köchamkrejzi 25 Napisano 7 Luty Zadna mnie nie kocha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 225 Napisano 7 Luty 1 godzinę temu, köchamkrejzi napisał: Zadna mnie nie kocha. Nikt tak nie zjèbal jak ja ale pilnuj 26 października i kup btc i trzymaj 30lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 25 Napisano 7 Luty Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Nikt tak nie zjèbal jak ja ale pilnuj 26 października i kup btc i trzymaj 30lat nie mam za co kupic, jestem splukany i mam 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 7 Luty Przed chwilą, köchamkrejzi napisał: nie mam za co kupic, jestem splukany i mam 0 Za pejpo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 225 Napisano 7 Luty 1 minutę temu, köchamkrejzi napisał: nie mam za co kupic, jestem splukany i mam 0 Masz 8 mcy cos uciulaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 25 Napisano 7 Luty Przed chwilą, WywaloneJajaBoże napisał: Za pejpo. 26 to urodziny ale wole sobie na nowy aparat zostawic zeby miec do robienia selfie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 25 Napisano 7 Luty Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Masz 8 mcy cos uciulaj nie chce mi sie wole sobie aparat fotograficzny kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 7 Luty Przed chwilą, köchamkrejzi napisał: 26 to urodziny ale wole sobie na nowy aparat zostawic zeby miec do robienia selfie Z moimi sie zbiega 5 innych okazji i nie wiem po co to celebrowac co roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 225 Napisano 7 Luty Przed chwilą, köchamkrejzi napisał: nie chce mi sie wole sobie aparat fotograficzny kupic Ja mam dwa do sprzedaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 25 Napisano 7 Luty 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja mam dwa do sprzedaży Chyba sobie kupie olympus pen e pl10, bo kiedys mialem 8, zanim mi wyniesli z mieszkania i fajne fotki. epl10 nagrywa jeszcze 4k filmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach