Dwa donuty pączek tak 59 Napisano 9 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 9 godzin temu Ja wjeebalem cale opakowanie raffaello a niedlugo wracam do namiotu FAAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 510 Napisano 9 godzin temu Też mam rafaello, a siedzę sama bo się pochorowałam i żeby nikogo nie zarazić. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 9 godzin temu FAK czemu sie pochorowalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 510 Napisano 9 godzin temu A nie wiem. Od wtorku kaszel, katar, temperatura i ból gardła, teraz juz trochę zaczyna mi przechodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 9 godzin temu to jakas masakra normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 510 Napisano 9 godzin temu Jaki nick. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 510 Napisano 8 godzin temu Coś zaraźliwego w każdym razie bo były był 2 dni temu u mnie po syna i zamienilismy może ze 2 zdania a on dzisiaj rano dzwoni że go rozłożyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 8 godzin temu haha inne mi zbanowali skoorwysyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 8 godzin temu fak to masakra gadalem ostatnio z babcia z Polski przez telefon i mowila mi, ze podobno grypa chyba panuje w PL czy cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 59 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: Też mam rafaello, a siedzę sama bo się pochorowałam i żeby nikogo nie zarazić. ;/ Tak się kończy sex przygodny bez gumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 510 Napisano 8 godzin temu Zrobiłam sobie test z apteki na grypę i na covid i wyszedł negatywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak się kończy sex przygodny bez gumy jaki seex bez goomy ty koorwa chory skoorwysynie? wykvrwiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 8 godzin temu No moze jakies przeziebienie, ale pewnie jakis wirus, eh wspolczuje. a syn zdrowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 510 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak się kończy sex przygodny bez gumy Jeżeli sarkazm to nie śmieszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 59 Napisano 8 godzin temu Ja kupiłem tytoniu na cały tydzień i chleba srajtasme i mam spokój Myślę czy sobie nie podłączyć kompa 1050ti do rzutnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 85 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Zrobiłam sobie test z apteki na grypę i na covid i wyszedł negatywny. ALE ZA TO CIĄŻOWY WYSZEDŁ POZYTYWNY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 510 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, KochamBabkęBożą napisał: No moze jakies przeziebienie, ale pewnie jakis wirus, eh wspolczuje. a syn zdrowy? Dzieci na szczęście zdrowe ale muszę tak do środy przynajmniej być w izolacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 59 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jeżeli sarkazm to nie śmieszne. Lex pewnie nosi na diku całom tablice mendelejewa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 85 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: srajtasme Myślałem że nie używasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Dzieci na szczęście zdrowe ale muszę tak do środy przynajmniej być w izolacji. to masakra jakas to pewnie sie nudzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 85 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Dzieci na szczęście zdrowe ale muszę tak do środy przynajmniej być w izolacji. OD DZIECI TO TY JESTEŚ PRZEZ WIĘKSZOŚĆ ŻYCIA W IZOLACJI WIĘC CO TO JEST DO ŚRODY 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 510 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Flatpak napisał: ALE ZA TO CIĄŻOWY WYSZEDŁ POZYTYWNY Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Lex pewnie nosi na diku całom tablice mendelejewa nie chce mi się z wami gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 85 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Lex pewnie nosi na diku całom tablice mendelejewa HAHAHAHA TO CI SIĘ UDAŁO 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 59 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał: to masakra jakas to pewnie sie nudzisz? Jakie gierki byś polecil na rzutnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 510 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, KochamBabkęBożą napisał: to masakra jakas to pewnie sie nudzisz? Trochę tak, mam taką apke ReelShort i na niej oglądam różne seriale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 9 Napisano 8 godzin temu Haha to milego seansu, ja niedlugo musze spadac na spacer do namiotu XD a dzisiaj zimno troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 59 Napisano 8 godzin temu 19 minut temu, KochamBabkęBożą napisał: Ja wjeebalem cale opakowanie raffaello a niedlugo wracam do namiotu FAAK Ja bialom czekolade bombelki i jestem zamulony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 510 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, KochamBabkęBożą napisał: Haha to milego seansu, ja niedlugo musze spadac na spacer do namiotu XD a dzisiaj zimno troche U mnie -4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 85 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Lex pewnie nosi na diku całom tablice mendelejewa Paradoksalnie to że jesteś dzikusem uratowało twoją duupe bo też by w niej to dildo zagościło 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach