Bikini 1 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Jestem kobieta. Szukam dziewczyny która pomoże mi otworzyć oczy przyjaciółce , facet tzw pan przygoda kłamie ja że aż żal a ona marnuje życie swoje , męża i moje też .. potrzebuje konkretnej dziewczyny która zaobserwuje go na Ig i później tylko będzie mu odpisywać a finalnie zaproponuje seks i tyle . On się zgodzi - mamy to wiem że durny temat ale nie chce mi się tworzyć fake kont , później go blokujesz i nara ale fajnie byłoby żeby chętna osoba miała krągłości , cyc itd jeśli jest tu ktoś napisz , wymienimy się mailami , później Ig albo pogadamy przez tel , zapłacę , serio temat - może ktoś ? tylko wymiana zdań na Ig lub snap - on ma 33 lata - nic więcej - pozdrawiam Edytowano 15 godzin temu przez Bikini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 15 godzin temu 8 minut temu, Bikini napisał: Jestem kobieta. Szukam dziewczyny która pomoże mi otworzyć oczy przyjaciółce , facet tzw pan przygoda kłamie ja że aż żal a ona marnuje życie swoje , męża i moje też .. potrzebuje konkretnej dziewczyny która zaobserwuje go na Ig i później tylko będzie mu odpisywać a finalnie zaproponuje seks i tyle . On się zgodzi - mamy to wiem że durny temat ale nie chce mi się tworzyć fake kont , później go blokujesz i nara ale fajnie byłoby żeby chętna osoba miała krągłości , cyc itd jeśli jest tu ktoś napisz , wymienimy się mailami , później Ig albo pogadamy przez tel , zapłacę , serio temat - może ktoś ? tylko wymiana zdań na Ig lub snap - on ma 33 lata - nic więcej - pozdrawiam Jestem chętna. Nadam się? https://imgbox.com/LLskU6A6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bikini 1 Napisano 15 godzin temu Czy ja napisałam o goliźnie ? Cyckach na wierzchu ? Krągłości i rozmowa na Ig to tyle , dowód na screenie i koniec zadania bez golizny 🫤 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 203 Napisano 6 godzin temu Jak dobrze zaplacisz moge ci stworzyc wirtualno influenserke pod jego gust ale koszt od 10 k wzwyz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach