cieniAS wywiadu 14 Napisano 6 godzin temu Habibowie cię nauczą moresu Dumbo Poczytaj jak oni traktują kobiety. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 15 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, cieniAS wywiadu napisał: Habibowie cię nauczą moresu Dumbo Poczytaj jak oni traktują kobiety. Ale chcę twoja osobę bo czuję że macie nosa jak detektyw Rutkowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 6 godzin temu Krzysztof to prawdziwy habibow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, IjoIjo napisał: Ale chcę twoja osobę bo czuję że macie nosa jak detektyw Rutkowski ty sobie możesz dużo chcieć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 6 godzin temu Odjeżdżamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 6 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 9 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, cieniAS wywiadu napisał: ty sobie możesz dużo chcieć. Chcieć to móc 🫡 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 9 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, cieniAS wywiadu napisał: Habibowie cię nauczą moresu Dumbo Poczytaj jak oni traktują kobiety. Stare baby wiedzo mlode som gupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Łysa z brazzers napisał: Stare baby wiedzo mlode som gupie Niektórzy nigdy nie byli u muslimów a wiedzą, bo źródeł jest mnóstwo. Nie rozumiem czemu te młode są tak głupie, chyba że nie potrafią czytać. Edytowano 6 godzin temu przez cieniAS wywiadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 6 godzin temu Mądra kobieta się nie pakuje w tarapaty, tym bardziej jeśli ma powodzenie wśród równych sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, IjoIjo napisał: bo czuję że macie nosa jak detektyw Rutkowski Inteligencja + dobra pamięć do waszych wysrywów, łączymy kropki i wszystko wiemy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 5 godzin temu 54 minuty temu, IjoIjo napisał: Habibi porwij mnie do ciepłych krajów ciebie to leżak porwie do hipermarket żebyś mu zapłaciła za zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Łysa z brazzers napisał: Stare baby wiedzo mlode som gupie A tak a propos starych bab była tu taka jeżowa co latała za jednym z najgorszych poyebów, czyli za widmokiem Stara a też goopia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 14 Napisano 4 godziny temu Krawczyk to ja i Stanowski udający Rutkowskiego to też ja haaaa haaaa Brzdęk brzdęk dzwonią mi złote łańcuchy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 15 Napisano 2 godziny temu Ja też jestem stara no i co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 72 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, IjoIjo napisał: Ja też jestem stara no i co DARIA CZY TY MASZ ZEZA ? https://iili.io/qHgMIne.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach