Śliwka z Grójca 169 Napisano 7 godzin temu I wybuchł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 47 Napisano 7 godzin temu To nie on blokuje, tylko upośledzona jaszczurzyca klaudia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibedowsky 8 Napisano 7 godzin temu 25 minut temu, Shameless AngeR napisał: To nie on blokuje, tylko upośledzona jaszczurzyca klaudia. TY jesteś upośledzona. Ile dostajesz tej renty na głowę? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 47 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Iibedowsky napisał: TY jesteś upośledzona. Ile dostajesz tej renty na głowę? xD Zamkniesz w końcu tą mordę czy cię utkać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibedowsky 8 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Zamkniesz w końcu tą mordę czy cię utkać? Ty masz MORDĘ świnio kwi kwi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 47 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Iibedowsky napisał: Ty masz MORDĘ świnio kwi kwi xD Mi viene da vomitare al pensiero di te. Vaffanculo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibedowsky 8 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: Mi viene da vomitare al pensiero di te. Vaffanculo. Nie pij tyle, bo dziecku braknie na jedzenie. Serio sie ogarnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlkoholoWagina 0 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, Iibedowsky napisał: TY jesteś upośledzona. Ile dostajesz tej renty na głowę? xD Rentę alkoholową a nie na głowę! Wypraszam sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontozajete 0 Napisano 7 godzin temu Sraudiusz jaki skrajnie zazdrosny o Gienię, bo Srunek ją ostatnio komplementuje, haha beka. Psychopatyczna toksyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontozajete 0 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Iibedowsky napisał: Nie pij tyle, bo dziecku braknie na jedzenie. Serio sie ogarnij. Widać, ze te teksty to totalnie bezmyślnie po Srunie powtarzasz. Żenua Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 47 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, kontozajete napisał: Sraudiusz jaki skrajnie zazdrosny o Gienię, bo Srunek ją ostatnio komplementuje, haha beka. Psychopatyczna toksyna. Nikt mnie nie komplementuje. Korba po prostu się przestawiła dla wszawicy i wścieku dostaje, bo ją ma każdy w dupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 278 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: Nikt mnie nie komplementuje. Korba po prostu się przestawiła dla wszawicy i wścieku dostaje, bo ją ma każdy w dupie. Zrobimy scalenie jak w dragon ball? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 47 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Zrobimy scalenie jak w dragon ball? Nie wiem co to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 278 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Nie wiem co to. Połączymy siły i staniemy się jednością. Super mocą. Nikt nam nie podskoczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlkoholoWagina 0 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Shameless AngeR napisał: Nikt mnie nie komplementuje. Korba po prostu się przestawiła dla wszawicy i wścieku dostaje, bo ją ma każdy w dupie. Nikt nie jest o ciebie zazdrosny alkołechtaczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 47 Napisano 6 godzin temu Nie. Nie jesteś szczery, jesteś wiecznie dogryzający i ironiczny, idź szukaj przyjaciół dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach