Еlciаа 491 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Ty czerpiesz przyjemność z męczenia trollerskiej buły? Dokladnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 399 Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Dokladnie. nie jestem trollem !!! jakbys zyla 2000 lat temu tez bys wolala do jezusa ty trolu ? co? pewnie najmocniej bys rzucala w niego kamieniami? i wolala na krzyz z nim ! od razu wiedzialem ze cos z toba nie tak, od razu da sie wyczuc ze jestes skazona grzechem ale jest jeszcze dla ciebie ratunek mowie ci porzuc ten bezduszny ateizm bo to droga do zatracenia, jezus jest fajny dolacz do armi chrystusa pod komenda generala Michala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 491 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, 84Michal84 napisał: nie jestem trollem !!! jakbys zyla 2000 lat temu tez bys wolala do jezusa ty trolu ? co? pewnie najmocniej bys rzucala w niego kamieniami? i wolala na krzyz z nim ! od razu wiedzialem ze cos z toba nie tak, od razu da sie wyczuc ze jestes skazona grzechem ale jest jeszcze dla ciebie ratunek mowie ci porzuc ten bezduszny ateizm bo to droga do zatracenia, jezus jest fajny dolacz do armi chrystusa pod komenda generala Michala Nie rzucalabym bo mam bardzo wysoko rozwiniętą empatię. Edytowano 8 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 77 Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, 84Michal84 napisał: niektore dzieci, lysieja, inne traca uzebienie a inne pamiec i to nazywa sie demencja Co Ty gadasz michałku 84? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 77 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 godziny temu, 84Michal84 napisał: no to masz szczescie ja mieszkam w samotni, gdzie jest blisko lasu i mozna latem medytowac na lace, jest to miejscie emanujace duza iloscia mocy ale przeprosiny i tak mi sie naleza Czyżby mnich? Przeprosiny mówisz tylko za co? Nie obraziłam Cię. No już dobrze, dobrze Edytowano 7 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 61 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Czyżby mnich? filozof. uczeń Sedesa z Bakelitu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach