WywaloneJajåBoże 3 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Nazywać się jak chce w tym kraju oraz wyznawać religie jaka chce a także dawać temu wyraz poprzez moj awatar. Jeśli kogoś raza slowa JAJA oraz WYWALONE i przymiotnik BOŻE to powinien zastanowić się czy nie ma głowy w odbycie (mniemam ze to słowo też niektórych mądrych inaczej gniecie). Pejsy oraz jarmulka też są zakazane? Edytowano 4 godziny temu przez WywaloneJajåBoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibedowsky 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: Nazywać się jak chce w tym kraju oraz wyznawać religie jaka chce a także dawać temu wyraz poprzez moj awatar. Jeśli kogoś raza slowa JAJA oraz WYWALONE i przymiotnik BOŻE to powinien zastanowić się czy nie ma głowy w odbycie (mniemam ze to słowo też niektórych mądrych inaczej gniecie). Pejsy oraz jarmulka też są zakazane? Czy też sądzisz, że libed jestem karłem a krejzi mu zmienia pieluchy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Iibedowsky napisał: Czy też sądzisz, że libed jestem karłem a krejzi mu zmienia pieluchy xD Sądzę że chyba jakaś niezdrową fascynajce połączona z fiksacja przezywasz na punkcie tych dwojga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibedowsky 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: Sądzę że chyba jakaś niezdrową fascynajce połączona z fiksacja przezywasz na punkcie tych dwojga grozili mi bez powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 278 Napisano 4 godziny temu Tłumaczysz typa, który po pijaku wysyła nudle elce, bo wy sobie tak żartujecie i jest okej. Ty mi będziesz gadać, że ktoś jest upośledzony? Spójrz w lustro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1580 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Iibedowsky napisał: Czy też sądzisz, że libed jestem karłem a krejzi mu zmienia pieluchy xD A ty po co się podszywasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1580 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Zero cukru napisał: Tłumaczysz typa, który po pijaku wysyła nudle elce, bo wy sobie tak żartujecie i jest okej. Ty mi będziesz gadać, że ktoś jest upośledzony? Spójrz w lustro. Żyła nie jest uposledzony. Taki fajny człowiek optymista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 3 Napisano 4 godziny temu To nie jest temat o żyłach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1580 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: To nie jest temat o żyłach. Ale zablokowali. A o kim ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale zablokowali. A o kim ten temat? Skoncz wiecznie trolowac. Chyba widac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 65 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ale zablokowali. A o kim ten temat? o nas cukiereczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 3 Napisano 3 godziny temu Won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 65 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: Won von Schätzchen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: von Schätzchen? Won paszoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 65 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: Woń twoich perfum śni mi się jeszcze czasami nie martw się, tego ciacha starczy dla wszystkich 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie martw się, tego ciacha starczy dla wszystkich Pomarzyć mozesz. Zakalcu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciéiginé 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ten wychodzenachwilę to suchar w chooy. Chyba pomylił drzwi. Edytowano 3 godziny temu przez kochamelciéiginé Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kochamelciéiginé napisał: Ten wychodzenia chwilę to suchar w chooy. Chyba pomylił drzwi. Wajb jak Twój do gjeny psychotropki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1580 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, WywaloneJajåBoże napisał: Skoncz wiecznie trolowac. Chyba widac Nic nie widzę bo mam wzrok jak Stępień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciéiginé 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Wajb jak Twój do gjeny psychotropki Możliwe Ogólnie chciałbym iść w środę do jazz klubu, ale mało trenuje, bo za dużo czasu spędzam w internecie. Jestem uzależniony od Kafe. Myślę, że chyba muszę zacząć sobie wyznaczac godziny w których nie będę tu zaglądał. Np wieczorami tylko będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kochamelciéiginé napisał: Możliwe Ogólnie chciałbym iść w środę do jazz klubu, ale mało trenuje, bo za dużo czasu spędzam w internecie. Jestem uzależniony od Kafe. Myślę, że chyba muszę zacząć sobie wyznaczac godziny w których nie będę tu zaglądał. Np wieczorami tylko będę. Czytałam to 785 razy. Zatem mój stosunek do powyższego jest obojętny jak do pogody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciéiginé 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Czytałam to 785 razy. Zatem mój stosunek do powyższego jest obojętny jak do pogody No szkoda że nie chodzę i nie trenuje, bo ludziom się podobało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1580 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: o nas cukiereczku Czyli o zwierzynie leśnej z ciachem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciéiginé 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) I całymi dniami łeb w ekran. Albo gram w gry. Albo internet Wykancza mnie to. A życie takie nudne. Tylko w saunie sobie odpoczywam. Może wyrzucę smartfona do kosza i zrobię sobie przerwę od neta jakiś czas. Edytowano 3 godziny temu przez kochamelciéiginé Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kochamelciéiginé napisał: No szkoda że nie chodzę i nie trenuje, bo ludziom się podobało. W pabach ludzie mają wyeabane kto se gra bo idą tam się napić. Jeśli coś robisz to rób to dla siebie. Zreszto rób jak wolisz hu kers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 65 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, kochamelciéiginé napisał: Ten wychodzenachwilę to suchar w chooy. Chyba pomylił drzwi. już nie bądź taki zazdrosny piękne Angielki czekają na Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciéiginé 4 Napisano 3 godziny temu Niedługo oślepnę od tego ekranu. Ja spadam babko Boża Dobrej nocy. Wyłączam sprzęty na dziś. Jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciéiginé 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: W pabach ludzie mają wyeabane kto se gra bo idą tam się napić. Jeśli coś robisz to rób to dla siebie. Zreszto rób jak wolisz hu kers No ale klawiszowiec mi gadał, że chce więcej mojej gry, i ogólnie fajne laski mi dziękowały, że tak dobrze gram. Same do mnie podbijały. Może sobie potrenuje zaraz. Ale internetu już mam dość. Nie chce mi się pisać z nikim. Skończyła mi się energia. Hejo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kochamelciéiginé napisał: No ale klawiszowiec mi gadał, że chce więcej mojej gry, i ogólnie fajne laski mi dziękowały, że tak dobrze gram. Same do mnie podbijały. Może sobie potrenuje zaraz. Ale internetu już mam dość. Nie chce mi się pisać z nikim. Skończyła mi się energia. Hejo. No zobaczymy jak długo cie nie bd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 3 Napisano 3 godziny temu Zaraz ladacznica na kaczych lapach wyjdzie z barłogu i znowu zaczniesz podnozkowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach