WywaloneJajaBoże 5 Napisano 9 godzin temu w każdym rozumieniu. Nie obrażaj bo emocje tobom targajo obecnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 5 Napisano 9 godzin temu Ja nie umiem w zablokowanym pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibedowsky 3 Napisano 9 godzin temu wszystkich was muj prawnik już zgłosił gdzie trzeba tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 152 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Iibedowsky napisał: wszystkich was muj prawnik już zgłosił gdzie trzeba tak Jak to mawia Gienek, to dzień ostatecznej prawdy, jazda z ku...ami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kanye west 0 Napisano 9 godzin temu krezje się zeesrała jakby od forum zależało jej życie haha beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 5 Napisano 9 godzin temu Jakim cudem piszecie w zablokowanym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 138 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, kanye west napisał: krezje się zeesrała jakby od forum zależało jej życie haha beka To jest ten sławny dystans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibedowsky 3 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajaBoże napisał: Jakim cudem piszecie w zablokowanym temacie do sadu jestes ogrzyco podana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kanye west 0 Napisano 9 godzin temu a sama pieprzyla ze już tu nie wróci jak moderatorzy nic nie zrobią z blokowaniem i z trolami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niedobra. 20 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Jak to mawia Gienek, to dzień ostatecznej prawdy, jazda z ku...ami Zamknij mordę śliwowica 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 152 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, kanye west napisał: krezje się zeesrała jakby od forum zależało jej życie haha beka Przeżywasz, jakby twoje również zależało. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Iibedowsky napisał: do sadu jestes ogrzyco podana Sadu w grabinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 138 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajaBoże napisał: Jakim cudem piszecie w zablokowanym temacie Bapko bozo dopomóż nam Ja w ciebie wierzę teraz i zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 152 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Niedobra. napisał: Zamknij mordę śliwowica Pisanie z Qwerty lepiej ci wychodzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 127 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, kanye west napisał: a sama pieprzyla ze już tu nie wróci jak moderatorzy nic nie zrobią z blokowaniem i z trolami A wrocilam? Bo nie wydaje mnie się zebym wróciła:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: Bapko bozo dopomóż nam Ja w ciebie wierzę teraz i zawsze Jak trwoga to do babki nie tedy droga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Szpinak napisał: A wrocilam? Bo nie wydaje mnie się zebym wróciła:) To z kim piszemy? Z duchem świętym krejzi? Po co ta szopka xD bloker wziął leki i znowu jesteście. To kolo kafe sråksary i stąd nie ma żadnej ucieczki przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kanye west 0 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Przeżywasz, jakby twoje również zależało. pojedyncze wytkniecie komus ciąglego przeżywania komuś to przeżywanie? no nieeebardzo xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 138 Napisano 9 godzin temu Qwerty i qwerty do znudzenia ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 152 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: Qwerty i qwerty do znudzenia ... Jesteś widocznie gwiazdą jak Magda78 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 127 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajaBoże napisał: To z kim piszemy? Z duchem świętym krejzi? Po co ta szopka xD bloker wziął leki i znowu jesteście. To kolo kafe sråksary i stąd nie ma żadnej ucieczki przykro mi A pamietasz ile czasu spędzałam tu średnio wcześniej? ok możesz nie być fanka mnie celebrytki - to ci podpowiem - duuuuuzo;) podobno całe dnie i noce. wykonalam wyzwanie mimo kłamstw kuwety ze tu pisałam. Nie pisałam. teraz od czasu zakończenia wpisalam sie raptem drugi raz. no dla mnie to nie jest powrot zreszta zwal jak zwal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 138 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Jesteś widocznie gwiazdą jak Magda78 nie dajecie mi zapomnieć o moim gwiazdorstwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 66 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: To jest ten sławny dystans Nie sądzisz kuweto że lepiej wpisać się oficjalnie, niż na drugi dzień po płaczliwym pożegnaniu warować w obserwujących dziesięć minut po założeniu tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 5 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: Qwerty i qwerty do znudzenia ... A gapcio i gapcio do masturbacji? 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 127 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Niedobra. napisał: Zamknij mordę śliwowica Ten twoj cyrk tez nuudny w choj. Kogos jeszcze ekscytują te twoje udawane pijackie popisy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 138 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: A gapcio i gapcio do masturbacji? "Upośledzony ryj" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 5 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, WywaloneJajaBoże napisał: Jakim cudem piszecie w zablokowanym temacie Jeśli blok wpada gdy jesteś na stronie, to po prostu się go przewija i pisze dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 138 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Nie sądzisz kuweto że lepiej wpisać się oficjalnie, niż na drugi dzień po płaczliwym pożegnaniu warować w obserwujących dziesięć minut po założeniu tematu? Ja tu po miesiącu byłam wywoływana dzień w dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 152 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: nie dajecie mi zapomnieć o moim gwiazdorstwie Wiem, Magda ma te same odczucia co rano 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: "Upośledzony ryj" Wiedziałam, że przebywanie z botem ci zaszkodzi, upośledzony ryju (skoro nalegasz na tę ksywkę to się dostosuję ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach