Flatpak 70 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Ja Uwielbiam ich logo https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQL-zz-Eqb4d40tEZQtUPPxR-j2mrpyNqpJhQ&s Edytowano 8 godzin temu przez Flatpak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine 9 Napisano 8 godzin temu Zajeebisty system, nie patrz na to co mysla inni, wazne to co sam myslisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine 9 Napisano 8 godzin temu Fajna jaszczurka xD to logo to jaszczurka? ja prdl ale mnie mecza te malowane, sruny i inne masakra ale meczybooly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine 9 Napisano 8 godzin temu jeszcze lipedzia brakuje do kompletu spieerdoxow meczybul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 70 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, KochamGine napisał: Zajeebisty system, nie patrz na to co mysla inni, wazne to co sam myslisz. haha pamiętam jak wszedłem sprawdzić ten system na distrosea a tam ta uśmiechnięta morda kameleona w panelu, poprawiło mi to humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 70 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, KochamGine napisał: Fajna jaszczurka xD to logo to jaszczurka? ja prdl ale mnie mecza te malowane, sruny i inne masakra ale meczybooly TO Kameleon. Tak to jest to logo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine 9 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Flatpak napisał: TO Kameleon. Tak to jest to logo Pewnie fajnie wyprobowac No to logo niezle xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine 9 Napisano 8 godzin temu Fak to jakas stara dystrybucja, juz od dawna istnieje. Duzo tez dobrego czytalem na temat Slackware Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 70 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, KochamGine napisał: Pewnie fajnie wyprobowac No to logo niezle xD https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d0/OpenSUSE_Logo.svg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny głos 14 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Flatpak napisał: haha pamiętam jak wszedłem sprawdzić ten system na distrosea a tam ta uśmiechnięta morda kameleona w panelu, poprawiło mi to humor Szkoda ze ci się morda nie uśmiechnęła na widok swojej szczerbatej mordy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine 9 Napisano 8 godzin temu Tutaj opensuse z kde w 2001 roku FAK https://en.wikipedia.org/wiki/OpenSUSE#/media/File:VirtualBox_SUSE_Linux_7.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine 9 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Piękny głos napisał: Szkoda ze ci się morda nie uśmiechnęła na widok swojej szczerbatej mordy a ty czego tu znowu hejtujesz? spadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 70 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, KochamGine napisał: Fak to jakas stara dystrybucja, juz od dawna istnieje. Duzo tez dobrego czytalem na temat Slackware TO nie znałeś Jej? to jedna z najstarszych dystrybucji, ja jak pierwszy raz się dowiedziałem o niej to myślałem że to coś takie jak OpenBSD a nie Linux Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 70 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, KochamGine napisał: Tutaj opensuse z kde w 2001 roku FAK Pięknie to wyglądało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine 9 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Flatpak napisał: TO nie znałeś Jej? to jedna z najstarszych dystrybucji, ja jak pierwszy raz się dowiedziałem o niej to myślałem że to coś takie jak OpenBSD a nie Linux Cos mi sie obilo to dystro i logo kiedys w necie, ale nie interesowalem sie tym, bo myslalem, ze to jakis red hat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny głos 14 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Flatpak napisał: TO nie znałeś Jej? to jedna z najstarszych dystrybucji, ja jak pierwszy raz się dowiedziałem o niej to myślałem że to coś takie jak OpenBSD a nie Linux Ale ja znam najpiękniejszy system od Microsoftu Windows 11 niszczy wszystko co widziałem na oczy. Cudowny jest ten system. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 70 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Piękny głos napisał: Szkoda ze ci się morda nie uśmiechnęła na widok swojej szczerbatej mordy smakosz wypierdalaj stąd skur.wysynu choojnicki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 70 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Piękny głos napisał: Ale ja znam najpiękniejszy system od Microsoftu Windows 11 niszczy wszystko co widziałem na oczy. Cudowny jest ten system. To sprawdź openSUSE KDE to Windowsa wypierrrdolisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine 9 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Flatpak napisał: Pięknie to wyglądało no, wtedy to musialo byc piekne korzystac z linuxa a nie jakis badziew windows xp i glupie gry, ktore mi zniszczyly mozg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny głos 14 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Flatpak napisał: To sprawdź openSUSE KDE to Windowsa wypierrrdolisz Testowałem i stwierdzam że wszystko to jeden syf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 70 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, KochamGine napisał: no, wtedy to musialo byc piekne korzystac z linuxa a nie jakis badziew windows xp i glupie gry, ktore mi zniszczyly mozg To prawda. Na kanale świat Linuxa widziałem recenzje SUSE kde bodajże z 2005 roku, ale to była przepaść w porównaniu z windowsem już wtedy. Edytowano 8 godzin temu przez Flatpak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny głos 14 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Flatpak napisał: To prawda. Na kanale świat Linuxa widziałem recenzje bodajże SUSE z 2005 roku z kde ale to była przepaść w porównaniu z windowsem już wtedy. To mnie rozśmieszyłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 70 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Piękny głos napisał: To mnie rozśmieszyłeś Czym? Kde wtedy wyglądało 100 razy lepiej od windowsa xp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine 9 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Flatpak napisał: To prawda. Na kanale świat Linuxa widziałem recenzje SUSE kde bodajże z 2005 roku, ale to była przepaść w porównaniu z windowsem już wtedy. To musialy byc piekne czasy dla linuxa, szkoda ze nie wiedzialem wtedy, ze cos takiego istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 70 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, KochamGine napisał: To musialy byc piekne czasy dla linuxa, szkoda ze nie wiedzialem wtedy, ze cos takiego istnieje. Ja nawet komputera wtedy nie miałem, a w szkole niestety musieliśmy używać Windowsa Edytowano 8 godzin temu przez Flatpak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine 9 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Flatpak napisał: Ja nawet komputera wtedy nie miałem, a w szkole niestety musieliśmy używać Windowsa Ja mialem i gralem w Diablo 2 No wszedzie ten badziewny windows, co Ale pamietam ze jak bylem w gimnazjum i chodzilem do szkoly jezykowej sie uczyc jezyka angielskiego, i tam byla kawiarnia w tej szkole, a w kawiarni komputery, gzdie moglem sobie za darmo korzystac jako student, i na tych komputerach byl wlasnie linux. Na wszystkich kilka dystrybucji. Nie wiem ile mialem lat wtedy, pewnie z 13-14. ale to chyba moja pierwsza stycznosc z linuxem byla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 70 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Piękny głos napisał: To mnie rozśmieszyłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach