Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Bikini

Dziewczyna do sprawdzenia faceta

Polecane posty

Jestem kobieta. Szukam dziewczyny która pomoże mi otworzyć oczy przyjaciółce , facet tzw pan przygoda kłamie ja że aż żal a ona marnuje życie swoje , męża i moje też .. potrzebuje konkretnej dziewczyny która zaobserwuje go na Ig i później tylko będzie mu odpisywać a finalnie zaproponuje seks i tyle . On się zgodzi - mamy to 😇 wiem że durny temat ale nie chce mi się tworzyć fake kont , później go blokujesz i nara ale fajnie byłoby żeby chętna osoba miała krągłości , cyc itd 😌 jeśli jest tu ktoś napisz , wymienimy się mailami , później Ig albo pogadamy przez tel , zapłacę , serio temat - może ktoś ? 
tylko wymiana zdań na Ig lub snap - on ma 33 lata - nic więcej - pozdrawiam 

Edytowano przez Bikini

8 minut temu, Bikini napisał:

Jestem kobieta. Szukam dziewczyny która pomoże mi otworzyć oczy przyjaciółce , facet tzw pan przygoda kłamie ja że aż żal a ona marnuje życie swoje , męża i moje też .. potrzebuje konkretnej dziewczyny która zaobserwuje go na Ig i później tylko będzie mu odpisywać a finalnie zaproponuje seks i tyle . On się zgodzi - mamy to 😇 wiem że durny temat ale nie chce mi się tworzyć fake kont , później go blokujesz i nara ale fajnie byłoby żeby chętna osoba miała krągłości , cyc itd 😌 jeśli jest tu ktoś napisz , wymienimy się mailami , później Ig albo pogadamy przez tel , zapłacę , serio temat - może ktoś ? 
tylko wymiana zdań na Ig lub snap - on ma 33 lata - nic więcej - pozdrawiam 

Jestem chętna.  Nadam się? https://imgbox.com/LLskU6A6

Czy ja napisałam o goliźnie ? Cyckach na wierzchu ? Krągłości i rozmowa na Ig to tyle , dowód na screenie i koniec zadania 🙂 bez golizny 🫤

• Thanks 1

Jak dobrze zaplacisz moge ci stworzyc wirtualno influenserke pod jego gust ale koszt od 10 k wzwyz

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się