kochamelciéiginé 7 Napisano 10 Luty Oglądasz dzisiaj jakiś fajny film? Ten wczorajszy mi się podobał. Dzięki za polecenie dobrego filmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlkoholoWagina 6 Napisano 10 Luty Ryby i namioty głosu nie mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciéiginé 7 Napisano 10 Luty 3 minuty temu, AlkoholoWagina napisał: Ryby i namioty głosu nie mają Czesc Klaudia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciéiginé 7 Napisano 10 Luty A nic. Ja caly dzień w lesie dzisiaj, mam totalnego lenia. Spałem dzisiaj do 12 i chyba niedlugo znowu ide spać, bo deszczowa pogoda. Nie chce się nigdzie ruszać. Obejrzalem wczoraj ten film Romana Polanskiego, ktory mi polecilas i podobal mi sie. Niezla ta glowna bohaterka. Pomyslowy film. od dawna filmu zadnego nie obejrzalem. Fajnie sobie obejrzeć dobre kino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciéiginé 7 Napisano 10 Luty 1 minutę temu, Iibedowsky napisał: Jeszcze niedawno wyzywała Filipka xD. Pijaczka ma już dziury od picia i zaniki pamięci. Ja tez Gine wyzywalem od pomarszczonych staruszek i tutek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciéiginé 7 Napisano 10 Luty 4 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Haj. Odpoczywam przy Detektywach na TVN, jem herbatniki, a zaraz drzemkę sobie strzelę, bo męczący dzień dziś miałam. A u ciebie co tam? To milej drzemki. Ja moze tez się zaraz kimnę, zamkne oczy i poslucham deszczu. Ostatnio codziennie rano tyle ptaszkow cwierkaja na drzewach, ze mi sie odechciewa wychodzic do ludzi. Niektore piękne melodie nadają. Przyjemnie jest się wsłuchać. A co Cię tak męczyło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 41 Napisano 10 Luty 5 minut temu, kochamelciéiginé napisał: Ja tez Gine wyzywalem od pomarszczonych staruszek i tutek. Oboje jesteście glizdami bez honoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciéiginé 7 Napisano 10 Luty 1 minutę temu, Łysa z brazzers napisał: Oboje jesteście glizdami bez honoru tutaj mnie kazdy wyzywal oprocz Elci chyba, wiec japa tam, baleronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelciéiginé 7 Napisano 10 Luty no nic, ja uciekam sobie grać w gierkę. Jak przyjdzie Ci jakiś ciekawy tytul filmu do glowy Gina, to chętnie obejrzę. Te dwa filmy, ktore polecilas, super. Milego wieczoru i milej drzemki oraz milego odpoczynku zyczę, Gina. Dobrej nocy. Pa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach