Flatpak 85 Napisano 10 godzin temu 1.Nymphette 2.Aga 3.Lookrecja 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine*.* 1 Napisano 10 godzin temu Katiuszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine*.* 1 Napisano 10 godzin temu MysiaSysia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 11 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, KochamGine*.* napisał: MysiaSysia Już nie gjenia i elzbieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamGine*.* 1 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Już nie gjenia i elzbieta? Nie wiem jak one wygladaja, a Elcia mi sie nigdy nie podobala z wygladu, tylko charakter ma fajny. Ja srednio przepadam za czarnowlosymi. Wole szatynki albo zloty kolor ;p. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 10 godzin temu BabkaBoza jest najpiekniejsza, nie wazne czy foto bylo czy nie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 13 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Flatpak napisał: 1.Nymphette 2.Aga 3.Lookrecja 1. Bagno 2. Jennifer 3. Czepek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 11 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał: BabkaBoza jest najpiekniejsza, nie wazne czy foto bylo czy nie xd Dokładnie 🩵🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 13 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał: BabkaBoza jest najpiekniejsza, nie wazne czy foto bylo czy nie xd Lepjej żeby nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 11 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: Lepjej żeby nie było Dla ciebie bagno wygrywa ranking więc gust masz raczej kiepski xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 10 godzin temu Przepraszam Babke Boza, ze Babke zostawilem dla jakiejs Giny wstretnej, fuuu. To juz przeszlosc. Zrozumialem swoj blad i wyciagnalem z niego wnioski na przyszlosc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 11 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, KochamBabkęBożą napisał: Przepraszam Babke Boza, ze Babke zostawilem dla jakiejs Giny wstretnej, fuuu. To juz przeszlosc. Zrozumialem swoj blad i wyciagnalem z niego wnioski na przyszlosc. Chcem uwierzyć ale ciężko bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Chcem uwierzyć ale ciężko bedzie Gienia mnie wczoraj zdradzila z bicusiem i niestety, ale okazala sie niewierna. Nie moge zaufac takiej dziewczynie juz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 13 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, KochamGine*.* napisał: Nie wiem jak one wygladaja, a Elcia mi sie nigdy nie podobala z wygladu, tylko charakter ma fajny. Ja srednio przepadam za czarnowlosymi. Wole szatynki albo zloty kolor ;p. Najładniejsza to jest ruda z jutuba, blondynki to tak średnio chociaż nie w kolorze włosów rzecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 11 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, KochamBabkęBożą napisał: Gienia mnie wczoraj zdradzila z bicusiem i niestety, ale okazala sie niewierna. Nie moge zaufac takiej dziewczynie juz. Ty też niestały w uczuciach więc nie wiem czy pozwolić ci wrócić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 13 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Dla ciebie bagno wygrywa ranking więc gust masz raczej kiepski xD To czekamy na słiit focie w takim razie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 11 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: To czekamy na słiit focie w takim razie xD Se czekaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Ty też niestały w uczuciach więc nie wiem czy pozwolić ci wrócić. Dopoki mi ktos nie namaci w glowie to wierny. Gienia mi namacila troszke w glowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 13 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał: Gienia mnie wczoraj zdradzila z bicusiem i niestety, ale okazala sie niewierna. Nie moge zaufac takiej dziewczynie juz. A wysłałeś jej chociaż flaszkę na walentego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 11 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, KochamBabkęBożą napisał: Dopoki mi ktos nie namaci w glowie to wierny. Gienia mi namacila troszke w glowie. Ale ja byłam stała a ty mnie porzuciłeś dla krabrnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 85 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, KochamGine*.* napisał: Nie wiem jak one wygladaja, a Elcia mi sie nigdy nie podobala z wygladu, tylko charakter ma fajny. Ja srednio przepadam za czarnowlosymi. Wole szatynki albo zloty kolor ;p. Ja uwielbiam czarne ale z jaśniejszą skórą jak Aga właśnie, a Elcia to typowa cyganka Edytowano 10 godzin temu przez Flatpak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Ale ja byłam stała a ty mnie porzuciłeś dla krabrnicy Ale nawet jakbym z Gina sie kochal, to zostawilbym ja dla Klaudii, gdyby Klaudia mnie kochala, bo ja tylko Klaudie kiedykolwiek kochalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 11 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, KochamBabkęBożą napisał: Ale nawet jakbym z Gina sie kochal, to zostawilbym ja dla Klaudii, gdyby Klaudia mnie kochala, bo ja tylko Klaudie kiedykolwiek kochalem. Czyli my tylko zapchajdziury. Pięknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Czyli my tylko zapchajdziury. Pięknie. No nie wiem, moze. Gina byla dla mnie ostatnio niedobra i nieuprzejma, dlatego sie odkochalem. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 10 godzin temu Klaudii tez juz nie kocham, bo nie ma dla mnie czasu. Woli swojego kolege z pracy, niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 85 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Windows jest wspaniały napisał: Haha przecież upoślaku nazwałeś tak samo Agę swego czasu Aga nie ma w sobie nic z cyganki tylko z Turczynki bo tam ma rodzine 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 85 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 21 minut temu, KochamGine*.* napisał: Nie wiem jak one wygladaja, a Elcia mi sie nigdy nie podobala z wygladu, tylko charakter ma fajny. Ja srednio przepadam za czarnowlosymi. Wole szatynki albo zloty kolor ;p. Elcia to takie solidne 2/10 jakby urodziła sie chłopem to na 100% by była starym prawiczkiem jak my Edytowano 10 godzin temu przez Flatpak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 85 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Windows jest wspaniały napisał: Jasne dlatego zakladałeś tematy czy moja dziewczyna wygląda jak cyganka TO byłeś ty kurrrrwooo żeby zniszczyć nasz związek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 10 godzin temu Ja mialem w liceum kolezanke Age i zabrala mnie na randke na lyzwy, i niezla byla i zgrabne zajeebiste nogi. Ale miala ex chlopaka i jeszcze byli wtedy razem, kiedy do mnie swirowala i nie wiedzialem o co jej chodzi, i kazalem jej wypieerdalac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 85 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, KochamBabkęBożą napisał: Ja mialem w liceum kolezanke Age i zabrala mnie na randke na lyzwy, i niezla byla i zgrabne zajeebiste nogi. Ale miala ex chlopaka i jeszcze byli wtedy razem, kiedy do mnie swirowala i nie wiedzialem o co jej chodzi, i kazalem jej wypieerdalac to już wtedy byłeś popierrdolnym schizolem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach