Daniel86 86 Napisano 3 godziny temu Witam. Śniło mi się, że znowu spotkałem dziewczynę z 2-tygodniowego kursu. Tym razem usiedliśmy obok siebie z wyboru, a nie z przypadku Ten sen miałem w lutym, czyli tak jak zazwyczaj miewam tego typu sny. Wychodzi więc na to, że to luty jest miesiącem miłości, a nie maj. Być może to nie przypadek, że Walentynki są w lutym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 8 Napisano 3 godziny temu Mi się coś dziwnego śniło i prozaicznego jak poranna kûpa, kuźwa co to było bo se nie mogę przypomnieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 33 Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, IjoIjo napisał: Mi się coś dziwnego śniło i prozaicznego jak poranna kûpa, kuźwa co to było bo se nie mogę przypomnieć... Mi się śniło że byłem na ruchnie domowka dwóch samic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 80 Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, Daniel86 napisał: Być może to nie przypadek, że Walentynki są w lutym nie - to przemyślana data - martwy okres w handlu między Bożym Narodzeniem a Wielkanocą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 86 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie - to przemyślana data - martwy okres w handlu między Bożym Narodzeniem a Wielkanocą Albo taka jeszcze intepretacja: skoro na przełomie kwietnia i maja wszystko zaczyna się rodzic, to miłość i/lub segz musiały być wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach