Shameless AngeR 62 Napisano 5 godzin temu Jak Klaudiusz z gównem na mordzie, to też bym blokowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 5 godzin temu Pięknosciom jesteś. Oczywiście. A teraz spij z Bogiem gjeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 9 Napisano 5 godzin temu Zebyś ty była chociaż na poziomie Klaudiusza szloro po ścianie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 62 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: Zebyś ty była chociaż na poziomie Klaudiusza szloro po ścianie... Na poziomie gówna? No wybacz, ale jakaś obrzydliwa troIica to dla mnie żadne podbicie. Knurze obtłuszczony, zasmalczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 62 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Pięknosciom jesteś. Oczywiście. A teraz spij z Bogiem gjeniu A sobie pospałam i sił nabrałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 5 godzin temu Kupilam se reborna i idziemy na spacer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 9 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Na poziomie gówna? No wybacz, ale jakaś obrzydliwa troIica to dla mnie żadne podbicie. Knurze obtłuszczony, zasmalczony. No właśnie Gieniu. Takie jak ty wciągam na śniadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 62 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Kupilam se reborna i idziemy na spacer Ja się rozglądam za porcelanową lalą. Będzie siedzieć i obserwować…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: Ja się rozglądam za porcelanową lalą. Będzie siedzieć i obserwować…. A na cholere taka szkarada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 62 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: A na cholere taka szkarada A po co reborn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: A po co reborn? Żeby wozić w wozku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 62 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Żeby wozić w wozku I kochasz jà? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koprolaliа 1 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Shameless AngeR napisał: Jak Klaudiusz z gównem na mordzie, to też bym blokowała. To twój kolega z kowbojek, byczy, a nie Klaudiusz, która swoją drogą jest lekko 8/10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: I kochasz jà? Tak bo to moje dziecko i przypomina ojca Przemysława https://www.etsy.com/pl/listing/863907430/lalka-silikonowa-vlad-chopiec-wampir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 62 Napisano 4 godziny temu Spaliłabym to w piecu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 62 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, koprolaliа napisał: To twój kolega z kowbojek, byczy, a nie Klaudiusz, która swoją drogą jest lekko 8/10. Nie jest taka ładna. Ja się za ósmy cud świata nie uważam, a do mnie nie ma podbicia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 4 godziny temu To jest moje dziecko a ty jesteś chora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 9 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Nie jest taka ładna. Ja się za ósmy cud świata nie uważam, a do mnie nie ma podbicia. Chodzą płoty że Pamela Anderson płacze po nocach bo chce wyglądać tak pięknie jak ty 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 15 Napisano 4 godziny temu Nerwica czeka tu się nie da popisać z nikim bo zaraz mają zaawansowana wściekliznę połączona ze srraczkom i ślinotokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 4 godziny temu Chcą mi dziecko spalić w piecu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 4 godziny temu Owsik na pelet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 9 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, IjoIjo napisał: Nerwica czeka tu się nie da popisać z nikim bo zaraz mają zaawansowana wściekliznę połączona ze srraczkom i ślinotokiem Więc może postaraj się popisać na spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: Więc może postaraj się popisać na spokojnie Zależy z kim. Mam prawda wybór z tobom na pewno nie chce i nie ma też ciekawych tematów a tam jest pełno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 62 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, Łysa z brazzers napisał: Chodzą płoty że Pamela Anderson płacze po nocach bo chce wyglądać tak pięknie jak ty 🫢 Inny typ urody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 9 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, IjoIjo napisał: Zależy z kim. Mam prawda wybór z tobom na pewno nie chce i nie ma też ciekawych tematów a tam jest pełno. Bynajmniej nigdy cię nie zapraszałem na priw. A na forum nie chcesz nie pisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: Bynajmniej nigdy cię nie zapraszałem na priw. A na forum nie chcesz nie pisz. hmm widac ze przy dzwieku ciszy demony toba miotaja. No nie moge pisac bo zaraz mnie cytujesz za kazdym razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 9 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, Shameless AngeR napisał: Inny typ urody. Niby jaki? Esmeraldy z dzwonnika Notre-Dame? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, IjoIjo napisał: hmm widac ze przy dzwieku ciszy demony toba miotaja. No nie moge pisac bo zaraz mnie cytujesz za kazdym razem. Jestem pro czojs. Zawsze możesz dodać do ignora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 15 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Łysa z brazzers napisał: Jestem pro czojs. Zawsze możesz dodać do ignora. spoko. czesto z tego korzystalam nie tylko w twoim przypadku bo nie lubie sie denerwowac jak mam sie zdenerwowac to wole isc spac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 9 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, IjoIjo napisał: spoko. czesto z tego korzystalam nie tylko w twoim przypadku bo nie lubie sie denerwowac jak mam sie zdenerwowac to wole isc spac. Szczerze to akurat ciebie nie chciałem nigdy skrzywdzić. Jeśli tak się stało to trochę mi przykro... To nie wyznanie miłości na waletynki, uprzedzając. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach