kochamelcie12 17 Napisano 4 godziny temu FAAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieczornaa 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kochamelcie12 napisał: FAAK to ona blokuje kur,.wa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 17 Napisano 3 godziny temu to lipedz koorwa blokuje klaudiusz chyba jest zajeta kolega z pracy i nie ma czasu na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Wieczornaa napisał: to ona blokuje kur,.wa Co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 17 Napisano 3 godziny temu olalem xfce i wrocilem do samego openboxa te pulpity to nie dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieczornaa 0 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, kochamelcie12 napisał: olalem xfce i wrocilem do samego openboxa te pulpity to nie dla mnie źle zrobiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Wieczornaa napisał: źle zrobiłeś dobrze, szybciej mi dziala wszystko i nie mam tyle syfu na ekranie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 17 Napisano 3 godziny temu Nie lubie tych pulpitow za bardzo, sam menadzer okien mi wystarczy. Ty moze wolisz pulpity, ja wole sam menadzer okien xD openbox moj ulubiony, bo wiele lat uzywam i jest 10/10. Swoja droga kde tez mozna odpalic na openboxie. W kazdym razie xfce mam zainstalowane, to sobie moge odpalic, ale jednak lepiej mi glowa funkcjonuje na samym openboxie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 3 godziny temu 41 minut temu, Wieczornaa napisał: to ona blokuje kur,.wa Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach