Piękny głos 4 Napisano 10 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 10 godzin temu No nie moze byc inaczej jak on nic nie robi poza '500m po paczuszki' a paczki to puste kalorie i sam cukier, to mu wspolczuje. ja moze mam rece jak gimnazjum, ale czuje sie dobrze we wlasnym ciele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny głos 4 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, kochàmelcieigine napisał: No nie moze byc inaczej jak on nic nie robi poza '500m po paczuszki' a paczki to puste kalorie i sam cukier, to mu wspolczuje. ja moze mam rece jak gimnazjum, ale czuje sie dobrze we wlasnym ciele. Jak on uważa źe sylwetka tluściocha jest normalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 10 godzin temu No jak ktos pakowal za mlodu, a nagle przestal, to wiadomo, ze na stare lata tluscioch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 54 Napisano 10 godzin temu nic tu nie ma chyba nerwica lepsza bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 6 Napisano 10 godzin temu To nara, na nerwice ja tez nie ide, bo tam smeca i nudza, jak tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach