IjoIjo 15 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: Szczerze to akurat ciebie nie chciałem nigdy skrzywdzić. Jeśli tak się stało to trochę mi przykro... To nie wyznanie miłości na waletynki, uprzedzając. spoko, ja tak juz mam a za normalna nie jestem po prostu takie wywalone jaja ze najchetniej by sie zasnelo na zawsze a nigdzie nie moze byc spokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 9 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, IjoIjo napisał: spoko, ja tak juz mam a za normalna nie jestem po prostu takie wywalone jaja ze najchetniej by sie zasnelo na zawsze a nigdzie nie moze byc spokoju Jeszcze może dodam że jestem często złośliwy i ironiczny ale to nie na poważnie bo to przecież forum kafeteria... Więc mam nadzieję że nikt nie bierze tego mocno do siebie co tu się wypisuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 15 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: Jeszcze może dodam że jestem często złośliwy i ironiczny ale to nie na poważnie bo to przecież forum kafeteria... Więc mam nadzieję że nikt nie bierze tego mocno do siebie co tu się wypisuje... jak ktos jest analizowany na wszystkie strony nawet do gory dnem wywracany to zaczyna brac wszystko na powaznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 62 Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, Łysa z brazzers napisał: Szczerze to akurat ciebie nie chciałem nigdy skrzywdzić. Jeśli tak się stało to trochę mi przykro... To nie wyznanie miłości na waletynki, uprzedzając. Knur kaja się w internecie haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach