Łysa z brazzers 9 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Edytowano 3 godziny temu przez Łysa z brazzers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 2 godziny temu To ty krasnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, cieniAS wywiadu napisał: To ty krasnal Kiełbasa czy sucha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Kiełbasa czy sucha? A ty babka odbytowa jak mniemam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 9 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Kiełbasa czy sucha? Krakoska czy Żywiecka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Łysa z brazzers napisał: Krakoska czy Żywiecka ? Ten krasnal krakowski jak wiadomo. Edytowano 2 godziny temu przez cieniAS wywiadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, cieniAS wywiadu napisał: Krasnal krakowski jak wiadomo. No czesc kielba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: No czesc kielba A to jednak ty, wieczorno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 15 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, cieniAS wywiadu napisał: A to jednak ty, wieczorno. Cześć Anastazja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, IjoIjo napisał: Cześć Anastazja Coooo???? Ja nie jestem anastazja. Wypraszam sobie. ty jesteś anastazja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 2 godziny temu Mnie nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, cieniAS wywiadu napisał: Coooo???? Ja nie jestem anastazja. Wypraszam sobie. ty jesteś anastazja. Ty jesteś Krzysztof Krawczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Mnie nie ma Jesteś i to pod różnymi nickami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 2 godziny temu Ciekawe jak kiełbasa i jej paranoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, cieniAS wywiadu napisał: Jesteś i to pod różnymi nickami. Jakimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Łysa z brazzers napisał: Ty jesteś Krzysztof Krawczyk Może być. Zmartwychwstałem. I wstąpiłem do wywiadu Edytowano 2 godziny temu przez cieniAS wywiadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 2 godziny temu Reborn placze musze wstać nakarmić piersiom 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 2 godziny temu Najśmieszniejsze: niektórzy myślą że naprawdę jestem w jakimś wywiadzie Gdybym był, to bym o tym nie pisał. Niektórzy się nawet obrazili, bo im się wydaje, że cienias to o nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, cieniAS wywiadu napisał: Najśmieszniejsze: niektórzy myślą że naprawdę jestem w jakimś wywiadzie Gdybym był, to bym o tym nie pisał. Niektórzy się nawet obrazili, bo im się wydaje, że cienias to o nich Wesoło masz tam w tej Choroszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Wesoło masz tam w tej Choroszczy A ty w Toszku albo Rybniku. Wracaj karmić reborna psycholko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, cieniAS wywiadu napisał: A ty w Toszku albo Rybniku. Wracaj karmić reborna psycholko. Twoim truchlem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 2 godziny temu Właśnie ostrzegałem rodzinę, żeby nie dostali zawału, jak podjedzie do nich z wózkiem taka wariatka z rebornem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Twoim truchlem huh Zabijesz mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 2 godziny temu Nje porwiecie mi dziecka zwyrole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Nje porwiecie mi dziecka zwyrole Pewnie że nie, my nie porywamy dzieci ani plastikowych lalek. Ciebie też bym się brzydził. To ty jesteś zagrożeniem dla ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 2 godziny temu To jak pozyskasz moje truchło, morderczyni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 2 godziny temu Kogoś juz zabiłaś, co nie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 15 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, cieniAS wywiadu napisał: Pewnie że nie, my nie porywamy dzieci ani plastikowych lalek. Ciebie też bym się brzydził. To ty jesteś zagrożeniem dla ludzi. Habibi porwij mnie do ciepłych krajów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, IjoIjo napisał: Habibi porwij mnie do ciepłych krajów Jeszcze czego, sama sobie jedź do habibów, jak lubisz bicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, cieniAS wywiadu napisał: Pewnie że nie, my nie porywamy dzieci ani plastikowych lalek. Ciebie też bym się brzydził. To ty jesteś zagrożeniem dla ludzi. Zmieniłaś plec czy fjutonos zrobił ci pranie mózgu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach