Onaaaa 1577 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał: Jedyna alternatywa do skwar ogniska Na ognisku usmażyć ziemniaczki bez jeży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 3 godziny temu Na relikwie zostanie pocięty święty wór złoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Na ognisku usmażyć ziemniaczki bez jeży. O właśnie. Usmaż mi ziemniaczka na ognisku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 3 godziny temu Z jajem wsadzonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1577 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: O właśnie. Usmaż mi ziemniaczka na ognisku. Nie umiem bo zawsze spale. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie umiem bo zawsze spale. Czy wy cokolwiek potraficie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 3 godziny temu Idę zaraz śnić o iskrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 3 godziny temu Iskrze między twoimi synapsami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1577 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Czy wy cokolwiek potraficie? Tak umiem wiele rzeczy że byłbyś w szoku ale te ziemniaki z ogniska nigdy nie wiadomo ile piec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak umiem wiele rzeczy że byłbyś w szoku ale te ziemniaki z ogniska nigdy nie wiadomo ile piec. To dla ciebie https://aminoplon.pl/produkt/plyn-na-dzikie-zwierzeta-bros-odstrasza-dziki-lisy-sarny-jelenie-kuny-bor.../ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak umiem wiele rzeczy że byłbyś w szoku ale te ziemniaki z ogniska nigdy nie wiadomo ile piec. No nie wiem. Mam wątpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1577 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał: To dla ciebie Po co mi to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Po co mi to? Żebyś została odurzona i odeszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1577 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: No nie wiem. Mam wątpliwości. Spokojnie ziemniaki i spalone są nienajgorsze i mawet jak ktoś nasika do ogniska można zjeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajaBoże napisał: Żebyś została odurzona i odeszła Ryjesz jej głowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Spokojnie ziemniaki i spalone są nienajgorsze i mawet jak ktoś nasika do ogniska można zjeść Nie wnikam, w co wy się tam bawicie przy ognisku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1577 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajaBoże napisał: Żebyś została odurzona i odeszła Ale ci ja ci przeszkadzam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ryjesz jej głowę. Bo jestem golec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1577 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Nie wnikam, w co wy się tam bawicie przy ognisku No właśnie i byś spróbował to by ci może smakowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No właśnie i byś spróbował to by ci może smakowało Chyba się nie skuszę. Wszystkie dla was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 3 godziny temu Czuję się taki odmóżdżony🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 12 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Czuję się taki odmóżdżony🥺 Taki się urodziles 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Piękny widok sřaki tak napisał: Taki się urodziles Nie. Przebywanie tutaj odmóżdża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 3 godziny temu Oj wy biedni ludzie. Ciągle niedogodności i towarzystwo plebsu a jednak masochizm zwycięży zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 3 godziny temu Odbijam od was. Nie chcę mieć z wami nic wspólnego. Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 12 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Nie. Przebywanie tutaj odmóżdża. Mi wszędzie piszą mówią po co ci to, miejsce jak miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Odbijam od was. Nie chcę mieć z wami nic wspólnego. Nara. Zostań kto elke będzie bawił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Piękny widok sřaki tak napisał: Zostań kto elke będzie bawił. Lex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Odbijam od was. Nie chcę mieć z wami nic wspólnego. Nara. To do rana jak śmietana. Ale już bez mojej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał: To do rana jak śmietana. Ale już bez mojej osoby. I bez mojej. Żegnaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach