WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: To nie snij o mnie tesz se nie życzę huh Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: W pracy nie sprzedażom smieci To moja praca kupiłem taniej sprzedaje drożej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 8 godzin temu Lubie se pochodzić tu i ówdzie nocom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 2 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Tak naprawdę kazdy sposób jest dobry na zarobek nawet farfelunom ale od...i się od elki juz Ale Leżak ma rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, gej w kryzysie bezdomności napisał: Ale Leżak ma rację No trzeba mieć tupet by od kilkunastu lat nie zarobić na ani jeden rachunek za wodę a nabijac się że ktoś jom oszczędza. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, gej w kryzysie bezdomności napisał: Ale Leżak ma rację Wszyscy macie racje a elzbieta ma wyebane i jedzie dalej z wozem pełnym uśmiechniętych bombelkow. A wy i tak o jej farfelunie będziecie pjerdolic dozywotnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Wszyscy macie racje a elzbieta ma wyebane i jedzie dalej z wozem pełnym uśmiechniętych bombelkow. A wy i tak o jej farfelunie będziecie pjerdolic dozywotnio Masz rację byle mi nie robila skutnych oczek po następnym gachu to ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 8 godzin temu 17 minut temu, Еlciаа napisał: Nie martw się, tobie to nie grozi. Wiesz jakbym chciał to bym ci kilka wkleil prosto z forum dyskusyjne sympatii i tiktoka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Masz rację byle mi nie robila skutnych oczek po następnym gachu to ok To się nie nabieraj. Do kogo można mieć pretensje gdy jest się dėbilem naiwnym? Tylko i wyłącznie do siebie samego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Bo tak się dziwnie składa że pierwsze piszom jak nie szukasz aktywnie właśnie samotne matki Edytowano 8 godzin temu przez Dwa donuty pączek tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: To się nie nabieraj. Do kogo można mieć pretensje gdy jest się dėbilem naiwnym? Tylko i wyłącznie do siebie samego. No i tak zrobiłem ostatni raz odblokowalem jej skrzynke i to wszystko bo ileż można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 8 godzin temu 22 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Fotograf xD Ja myślę że nic nie dociera żaden munek malowany ja tego nie zmieni. Teraz pewnie myśli że jestem zazdrosny o zdjęcia sřaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja myślę że nic nie dociera żaden munek malowany ja tego nie zmieni. Teraz pewnie myśli że jestem zazdrosny o zdjęcia sřaki. Wszyscy jesteśmy zazdrośni o wszystko. Nawet o guwno z patelni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Wszyscy jesteśmy zazdrośni o wszystko. Nawet o guwno z patelni Przestań. Tam chomik na kołowrotek czasem biegnie to wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Przestań. Tam chomik na kołowrotek czasem biegnie to wszystko. Jeszcze można mu kupić hamak i tunel na temu. Albo jakieś atrakcje żeby mu matrix umilić. Jakoms szynszyle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 8 godzin temu Moja ciotka to coś takiego "ja to bym nawet na takom nie splunela bo szkoda śliny że chce ci się emocjonowac i tracic czas" I najgorsze jest że ma racje Sama elka ma racje trzeba dodać do ignorowanych huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 8 godzin temu Bo na chooj ja jej tatusiuje nie mój cyrk i małpy w tym przypadku bombelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Moja ciotka to coś takiego "ja to bym nawet na takom nie splunela bo szkoda śliny że chce ci się emocjonowac i tracic czas" I najgorsze jest że ma racje Sama elka ma racje trzeba dodać do ignorowanych huh Ludzie z boku zawsze widza nasze zyebanie. Więc słuchaj ciotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Bo na chooj ja jej tatusiuje nie mój cyrk i małpy w tym przypadku bombelki Klopsa na 4 byś musiał dzielic 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 8 godzin temu Tesz nie wybrałem najlepiej ale przynajmniej oprócz tej wady prostytucji mógłbym niezlom liste wykienic czym mnie urzekla a mam wrażenie że elka z malowany małolat munek i innych nie bardzo będzie w stanie oprócz pustych damskich frazesow pasujacych do każdego innego typa w zależności od tego jak wiatr pod ...enke zawieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 541 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Jeszcze można mu kupić hamak i tunel na temu. Albo jakieś atrakcje żeby mu matrix umilić. Jakoms szynszyle Ja bym wolała znowu mieć szczury jak kiedyś, za chomikami nie przepadam bo są glupie, no i wlasnie nakupić im hamaków, tuneli, kuwetkę w rogu klatki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 2 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja bym wolała znowu mieć szczury To złap jakieś na śmietniku Edytowano 8 godzin temu przez gej w kryzysie bezdomności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja bym wolała znowu mieć szczury jak kiedyś, za chomikami nie przepadam bo są glupie, no i wlasnie nakupić im hamaków, tuneli, kuwetkę w rogu klatki. To se kup. Dla mnie nie ma pożytku z takich gryzoni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 2 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Moja ciotka to coś takiego "ja to bym nawet na takom nie splunela bo szkoda śliny że chce ci się emocjonowac i tracic czas" I najgorsze jest że ma racje Sama elka ma racje trzeba dodać do ignorowanych huh Cioci nie podobały się jej cycki obwisłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: To se kup. Dla mnie nie ma pożytku z takich gryzoni Z ciebie też nie ma pożytku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Ludzie z boku zawsze widza nasze zyebanie. Więc słuchaj ciotki Ty myślisz że to o publik chodzi i masz wtf a ja po prostu pamiętam co pisala prywanie jak widzi szczęście jaka byla zakochana w małolat a teraz spedza życie z telefonem wysylajac cípy przychlastom i to mnie w sumie emocjonuje nie te zdjęcia tylko to że miala byc szczęśliwa a odwala jakies gowwno na pełnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ty myślisz że to o publik chodzi i masz wtf a ja po prostu pamiętam co pisala prywanie jak widzi szczęście jaka byla zakochana w małolat a teraz spedza życie z telefonem wysylajac cípy przychlastom i to mnie w sumie emocjonuje nie te zdjęcia tylko to że miala byc szczęśliwa a odwala jakies gowwno na pełnej To ty jesteś odrealniony skoro myslisz ze będzie zakochana pjerdziec brokatem po latach. Łykasz wszystko co ci piszą atencjuszki a potem przezywasz latami zawracając dùpe ludziom i jeszcze pretensje xD to jej sprawa co piszę i robi weź zjedz snickers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 100 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: To se kup. Dla mnie nie ma pożytku z takich gryzoni Wiesz że ogólnie ipad pro 13 się spíerdolil trzymał 2dni a teraz dzień po 5latach Tego się obawiałem że bateria będzie slabym ogniwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Wiesz że ogólnie ipad pro 13 się spíerdolil trzymał 2dni a teraz dzień po 5latach Tego się obawiałem że bateria będzie slabym ogniwem Nie wiem bo nie mam ale wiem że guwno bateria co jest porażka i na co to komu bo co bo japko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 43 Napisano 7 godzin temu Najgorszy telefon jaki mialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach