Dwa donuty pączek tak 10 Napisano 5 godzin temu 7 złotych z 96 powalilo ich grubo i gra ma niefajny sposób zamiast gubic klatki obniża rozdzielczość obrazu to jedynka miała lepiej ja wolę ładny obraz a spadki do 20fps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 10 Napisano 5 godzin temu Na dzisiaj wystarczy bo mam migrene, czyli 2tyg i peknie płyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibedowsky 8 Napisano 5 godzin temu Na kowbo wszyscy mieli z ciebie bekę xD pisałeś te same mitomańskie bajeczki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 10 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Iibedowsky napisał: Na kowbo wszyscy mieli z ciebie bekę xD pisałeś te same mitomańskie bajeczki Samom prawdę i mi zazdrościli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 10 Napisano 5 godzin temu Tak wtedy ładnie portfel wybilo ze 125 na 250 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibedowsky 8 Napisano 5 godzin temu Skąd ty upoślaku miałeś niby pieniądze, jak ty żyłeś z renty i emerytury matki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 10 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Iibedowsky napisał: Skąd ty upoślaku miałeś niby pieniądze, jak ty żyłeś z renty i emerytury matki. Oszczedzalem 15-33 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach