. Wiem ze to Ty Oj... Elcia, Elcia. Ile jeszcze masz tych kont ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 491 Napisano środa o 10:13 4 minuty temu, 84Michal84 napisał: Oj... Elcia, Elcia. Ile jeszcze masz tych kont ? Te jest jedyne. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 491 Napisano środa o 10:17 7 minut temu, 84Michal84 napisał: Oj... Elcia, Elcia. Ile jeszcze masz tych kont ? W każdym razie miło że akurat o mnie wspominasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 399 Napisano czwartek o 09:05 22 godziny temu, Еlciаа napisał: W każdym razie miło że akurat o mnie wspominasz. no strasznie milo klamczucho, jakos nikt inny nie pamieta o moim romansie z siostra zony tylko ty i nagle pojawiaja sie twoje multi konta ktore to wszystko rozpisuja, przypadek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 491 Napisano czwartek o 09:17 11 minut temu, 84Michal84 napisał: no strasznie milo klamczucho, jakos nikt inny nie pamieta o moim romansie z siostra zony tylko ty i nagle pojawiaja sie twoje multi konta ktore to wszystko rozpisuja, przypadek ? To nie są moje konta, piszę tylko z tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano czwartek o 09:48 Elka Libed ma dużego ale jest niedostępny dla ciebie i nie pozwala ci mieć kolejnego dziecka pilnuj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 77 Napisano czwartek o 10:16 Dnia 3.02.2026 o 22:29, Onaaaa napisał: I telenowela romantyczna brazylijska To tylko Esmeralda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 77 Napisano czwartek o 10:17 (edytowany) 1 godzinę temu, 84Michal84 napisał: no strasznie milo klamczucho, jakos nikt inny nie pamieta o moim romansie z siostra zony tylko ty i nagle pojawiaja sie twoje multi konta ktore to wszystko rozpisuja, przypadek ? Ja pamiętam Edytowano czwartek o 10:18 przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 399 Napisano czwartek o 10:21 3 minuty temu, Margherite napisał: Ja pamiętam co pamietasz ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 77 Napisano czwartek o 10:24 Przed chwilą, 84Michal84 napisał: co pamietasz ??? O romansie z siostrą żony, głośne to bylo na forum. A na wsi chyba też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano czwartek o 10:29 3 minuty temu, köchamelcieigine napisał: bo co, postraszysz sądem i prawnikami, tak jak lipedz? spadaj Zwyzywamy tak że będziesz płakał w namiocie i srrau w gacie dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 3 Napisano czwartek o 10:34 Kobiety to mają problemy. Mi żona wczoraj zarzuciła, że nie jestem już romantyczny, bo założyłem spodenki do spania oraz tshirt i oglądałem leżąc w łóżku serial. Temu jakas kobieta zarzuca, ze zakochał się, bo ubral się jak co dzień do pracy. Ja juz nawet nie próbuję tego wszystkiego zrozumieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 15 Napisano czwartek o 10:43 7 minut temu, Doktor ZG napisał: Kobiety to mają problemy. Mi żona wczoraj zarzuciła, że nie jestem już romantyczny, bo założyłem spodenki do spania oraz tshirt i oglądałem leżąc w łóżku serial. Temu jakas kobieta zarzuca, ze zakochał się, bo ubral się jak co dzień do pracy. Ja juz nawet nie próbuję tego wszystkiego zrozumieć. A co się zakłada do łóżka dla romantyczności? Oraz dlaczego ktoś ma mieć w sypialni telewizor z zakazem korzystania z niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 30 Napisano czwartek o 10:50 6 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: A co się zakłada do łóżka dla romantyczności? Oraz dlaczego ktoś ma mieć w sypialni telewizor z zakazem korzystania z niego? Stringi z trombom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 4 Napisano czwartek o 10:52 (edytowany) 18 minut temu, Doktor ZG napisał: Kobiety to mają problemy. Mi żona wczoraj zarzuciła, że nie jestem już romantyczny, bo założyłem spodenki do spania oraz tshirt i oglądałem leżąc w łóżku serial. Temu jakas kobieta zarzuca, ze zakochał się, bo ubral się jak co dzień do pracy. Ja juz nawet nie próbuję tego wszystkiego zrozumieć. Ty to jednak lubisz te prowokacyjki Edytowano czwartek o 10:53 przez baba jędza wołać księdza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 4 Napisano czwartek o 10:54 10 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: A co się zakłada do łóżka dla romantyczności? Jak się jest facetem, to nic ;)) Poza tym traktowałabym jakieś 50% wypowiedzi tego pana jako prowokacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 15 Napisano czwartek o 10:58 2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Jak się jest facetem, to nic ;)) Poza tym traktowałabym jakieś 50% wypowiedzi tego pana jako prowokacje Nie jestem fanką Ktoś musi pracować na pomyślność tego miejsca gdy inne gwiazdy odpoczywają w Egiptach i barłogach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano czwartek o 10:58 25 minut temu, köchamelcieigine napisał: nie boimy sie uposledzonych lipedziow i tredowatych pryszczatych szlor z konina Kim ty jesteś żeby wielkiego Pana Libeda wyzywać bezdomniaku niedomyty pjerdoloncy od rzeczy o swoich preferencjach będąc belkotem nieustannym jazgotem jak u salowej i zatruwajonc powietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 3 Napisano czwartek o 11:02 (edytowany) 20 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: A co się zakłada do łóżka dla romantyczności? Oraz dlaczego ktoś ma mieć w sypialni telewizor z zakazem korzystania z niego? Kiedys sypiałem nago, bo nie oplacalalo się nawet ubierać. A co słychać u ciebie i Misiaczka? Edytowano czwartek o 11:03 przez Doktor ZG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 3 Napisano czwartek o 11:03 8 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Jak się jest facetem, to nic ;)) Poza tym traktowałabym jakieś 50% wypowiedzi tego pana jako prowokacje Przyłapany. Miałaś dzis nie miec czasu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano czwartek o 11:05 4 minuty temu, köchamelcieigine napisał: nie interesuj sie dla ciebie wielki, dla nas uposledzony i maly fiuutek a ty ugabuga wielka szlora patrzcie jakie mam zwisy i jestem kin kong A ty jesteś krindzowy wieśniak i wstyd w ogóle czymac z tobom zero rigczu i stylu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 30 Napisano czwartek o 11:07 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: A ty jesteś krindzowy wieśniak i wstyd w ogóle czymac z tobom zero rigczu i stylu Nie obrażają mję pośrednio bo widzę co czynisz impertynencko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano czwartek o 11:09 Przed chwilą, WywaloneJajaBoże napisał: Nie obrażają mję pośrednio bo widzę co czynisz impertynencko Ty nie jesteś wieśniak bez honoru taki obleśny jak on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 30 Napisano czwartek o 11:10 Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Ty nie jesteś wieśniak bez honoru taki obleśny jak on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano czwartek o 11:10 Zaczął się zlewać z bicem tylko jęczy żeby mu klaskać jajami czy tam tzytzami zamiast zamknąć dûpe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 58 Napisano czwartek o 11:11 (edytowany) Jakbym była pickme wiesniara to może bym tak robila ale mi nie zależy na sympatii bicusiow Edytowano czwartek o 11:11 przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 30 Napisano czwartek o 11:12 Mun pikju wszystkie takie som fakty. Ale teraz jest we wienzieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach