Zero cukru 259 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Jeszcze kilogram, a przekrocze magiczną barierę 100 kg. Edytowano 9 godzin temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 41 Napisano 9 godzin temu Otworzyłeś kolejna amarene i powiało spelnieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 259 Napisano 9 godzin temu Raz w życiu wypiłem i to się więcej nie powtórzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 41 Napisano 9 godzin temu Iskra dùpy dala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 31 Napisano 9 godzin temu Gruber. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 259 Napisano 9 godzin temu Waga królewska. 100 kg, jak to dumnie brzmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 259 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Gruber. Najebatsu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 41 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Waga królewska. 100 kg, jak to dumnie brzmi. Idealny tucznik rozplodnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 31 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Waga królewska. 100 kg, jak to dumnie brzmi. Toż to 2x ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 41 Napisano 9 godzin temu Chwalisz się zalac l? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 259 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Toż to 2x ja. Jak się schylalem w pracy, to jedna koleżanka z Mołdawii mówiła "ej kolega, ale żopa i się śmiała". Nie ukrywam, ze byłem lekko skrępowany. Edytowano 9 godzin temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 41 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Jak się schylalem w pracy, to jedna koleżanka z Mołdawii mówiła "ej kolega, ale żopa i się śmiała". Nie ukrywam, ze byłem lekko skrępowany. To nie był pjoter polski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 259 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Toż to 2x ja. Czuję, że jednym ciosem każdego powalam. Nie chce, żeby mnie ktoś zaczepiał, bo to może się źle skończyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 31 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Czuję, że jednym ciosem każdego powalam. Nie chce, żeby mnie ktoś zaczepiał, bo to może się źle skończyć. Już się nie popisuj. Siła fizyczna mi nie imponuje, tylko ładna buzia, erudycja i kultura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 259 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał: To nie był pjoter polski? Nie. Ma na imię Ana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 41 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nie. Ma na imię Ana. Anal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 259 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Już się nie popisuj. Siła fizyczna mi nie imponuje, tylko ładna buzia, erudycja i kultura. Ale mnie nie interesuje, co imponuje menelce. No Sorry. Ja tylko stwierdzam fakty, że stalem się niezniszczalny. Jestem maszyną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 259 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajaBoże napisał: Anal Ty czasem nie posiadasz rodziny wawa sródmieście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 41 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ty czasem nie posiadasz rodziny wawa sródmieście? Obawiam się że posiadam gdyż z dziada z tamtych rejonów pochodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 494 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Już się nie popisuj. Siła fizyczna mi nie imponuje, tylko ładna buzia, erudycja i kultura. Tutaj erudytów nie uświadczysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 31 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tutaj erudytów nie uświadczysz. A co mnie obchodzi tutaj? Pozyskiwanie na forach mnie nie interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 162 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Shameless AngeR napisał: Już się nie popisuj. Siła fizyczna mi nie imponuje, tylko ładna buzia, erudycja i kultura. To trafiłaś w doskonałe miejsce. Będziesz zachwycona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwariowany gronostaj 3 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Shameless AngeR napisał: Już się nie popisuj. Siła fizyczna mi nie imponuje, tylko ładna buzia, erudycja i kultura. zwalisz konia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwariowany gronostaj 3 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: A co mnie obchodzi tutaj? Pozyskiwanie na forach mnie nie interesuje. zwalisz mi konia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 41 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, zwariowany gronostaj napisał: zwalisz mi konia ? Zwali ci pryszczyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 259 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, zwariowany gronostaj napisał: zwalisz mi konia ? Zwali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 494 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: A co mnie obchodzi tutaj? Pozyskiwanie na forach mnie nie interesuje. No tak zapomniałam o tinderze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 31 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No tak zapomniałam o tinderze. Usunęłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 41 Napisano 8 godzin temu Nie pozyskała to dorabia ideologię i udaje elokwentną panienke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 494 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, zwariowany gronostaj napisał: zwalisz mi konia ? Jest nasz pierwszy erudyta. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach