kochamelciéiginé 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: No zobaczymy jak długo cie nie bd No uzależnienie jest mocne od internetu. Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Zaraz ladacznica na kaczych lapach wyjdzie z barłogu i znowu zaczniesz podnozkowanie No nie wiem, spadam. Ogólnie obejrzałem przed chwilą niezły film, który mi poleciła Gina. Masakra. Laseczka piękna blondynka, a psychopatka i facetów którzy chcieli ją przelecieć zabiijała haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 3 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, kochamelciéiginé napisał: No uzależnienie jest mocne od internetu. No nie wiem, spadam. Ogólnie obejrzałem przed chwilą niezły film, który mi poleciła Gina. Masakra. Laseczka piękna blondynka, a psychopatka i facetów którzy chcieli ją przelecieć zabiijała haha No nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 65 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, kochamelciéiginé napisał: No nie wiem, spadam. Ogólnie obejrzałem przed chwilą niezły film, który mi poleciła Gina. Masakra. Laseczka piękna blondynka, a psychopatka i facetów którzy chcieli ją przelecieć zabiijała haha myślisz, że chciała Ci coś przekazać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 3 Napisano 7 godzin temu Że jest psycholem i ma rozyebany umysl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1580 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: myślisz, że chciała Ci coś przekazać? Że marnie skończy jeśli jest psychopatą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 3 Napisano 6 godzin temu To ci którzy nimi nie są kończą marnie. Boży jez trolica jest taka ulomnie poczciwa że aż nierealna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 65 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Że marnie skończy jeśli jest psychopatą żeby omijał piękne blondynki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1580 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, WywaloneJajåBoże napisał: Pomarzyć mozesz. Zakalcu Im większy zakalec tym większe prawdopodobieństwo że ciasto piekłaś w za niskiej temeraturze i nie odpowiednio rozgrzałas go 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1580 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: żeby omijał piękne blondynki? Lepiej brunetki też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 3 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Im większy zakalec tym większe prawdopodobieństwo że ciasto piekłaś w za niskiej temeraturze i nie odpowiednio rozgrzałas go Nie bawię się w piekarza. Inni robią ja tylko im place i zjadam. Tylko gotowe produkty zdatne do spożycia z przyjemnoscio mnie interesujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 65 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Lepiej brunetki też. i na wszelki wypadek rude Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 3 Napisano 6 godzin temu W moim wieku lepienie se plastusia to strata cennego czasu. Szanujmy się. Zresztą i tak mam wyebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1580 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Nie bawię się w piekarza. Inni robią ja tylko im place i zjadam. Tylko gotowe produkty zdatne do spożycia z przyjemnoscio mnie interesujo Ja wolę nie płacić i by sami ciasto mi przynieśli. Edytowano 6 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 65 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: W moim wieku lepienie se plastusia to strata cennego czasu. Szanujmy się. Zresztą i tak mam wyebane miej wyebane, a będzie Ci dane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 3 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja wolę nie płacić i by sami ciasto mi przynieśli. Każdy niech spożywa co woli. Mnie to nie interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1580 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i na wszelki wypadek rude Nawet łyse. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 65 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Każdy niech spożywa co woli. Mnie to nie interesuje ser pleśniowy, kiełbasa, stare skarpety i oliwki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 3 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ser pleśniowy, kiełbasa, stare skarpety i oliwki... Jedni się inhaluja syrami ty spożywasz. No wedle woli. Nie oceniam bo mi się nawet nie chce zbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach